-
Kde? :(
Ahoooj, nevíte, kde by se to dalo stáhnout? Já to nemůžu najít... :( -
-
Re: Kde? :(
určitě na ulozto.cz
tak jsou všechny tři filmy... -
-
Re: Re: Kde? :(
jak jsi psAla tu adresu,je ten třetí díl dabingovaný ČESKY? *7* -
-
Re: Re: Re: Kde? :(
nee...popravdě díky bohu... *4* ...aby to zkazili dabingem,na to zatím ještě nemám nervy... *3* *9*
-
-
-
-
Soutěž se Stmíváním
Ahoj! Na hudebně-zábavném webu Koule.cz pořádáme soutěž o Twilight hodinky a dalších devět balíčků s Twilight cenami - trička, DVD, knížky, přívěsky a tak. Kdybyste měli chuť soutěžit, soutěž je tady: http://www.koule.cz/cs/clanky/vyhra jte-hodinky-storm-se-stmivanim-8937 .shtml -
-
Re: Soutěž se Stmíváním
Platí to ještě? *9* -
Re: Soutěž se Stmíváním
hmm.... ta stránka se nechce najít
-
-
The Best
Stmíváníííí je prostě skvělé,to herecké obsazení též skvěléé nejlepší je Breaking Dawn wáá *14* *14* *14* -
Next stories
Zdravím všechny lidi, upíry i vlkodlaky... *1* . Pokud byste si chtěli, než vyjde Další kniha (tím myslím Bree Tanner *1*)přečíst nějaký krátký fan fictions, tak utíkejte na www.nextstories.webnode.cz. Je to normálně z pohledu Belly a navazuje to vooolně na New moon. Have fun!!!
*4* -
super
*14* Stmivani je supeeeeeeerrrrrrrr *14* -
-
Re: super
jj stmívání je super *14*
-
-
new moon
Ahojky chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kdy má oficiálně jít DVD new moon do prodeje. A taky kdy vyjde kniha Druhý krátký život Bree Tannerové? -
stmivani
www.lide.cz/prdlousek14 pište mi na lide vypadam jako kristen opravdu stmivani žeru už od zacatku roku je to desny že jo! *14* -
fuuj
hnusna debilita saga stmivani nesnašim ji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muj profil na lide.cz:Moncicak-007@seznam.cz to už já sem hezčí než vona !! :-) www.lide.cz/Moncicak-007
Odpovědět na příspěvek *16* -
-
Re: fuuj
Tak teda ty seš ale hustá...
1) dojdi si k očnímu
2) dojdi si k psychiatrovi(vážně to potřebuješ, věř mi)
3) když se ti to nelíbí, tak sem nelez..To si myslíš, že tím všechny nas...š?? Spíš tě všichni vysmějou:-))))Teda aspoň já se bavim fakt hustě:-)) -
Jestli si hezčí nebo nejsi to musí posoudit někdo jinej,jen nevím proč všechno tak odsuzuješ *7* *7* -
ty si blbá meleš tu kraviny a navíc máš na profilu fotky z twilight fakt kráva co ?a navíc si hnusná *8* -
souhlasím s tebou,tohle je ta největší a nejsladčí DEBILITA, kterou sem kdy viděla :D autorka byla, až moc nadržená a hlávně blbá!!!!!! -
jaj ty a pěknější než Kris ?!i moje babina je hezčí než ty, a já jenom od tebe asi 1000krát...si fekal -
boze, ty ses tak trapna....asi jako tvoje fotky...!!! a bella je od tebe hezci o hodne....teda spis Kristen Stewart... a kdyz ti to tak vadi tk sem nelez!!! *13*
-
-
samuel
super film ze kluci *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *4* *4* -
-
Re: samuel
Ne asi ty pičo *16*
-
-
kino
hele všichni.nevíte kdy vyjde do kin 3 díl a kolik chtějí za lístek? dikes *9* *3* -
-
Re: kino
Já jsem na to chtěla jít do kina ale je to s titulkama, je to blbý. Já si počkám až to bude v CZ nebo na ulozto *3* -
Taky by mě to zajímalo *7* -
Jasnovidci tady asi nejsou, to si nedokážeš vyvodit sama? Kolik stojí lístek v kině, do kterého chceš jít?
Co se týče premiéry, u nás je 1. července 2010, v USA 30. června.
-