-
Re: díly ságy Stmívání
první díl je stmívání,druhý je nový měsíc ,třetí zatmění a poslední čtvrtý je rozbřesk *1* -
díly ságy Stmívání
Mohli byste mi prosím napsat,kolik bude dílů této ságy a kolik jich už vyšlo??Mockrát děkuji.. *4* -
Rozbřesk
nevite kdi přesne se začne natačet Rozbřesk ja to vedela ale zapomela *7* moc dik *4* -
Re: Rozbřesk
no, tak takhle úplně do puntíku samozřejmě ne :) Ten kdo četl Zatmění, moc dobře ví, kolik se toho vynechalo ;), takže ne-e :) -
Re: muže mi nekdo poradit
myslím, že ne, každopádně jako slušný webař, bys měla poprosit o souhlas majtele webu, jehož styl si chceš vzít a třeba ho i vyměnit nebo tak... a i kdyby,... nebudem si lhát, dneska to dělaj absolutně všichni ;) -
Re: Novinky
velmi zajímavé vyjádření, já to vidím tak nějak podobně. Teď už se možná ani tak nebojím, jak to bude vypadat :)) Myslím, že to bude super :) -
Novinky
Ahojky..tohle sem dneska přečetla a je to docela zajímavý tak čtěte taky *4* *4*
http://www.stmivani.eu/12-film/jak-by-mohl-vypadat-konec-1-casti-rozbresku/
*4* *4* -
Re: Robert Pattinson
Neplakala si sama...Já taky řvala jak želva...Remember me je jeden z mála jeho filmů, kde vypadá normálně...:-) *14* *14* *14* *14* fakt mu to tam sluší... *15* -
Robert Pattinson
videli ste ten novej film Nezapomeň na mě Robert Pattinson je krasnej ale nakonci zemře *9* skoro sem si vibrečela oči ale robertovi to tam sluši *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Otisky??
super..takže už máme přehled...:-)
Když takhle hezky budeme pojračovat dál..tak bude breaking down ještě výš... *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Otisky??
Tky si myslim..ae podle mně Zatmění ještě bude v top ten...jupí už je osmej *1* už jsem to vykoumala s těma otiskama(kámoška mi konečně vrátila tu knížku *4* ) Takže: Sam do Emily( divný *15* ) ,Jake do Ness ,Jared do Kim (jeho spolužačka ve škole), Quil do Clair (dvouletá holčička příbuzná s Emily ale už nevím jak *15* )...ostatní se neotiskly (myslim)..takže kdyby to někoho zajímalo (jako mně) tak tady to je *3* *1* -
Re: Re: Re: Otisky??
no jo..to bude super..ale zase si myslim,že totálně upadne stmívání nebo nový měsíc...už teď se propadly..ale uvidíme.. *4* *4* *4* -
Re: Re: Otisky??
jj..myslim si že za chvíli bude tak pátý a potom samozřejmně první...stejne jako to bylo U Zatmění *14* *1* -
rozbřesk
už se moc těším až to bude v kinech *1* -
Re: Nevím:)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Stm%C3 %ADv%C3%A1n%C3%AD_(s%C3%A1ga)#Rozb. C5.99esk
Když si sjedeš na téhle stránce níž, tak tam máš ten nejpodrobnější popis jakej sem kdy četla.. *4* -
Re: Otisky??
jo tak to fakt nevim..Jenom,že Jared myslím se otiskl taky do nějaký malý holky,ale jinak fakt nwm...
S tím top ten..je to supr..je sice teprve desátý, ale to se časem zpraví,až o filmu začnou víc psát tak to bude good.. *4* *4* *4* *4* -
Otisky??
wow..film už je v top ten ... *14* Chtěla jsem se zeptat nevíte jak je to s tema otiskama?? samozrejmne vim ze Jake se otiskl do Ness a Sam do Emily ale co ostatní ???? ..vim že to bylo v zatmění ale už si nevzpomínam.. *7* *7* *7* *7* *7* -
muže mi nekdo poradit
mam dotaz kterejsem vubec nepatři ale snat mi nekdo odpovi. Kdiš si založim vlastni blog a dam si tam obrazek nebo članek nebo neco v tom stilu s jiniho blogu na webu jeto porušeni autorskich prav nebo ne prosim otpoveste nekdo *8* *8* -
Re: NENI ZACO
Jojo, to znám *1* Já byla takhle zblblá do HP *1* *3* -
Re: Rozbřesk
asi jo ale určite neco pozmenej nebo vinechaj jako v předešlich dilech