Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* *14* *14*
  • Luffik123
    hele prostě ty se učíš angličtinu a já se učim němčinu tohle nemá cenu ty máš pořád něco proti *5*
  • Neříkám ,že se všichni domluví anglicky!Říkám jen ,že angličtina je mnohem rozšířenější jazyk než němčina.
  • tady : http://film.eblog.cz/
  • Ahojte lidi..
    zde můj nový blog pro filmové fandy.. *3* Mrkněte a popř. můžete okomentovat daný filmík.. budu ráda za vaše názory *2*
  • Luffik123
    jo jenže ty co sem myslela nejsou němci! ne všichni na světě mluví anglicky a němčina je taky docela hlavní jazyk *3* *15*
  • To bude asi tím ,že německo je náš soused a proto je jich tu více než amíků ,ale většina němců se dovede domluvit i anglicky...Jeď třeba do New Yourku a zeptej se tam ,jestli někdo umí německy!? *16*
  • s tím se dalo počítat,že to časem bude v českém dabingu a docela se na to těším abych si to poslechla v češtině a zasmála se *4*
  • ten rozbřesk bude fakt zajímavý slyšela jsem že 13.3 bude rozbřesk v českém dabingu supr co *3* *3* *3*
  • prostě angličtina je angličtina... a v dnešní době bez angličtiny jsou lidé více méně nahraní *3*
  • Luffik123
    to neni pravda, že musíš mít na střední anglinu, když na základce jí nemáš. Na střední si vybereš většinou ten jazyk kterej se už učíš :)
  • Luffik123
    to bych netvrdila ptž cizinci na václaváku se tě zeptaj jestli umíš mluvit německy když se s tebou chtějí domluvit
  • your-darling
    Pitomost to není... Mám němčinu sice jako druhý jazyk a ne moc v lásce, ale ve třídě máme holky, který bydlí spíš v pohraničí a tam mají hlavní jazyk němčinu automaticky...
    A jestli někdo nemá angličtinu na základce, tak na střední bude určitě... Myslím, že bez toho jazyku se v budoucnu nic moc neobejdeme... :))
  • Team Edward nebo team Jacob?Klikněte a podělte se o názor!!

http://www.youtube.com/watch?v=YRwgrMCAF-A&list=UUPsjtCRD4jnLJJ5ZL8cDn5g&index=1&feature=plcp *5*
  • To jsem nikdy neřekla ,ale angličtinou se prostě domluvíš po celém světě zatímco s němčinou těžko!
  • Luffik123
    a jako němčina není světový jazyk nebo co? víš kolik lidí na světě umí němčinu? kdyby bylo na tobě tak ten jazyk vyhladíš co? jen aby ti zbyla angličtina. *16* *1*
  • No tak promiň ,ale angličtina je světový jazyk a jestli se učíte něco jiného tak to děláte pěknou pitomost! *16*
  • k jakému koliv filmu ať je to v němčině nebo angličtině nebo v jiném jazyce... český dabing to občas kazí... proto je film lepší v původním jazyce třeba a s titulkama *4*
  • Luffik123
    a neslyšela si třeba o tom že existujou ještě jiný světový jazyky kromě angličtiny myslíš že každej se musí učit jenom tohle????
  • rapidash
    Tak proč se s ostatníma nepodělíš o nějaký odkaz kde to sehnat nebo něco tak, tohle je výkřik do tmy když napíšeš že to máš *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit