-
Re: Re: zatmění
Jo to je... dlouhou čekání -
Re: zatmění
Já se na to dívám kždý den alespoň 5. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: zatmění
ti bisi di nel zjistit co jeto dizgrafie a dizlepsie *7* -
Re: Re: Re: Re: :-)
dobře tak propadák ne,ale nasralo by to pár fanoušků... *3* -
Re: Re: zatmění
ty by ses první měla naučit česky, než začneš psát takovýhle příspěvky :) -
rozbřesk ma dve časti
tak semse dočetla že rozbřesk bude mit dve časti a prej jeto oficalni podivejse na tudle stranku ---- http://reducto.blog.cz/1006/twiligh t-saga-rozbresk-oficialni-oznameni- dvou-filmovych-casti#comment7930551 1 *9* *3* *9* *9* *9* *9* -
Re: Půlnoční slunce
ja taky *8* *8* *8* *8* *5* *9* *9* *1* *1* *5* *3* *9* *13* *9* *9* -
režie
On bude režisér Bill Condon,nbo je to kec..?? *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Rozdělení
jedíně tak mno..to by znamenalo,že budou ty filmy chvilku po sobě,ne... *15* *15* -
Re: zatmění
souhlasim ale mě se natrojce nejvic libi to jak se chce Bella s Edvardem milovat *14* a on ji odmita a kdiš ji žada o ruku *14* *14* *14* taksem ani nedejchala je to hesči než vknižce uš abi bila čtiřka v kinehc to se asi nedočkam vic než rok to je doba *9* *4* -
co budou dělat po natáčení? dávat film dohromady *3* jelikož budou dvě části, tak to natáčení bude podle mě trvat delší dobu než normálně. takže řekněme, že natáčení skončí třeba v lednu, únoru 2011 (možná i dýl, kdo ví), no a pak ty zbývající měsíce to budou dávat dokupy. triky, vlky, hudba a tak *3* -
to má být premiéra až za rok??co budou celou tu dobu po natočení dělat,sakra... -
Re: Re: novinky...
počkej,na jakej trailer.Film se nezačal ani natáčet,takže to byl jenom fanmade,ne??
*7* -
Re: Rozbřesk
tjn...taky se těšim nejradši bych byla kdyby už byla natočená 20.7.2010 rok se mi nechce čekat...xD -
Re: novinky...
jukla jsem na trailer a vypadá to hodně napínavě...už se moc těším ma další díl... -
Re: Re: Re: :-)
Přesně tak...no propadak to nemuze bejt na toto ma moc opravdu moc moc fanoušku který to budou podporovat...jinak by to přece netrhalo rekordy ikdyž se kritici mužou zblaznit.... -
asi tak nějak když premiera ma bejt 28.11.2011 to se zblaznim....:( -
Re: Re: :-)
jo,jenomže když to nerozdělí tak to bude propadák a film totálně bez děje... -
Re: Re: Re: :-)
jo no..nebo že by otevřela oči jako upírka a tak by skončil první díl...nwm *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Rozdělení
do docela jo no...Je fakt,že oni natočí půlku knížky a nás nechají čekat na druhou půlku,nebo jak to chtějí vyřešit?? *4* *4*
nwm mno...je to divný...
Popravdě bych seděla v kině klidně i čtyři hodiny,ale čekat na další dva filmy mi přijde jako mučení už teď... *15* *15*