-
Re: Re: Re: :-)
No jistě to bylo fakt krasny pul hodiny svatba...pul hodiny z ostrova esme a dvacet minut v letadle domu kvuli renesmee...no to by bylo fakt nadherny a všichni kritici by byli nadšený tim akčnim dějem... -
Re: Re: Re: Rozdělení
No jasně...ale ten druhej by byl o tom jak si všichni budou myslet že umřou....no hele at radši udělaj tříhodinovej film než aby to rozdělovali. -
novinky...
trochu sem hledala na netu a našla stránku s hodně informacemi o BD...Kdo bude scénárista,kdy se začne natáčet atd.
www.breakingdawnmovie.org
je to v Aj,ale jde to celkem dobře přeložit...=o)=o)=o) *15* *15* -
no mě by zajímalo jak natočej tu část kdy jakoby vypráví jackob... -
no mě by zajímalo jak natočeej tu část kdy jakoby vypráví jackob... -
Re: Re: Rozdělení
ono popravně,když si vezmete kolik málo se vešlo do jednoho filmu v 1,2 i 3..tak nestačí ani dva díly.. *4* *4* *4* -
zatmění
nejlepší film je to krásný už jsem to viděla 6.Jak Jackob políbí Bellu krása a v tom stanu ojéééééééé *14* už chci 4 díl *14* *14* *14* *14* -
Re: Rozdělení
jo presne ja si taky myslim ze rozdelit to je blbost vzdit ten dej je na 2 filmy moc kratkej -
Re: Re: :-)
Jj to by bylo super :-) Anebo kdyby se to ukončilo tam, jak volá Bella Rosalii na těch líbánkách- "Prosímtě,musíš mi pomoct".. A konec :-)
Jenže to by byl ten první díl hodně krátkej :-( -
Re: :-)
dnes jsem si četla ze to dělit nebudou... myslím že by to ztratilo kouzlo a smysl kdyby to delili -
Re: Re: Rozbřesk
4 vazne ze o tom newim to uz je rok 2011 to sem asi hodne dlouho spala.........je teprv 3 hloupa -
Rozdělení
Hele lidi teď bych ráda se na něco zeptala...Víte to rozdělení, pakliže to udělaj jak to vlastně bude vypadat...To přece bude o ničem...První část - svatba,líbánky,rozzuření vlkodlaci, porod. Drhá část - Bude přeměněná, pak si všichni budou hodinu myslet že umřou, příjdou Volturiovy(pokecaj:D) a pudou domu...Já vim čtyřka je nádherná a bude velmi těžké jí natočit ale nechápu jak by rozdělali ten děj aby z toho vznikly dva smysluplné filmy. Navíc by se museli pořádně plácnout přes kapsu kvuli honorářum jelikož herci mají podepsanou smlouvu na čtyři filmy a tak by si chtěli vynutit astronomické částky za jejich obsazení jako to bylo u Harryho Pottra. A jelikož si na to vzali rok pochybuju o tom vzhledem ke všem zmíněným faktorum, že by to rozdělovali. -
Re: Re: :-)
rozbřesk bude rozdělenej na dva díli? *7* *8* -
Re: Rozbřesk
hele Ančo já nevím jak uvás ale u nás bylo zatmění už 29.6. takže moc nechápu *7* -
Rozbřesk
panebože??!! až příští rok?? já už se fakt nemůžu dočkat *15* -
Re: Re: Rozbřesk
No tak 4....týjo to je zajímavý z čeho ty lidi dneska dělaj vědu...xD *15* *15* -
Re: Re: renesmé
no nevim *3* jestli bi ji mohla hrat Bella Thorne vipada jako 13leta holka a Renesmé je i nakonci knihi zhruba 5aš6let stara (teda jak se to vezne sou ji asi 4mesice ale ma tak vipadat na 5aš6let)takže bi to bilo zvlaštni ale asi tak nejak bi mohla vipadat je to rostomila cacorka *3* tak se budeme muset nechat překvapit snat to uteče a konečne se to dozvime *3* ja uš ten film miluju tet *14* *14* *14* *14* *14* no všechni 4filmi *14* *14* -
Holčičko 3 už je v kinech to možná 4 *15* -
Holčičko 3 už je v kinech to možná 4 *15* -
Rozbřesk
Twilight sagu jsem si moc oblíbila a strašně se mi líbí....nemůžu se dočkat až vyjde do kin 3. díl Twilight sagy...bude tam hrát i Taylor Lautner???(Jacob Black)