-
Re: Re: Nevím:)
ahoj, prosímtě to tam není, nebo nevím, zkopčim odkaz a najede mi to na nějakou hovadinu wikipedie a tam to nenajdu, mohla bys napsat co s tím? díkas -
Re: Re: Re: Re: Re: Otisky??
prosím at nejsem jediný debil tu, vysvětli mi co to znamená že se otiskl? dík -
Re: Re: Re: Re: Novinky
moje slova... *9* *9* ..Zblázním se..:-) *14* *14* *14* *7* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: půlnoční světlo
Jestli myslíš to kde četla ty knížky, tak dobrá stránka je tahle..www.twilightinfo.pise.cz
ale myslím, že to najdeš na mnoha jiných stránkách na netu...Stačí když do vyhledávače dáš název knihy a pak kniha online a ono ti to najde..:-) *4* -
Re: Titulek :-D
Nevím, jestli si to někde četla, nebo si tak dobře typla...Budeme rok čekat...
premiéra 1.části je příští rok a té 2.části až na podzim 2012...Ale snad to bude stát i přes to za to...:-)
Ale nevím co na tom tak dlouho chtějí dělat... *7* *7*
Ale těším se.. *14* *14* *14* *14* -
Titulek :-D
Nevím proč ale příjde mi takové docela nefér že Rozbřesk bude rozdělený na dvě části. Osobně doufám že to nebude stejný jako u Pottera že shlédneme první část a na další sí budeme muset ROK počkat. To bych radši fakt přečetla už knihu kterou mám rozečtenou ale né dočtenou. *1* -
Re: Re: Re: půlnoční světlo
Já jsem zase četla že Steph nechce Midnight Sun dopsat protože ještě než jej dopsala tak prej bylo zveřejňeno na internetu a že z toho byla znechucená natolik že už ani nemá náladu ho dopisovat. Jinak ohledně toho že jí upíří témata už nebaví je celkem blbost proč by pak jinak psala Krátký druhý život Bree Tannerové kdyby jí upíři nebavily? *4* *3* -
mužeš sem dat adresu toho bloku kdes to četla -
Re: :-)
a nemá to být v kině až v listopadu 2011?? -
Re: Re: Re: Re: Re: půlnoční světlo
tj...:) -
Re: Re: Re: Re: půlnoční světlo
jo taky sem to četla...Je to škoda, ale snad jí to někdy zase chytne...
A Rozbřesk je poslední, protože Midnight Sun je stejný jako Twilight, takže by asi nenatočili stejný film, ale bylo by to good. *4* *4* *4* *4* -
bude to film nebo je rozbřesk poslední?? -
Re: Půlnoční slunce
Měby taky zajímalo jak to bude dál. -
Re: Re: Re: Novinky
Ty jo..když to bude takhle tak to bude skvělí..nejvíc se mi líbil ten prolog na konci a taky Bella otevře červené oči a BUM!..Skončí to dobře i špatně...Dobře že to dobře ukončej a špatně že se z toho čekání asi pominu.. *4* -
Re: Re: půlnoční světlo
někde jsem četla interview a tm řikala že ji nedopíše...teda aspon se k tomu nechystá...že už ji nebaví psát o upírech..a že až ji to znovu chytne že to dopíše..doufám že je to kec *9* protože chci aby to dopsala..četla jsem těch 12 kapitol a byly úžasný..a skončilo to zrovna před loukou *9* a na tu sem se těšila nejvíd,sakra *1* *3* *1* -
Re: Re: Novinky
Jo začíná to vypadat dobře..Bála sem se že to bude hrůza, ale ted už to není tak hrozný..Jenom mám děsnou hrůzu z toho čekání...Rok je moc *9* -
Re: půlnoční světlo
půlnoční slunce a to ještě nevyšlo..je jenom 12 kapitol a není jistý jestli ho Steph dopíše..:-( *9* -
Re: OMG
to byla recenze,ne..taky sem to četla a je to fakt hrozný, at si komentují něco jinýho... *16* -
půlnoční světlo
a co půlnoční světlo?? *7* -
Re: Re: díly ságy Stmívání
děkuji.. *14*