Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sarda

Re: Re: Re: Novinky

přesně tak, čekat se mi vážně nechce :(
  • sarda

Re: Titulek :-D

jenomže u Pottera si budeme muset počkat PŮL ROKU ale u rozbřesku celej rok :(( je to opravdu strasšné :((
  • Re: miluju twilight saga

Rozbřesk stojí asi 399 Kč *3*
  • bella123

miluju twilight saga

ahoj muzetemi poradit koli tak asi stojo rozbresk knizka. dik *14*
  • Re: zozo

vyjde v r.2011 myslim ze v 1čtvrtletí školy
  • smelu

rozbřesk

mám rozbřesk knížku .....HURÁ!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lucik188p

Stmívání

všimli ste si že *4* Stmívání stmivani prvni to je super
  • smelu

Re: Re: fotky

dobře.Díky *4*
  • bela

milujju to ted ctu rozbresk nejvetí šok bela je těhotná a to vní chce krev a rosalie ji chrání před ostatníma aby nezabily miminko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • lucik188p

.

JA SEM SEM TAKI DAVALA DVJE FOTKI A NIC . ALE ASI PŘET 8MESICI SEM DAVALA FOTKI NA SERIAL ZAMILOVANA A OBJEVILI SE TAM AŠ NEDAVNO TAK NEVIM ASI JIMTO PROSTE TRVA DIL *9* NEŠTO SCHVALEJ *9*
  • Re: Re: zozo

jj.budu moc ráda... *4* *14*
  • your-darling

Re: fotky

hele sama nevím...Taky jsem to zkoušela a nic...
    ALe jsou nějaká pravidla..jako o velikosti fotek a jiný, když to najdu pošlu ti to na profil..jestli budeš chtít...:-)
  • smelu

fotky

ahoj Holky prosím poradíte mi jak můžu sem přidávat fotky asi před měsícem jsem sem přidala fotku a ještě furt tady neni a tak jsem dneska taky přidala fotku ještě a taky tady ještě neni......prosím odpovězte mi *9*
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: půlnoční světlo

no není vůbec za co...Ale vadí mi že ta dvanáctá kapitola zkončila, když se to všechno konečně začalo rozjíždět... *4*
  • your-darling

Re: zozo

Ted jsem objevila na netu článek že už je hotových alespon 80% scénáře..Tak až budou další zprávy, tak ti můžu písnout, když budeš chtít... *4*
  • Re: zozo

natáčet by se mělo začít někdy na přelomu října a listopadu. co jsem četla tak scénář ještě není dokončený, Melissa Rosenberg má napsáno zhruba tak 80% *3*
  • lucik188p

Re: zozo

nevim jestli se uš začal natačet ale rozhodne ješte neni natočemej *9* (ale doufam že se brzi začne natačet) už se nemužu dočkat *4* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Otisky??

To je u vlkodlaků..to znamená že se zamilujou do nějaký osoby(ale musí ji první vidět)...ale prostě se hodně zamilujou...už je pro toho vlkodlaka jedině ONA...Sakris neumim to tak dobre vysvetlit tak doufam zes to pochopila.. *4* ...
  • zozo

natáčí se rozbřesk nebo už je natočený??
  • lucik188p

Re: Re: Re: Re: Re: půlnoční světlo

moc dik uš se mnašla 12kapitol
    -ale přetim sem našla jen utržky- tak ješte jednou moc dik *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit