Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nessiecullen

Re: Re: Rozbřesk

Já Renesmee(NESSIE) MILUJU nejvíce :D *14*
  • sarda

Re: BD - 2. část

Hey proč tak pozdě??? *9* to je hrozný...
  • vrtulka

BD - 2. část

Summitem bylo potvrzeno, že druhá část Rozbřesku bude mít v kinech premiéru 16.11.2012, tedy rok po první části, která bude mít premiéru 18.11.2011 *9*
  • sarda

Re: Re: Re: Re: Re: Zatmění...???

jen jsem nechápala (a stále nechápu), proč se na to nedá dojít normálně a proč je tam najendou nějakej film z roku 19xx....
  • sarda

Re: Re: Re: Re: Zatmění...???

jojo, v pohodě, to jsem udělala...
  • your-darling

Re: Re: Re: Zatmění...???

počkej..já myslela tvůj profil...a v oblíbených filmech,aby si klikla na odkaz k zatmění...to by mělo jít ne...
    nebo už to fakt nechápu...
  • sarda

Re: Re: Zatmění...???

jo, ja už tam sem, ale vážně nevím, o co go... *7* Každopadně dík Někdy to tak bývá, já chtěla udělat nový profil na osobnostech, protože nikde nebyl, jenže jak jsem to dělala, tak se mi ukázalo, že to nakonec existuje, ale nemůžu najet přímo na tu stránku....
  • your-darling

Re: Zatmění...???

že jo..je tam nějaký film z roku 1936 nebo tak něco...
    Já na zatmění chodím přes můj profil...mám to v oblíbených filmech,nebo to zkus přes filmografii některého z herců,ale jinak nwm... *9*
  • Re: Re: zatmění

..asitak *14*
  • Re: Dva díly :(

to, že Rozbřesk bude rozdělen na 2 díly bylo Summitem oficiálně potvrzeno již někdy před měsícem *3*
  • sarda

Zatmění...???

hale lidi, chtěla jsem se juknout na osobnostech na Zatměníjako jen na profil filmu no a ono tu není!!!! Nevíte o tom někdo něco??? *7*
  • sarda

Dva díly :(

vím, že to může být třeba upravené ve photoshopu nebo tak, ale mám dojem, že to fakt bude mít 2 části *9* --> http://www.google.cz/imgres?imgurl=http://i92.photobucket.com/albums/l37/theBULLDOGfan/BreakingDawn-2.jpg&imgrefurl=http://www.free-press-release.com/news-it-s-official-the-twilight-saga-breaking-dawn-auditions-will-happen-1258861175.html&usg=__PbzqZSK-ndwk6kH97CXsnVQdZeM=&h=335&w=968&sz=32&hl=cs&start=33&tbnid=q7dv8gUF24YbxM:&tbnh=64&tbnw=185&prev=/images%3Fq%3DTwilight%2Bsaga:%2Bbreaking%2Bdawn%26um%3D1%26hl%3Dcs%26sa%3DN%26biw%3D1016%26bih%3D572%26tbs%3Disch:10%2C915&um=1&itbs=1&ei=TO9VTOK3KNKGsAao7sjiAQ&iact=rc&dur=605&page=3&ndsp=18&ved=1t:429,r:11,s:33&tx=56&ty=29&biw=1016&bih=572 šíleně dlouhej odkaz pardon *4* jo a jestli se objeví mezery, smažte je! jinak vám to nebude fungovat!!!
  • sarda

Re: Re: Re: Re: Re: Rozdělení

si spiš myslim, že něco jako vždy vynechaj,jako to udělali u zatmění, takže tam nebude všechno...
  • lucinka.mich

Re: šílenství...

Jo to už znám jenom někdo něco řekne o twilight saga a už mám slziv očích
  • lucinka.mich

Re: Re: Re: renesmé

Nápodobně!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • lucinka.mich

Re: Re: BD

to jo
  • lucinka.mich

Re: BD

A to do Česka?? *7* *14* *14*
  • lucinka.mich

Re: Re: Rozbřesk

To já taky a už chcu aby byl v kinech!! *8* *8* *8* *8* *8*
  • lucinka.mich

Re: Rozbřesk

To mě taky a je mi ho docela i líto v tom filmu
  • lucinka.mich

Re: Rozbřesk

Toho miluju ze všechnejvíc a moc ho obdivuju .už se těším na čtverku která ale bohužel u nás v české republice bude asi až možná 28.11.2011 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit