-
Re: Re: new moon
v srpnu ne ted v cervenci myslim ze vcera nebo dneska tk to psali -
Re: Rozbřesk
Tohle bude asi hodně dobrej díl nebo díly,knížka je uplně skvělá a podle těch fotek to bude i luxusní Renesmé Taková miloučká,Bella krásná nadaná upírka no prostě luxus -
Re: Rozbřesk
dobrej komentař ale on ji nekousne ale dali inekci s jeho jedem ale jinak maš pravdu sou krasna rodinka *4* *4* *4* a resme bude asi to nejrostomilmimčo s andelskou tvařičkou *4* *4* *4* *4* ale s dablikem uvnitř *5* *4* *4*
Twilight Saga proste zbožnuji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: To co nebylo v knížce..=o)
a nevíš na jaké je to stránce.... je tam toho moc a já to nemůžu najít *4* -
Re: :-)
to se ještě zatím vůbec neví kde bude 1. díl ukončen, ale já si myslím, že by to mohlo být jak začne Bella rodit. a druhý díl začne jak se probudí jako upírka *3* ale třeba to bude rozdělené úplně jinak, kdo ví *3* -
:-)
nevite pokud bude 1 čast rozbresku? myslim jestli treba bude do doby jak uz s tehotnou bellou prijedou z libanek nebo tak ja to totiz nikde nemuzu sehnat *9* *4* -
Rozbřesk
ahoj bella a edward těm to spolu tolik sluší *14* v rozbřesku tedy poslední díl twilight saga se vezmou pak se bodou poprvé milovat a bella otěhotní při porodu bude umírat tak ji edward kousne aby byla nesmrtelná *4* a pak budou krásná upírská rodina *14* *14* i když se mi mnohem víc líbí Taylor Lautner(Jacekob) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Next stories
Zdravím všechny lidi, upíry i vlkodlaky... *1* . Pokud byste si chtěli, než vyjde Další kniha (tím myslím Bree Tanner *1*)přečíst nějaký krátký fan fictions, tak utíkejte na www.nextstories.webnode.cz. Je to normálně z pohledu Belly a navazuje to vooolně na New moon. Have fun!!!
*4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jacob
Pobivuju se toho jak tomu někdo nerozumí, teda spíš jak si to pořádně nebovedou přečíst. -
Re: Re: Re: Re: Re: Jacob
Nessi je hrozný a ani to není podobný jménu Reneesme. Njn vymyslel to Jacob tak se ani nedivím -
Re: Půlnoční slunce
jestli si četla,že se to nevydá na cullen-vampire.blog.cz ..nebo tak nějak,tak si přečti i komentáře...
Psala sem do egmontu a ptala se na to,protože mi bylo divný,že by se takhle připravili o peníze a ta paní mi odepsala,že jen čekají až Stephenie tu knížku dopíše a potom ji přeloží a vydají... *4* -
Půlnoční slunce
Půlnoční slunce se prý u nás nebude vydávat už je to potvrzené ale na některých stránkách si ho můžete přečíst.Je to vlastně Stmívání z pohledu Edwarda což mě štve ráda bych věděla co bude dál mezi Jackobem a Renesme *4* -
BD
zdravím lidičky. myslím, že tohle můžeme považovat za ofiko zprávu *3*
http://team-twilight.com/20100610/summit-confirms-breaking-dawn-films/ -
Re: Re: new moon
a neviš jak se bude jmenovat ja čtu zrovna rozbřesk a sem unešena je proste super bomba nejhttp://img.osobnosti.cz/smiles/6 .gifhttp://img.osobnosti.cz/smiles/ 3.gif -
Re: new moon
ta knížka by měla vyjit v srpnu -
new moon
Ahojky chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kdy má oficiálně jít DVD new moon do prodeje. A taky kdy vyjde kniha Druhý krátký život Bree Tannerové? -
Re: Re: BD
je to za hrozně dlouho dobu *9* ale zase to jede podle "harmonogramu", který je, jeden film každý rok. Stmívání - v kinech listopad 2008, New moon - listopad 2009, Eclipse - tady je změna (a to podle mě ještě z důvodu toho, že na podzim budou dávat Harryho Pottera, tak aby se jim to nekrylo. kdyby nebyl Harry tak si myslím, že Eclipse by šel taky až na podzim a né v létě) červenec 2010 a Rozbřesk - listopad 2011. jde to po sobě po roce *3* takže se s tím dalo zase počítat. ale i tak, dlouhá doba. -
Re: BD
to je hrozně moc dlouho...natáčení by prej mělo začít už na podzim tohoto roku,tak snad přijdou nějaký videjka a ukojí naší "nemožnou" zvědavost... *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: BD
Cože??Až????To čekání nepřežiju :'( *9* -
rozbřesk
strašne moc se na to těším tak jako sem se těšila na všechny předešlé díly všechny 4 díly sem četla milionkrát tak doufám že to nezkazí protože hned po 1 a 3 díle je tenhle díl nejlepší.