-
"!!!!!!"§***
"uuuuplně nej nej nej film"!!!!!:*** nechapu lidi klerý ho nemaj radi *14* -
fans
Ještě před tím než natočili Twiligh,tak to podle mě byli v poho lidi,ale teť mi připádá že na svoje fanoušky ůplně kašlou a že to dělaj jen pro prachy a jsou dost namyšlený,Kristen třeba na svích stránkách na youtube nebyla přihlášená už celej rok,a to třeby Miley Cyrus se tam nepříhlásila jen 14 dní,já nwm film ůplně zbožńuju,Bellu taky a Edwarda taky,ale nwm jestli zbožňuju Kristen a Roberta,prostě mi přinde že na nás fanoušky kašlou,ale to je jen můj názor -
-
Re: fans
Před tím, než natočili Twilight, jsi o nich vůbec nic nevěděla. Kdyby Twilight vůbec nenatočili, nevěděla bys o nich dosud.
Dnes už ani kuře zadarmo nehrabe, takže psát o tom, že to dělají jen pro peníze... to je reálný svět. O tom, že kašlou na fanoušky, nic nevím, jelikož se o ně nijak nezajímám, ale to je taky realita... fanouškové typu - zblázněné puberťačky až fanatici, pronásledování na každém kroku - to by odradilo každého... navíc oni mají taky svůj život a dělat si starosti kvůli tomu, že někomu se zdá, že se fanouškům moc nevěnují? Já je naprosto chápu. Mají peníze, možnosti a jsou mladí.
A k tomu youtube... to někdo řeší?? -
-
Re: Re: fans
uplne je chapu každy nemuže mit čas sedet doma u pc a venovat se fanouškum maji i tak dooost prace jak sou diky tomu tedka slavny ja myslim že ne všichni si udelaj ten čas a ktery herec ho ma tak rad stravi volny čas s prateli nebo rodinou *3* *3* *3*
-
-
-
ggg
ahojte wedeli by ste mi poradit ja by som si strasne rada pozrela ten film ale moja kamaratka by sa urazila lebo som twilight najprv kritizovala neviete co mam robit pls poradte... vopred diki *4* -
-
Re: ggg
no tak jestli myslíš nějakou stránku,kde twilight najít tak zkuz třeba
www.twilightinfo.pise.cz
n ebo
www.cinema-world.biz *1* -
Re: ggg
pls *4*
-
-
Závislý na penězích
Komerce, komerce a jen komerce. Co se da čekat od takových resiséru? Natočí báječný film, a co dál? Kdy ještě po něm ty malý, ukřičení holčičky nešilely to byl úžasný film. A teď je z toho jen komerce, a vše je pro peníze. To je nemožný. Ten Pattinson ani není dobrý herec, stejně jako Stewart, ktera Bellu zahrála fakt příšerně. Kristen je velmi dobra herečka, ale rozhodně ne tady (v Úkrytu byla opravdu nejlepší). Stmívání je na hovno. -
-
Re: Závislý na penězích
tvůj názor..jak kristen tak robert hrají podle kritiků dobře...nevím jakobře na tom jsis kritizování ty,ale asi ne moc dobře..
názor ti neberu,ale dkyž se natočídobrej film tak se poznáa závist je jeho odpůrce...
ještě nějaký keciproti??
-
-
Hlasování
Ahoj prosím hlasujte pro Twilight na:
http://www.levaprava.cz/duel.p hp?id=2035
zatim vede Vampire diaries takže to musíme napravit!!! *13* *5* *3* -
-
Re: Hlasování
Hlas pro Vampire Diares. -
-
Re: Re: Hlasování
jo a mimochodem..jestli ty se sereš do wilight..takVB taky neni zrovna výhra..takovej Ian..děsnej herec... -
-
Re: Re: Re: Hlasování
A kdo tady pak mluví o závisti... -
-
Re: Re: Re: Re: Hlasování
to byl ještě dodatek t tomu co bylo napsáno víš... 9.3. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování
Však právě...
-
-
-
-
-
-
Twilight
Ahoj fanoušci STMÍVÁNÍ prosím vás mohl by mi někdo poradit stránku, kde si bezpečně stánout Twilight? Děkuji mooooc. *1* *1* -
-
Re: Twilight
www.ulozto.cz
-
-
Lenka
Ahoj fanoušci Twilight!Moje dcera dostala k 17.narozeninám od přítele krabici se všemi 4 díly, tak jsem se do toho položila a před pár dny dočetla poslední.Fantastický zážitek, nedokázala jsem přestat číst, už jsem si připadala jako bych patřila do jejich světa.Dcery se mi obě smály že jsem zamrzla někde na 15, protože jsem se v některých pasážích rozbrečela a jindy se zase tvářila tak, jako by lásku vyznával někdo mně.Všem doporučuji přečíst, je to něco jiného než jen vidět film, je toho tam mnohem víc, ale film je moc pěkně natočený, většina postav se shoduje s popisem v knize.Už jsem zvědavá na další díl.Čtvrtý díl knihy velmi překvapil, tak holky čtěte!ahojky mamina Lenka *4* -
-
Re: Lenka
musim souhlasit nadherny knižky i když jsem odpurce knih tohle jsem si nemohla nechat ujit a vubec tech penez nelituju z te 4 knižky jsem byla dost prekvapena ale nakonec to dobre dopadlo ale hodne zaskočena myslim že by me to ve snu nenapadlože se to takhle vyvine čtete čtete doporučuju velice nemohla jsem od toho spustit zrak jen četla četla a četla *14* *14* *14*
-
-
=o)
Hoy lidi...
četla sem o novém dokumentu s názvem
Twilight in Forks...je o tom jak sem Forks změnilo po natáčení...
a taky sem se chtěla zeptat jestli někdo nevíte,kde tenhle dokument sehnat.... *7* -
Juchů
Ahojky! Tak a je to definitivní! Zatmění bude mít českou premiéru v červenci! Jo a rozbřesk se bude točit teď od března a už je napsaný pátý díl knížky! Jmenuje se půlnoční slunce! Akorát že je jako 1. díl ale je to v podobě Edwarda a ne Belly. Já se tak těším až dostanu ty knížky z egmontu! Taky jsem dřív nenáviděla twilight jenže pak jsem se na kousek koukla a je to supr! Jinak teď napsali něco podobnýho jako to stmívání jmenuje se to upíří deníky je to i natočený ale jako seriál v angličtině. Říkají že je to lepší ale já tomu moc nevěřím TWILIGHT JE NEJ!!! -
-
Re: Juchů
je to všeobecně známí že Eclipse bude mít premiéru 1.7.2010, takže pro lidi tady už žádná novinka *3* a bohužel musím tě zklamat, ale Rozbřesk se teď v březnu rozhodně natáčet nebude. herci ještě nemají domluvené smlouvy, není vybraný režisér, není napsaný scénář. neví se, zda bude jeden film nebo dva, takže březen jako začátek natáčení ani omylem, promiň *3* -
-
Re: Re: Juchů
Slyšela jsem že trailer k Zatmění by měl byýt 20.3... ale ještě pořád to nejni jistý... -
Re: Re: Juchů
Ted někdy by měl vyjít oficiální triler na eclipse...rozbřesk bude určitě na dva díly..podle prohlášení režiséra myslím..
a nevím co je na tom pravdy,ale někdo zveřejnil midnight sun na netu a stephanie řekla že už to nedopíše..tak nwm... *9* ..snad jo... -
-
Re: Re: Re: Juchů
včera se objevila zpráva, že Summit oznámil, že trailer na Eclipse vypustí do světa při premiéře filmu Remember me, kde hraje Robert, což je mám pocit 12.3. tak doufejme, že to je pravda *3* jinak s Midnight Sun máš pravdu. někdo to zveřejnil na netu, Stephenie na svých stránkách řekla, že neví, zda to někdy dopíše *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Juchů
Tohle čkání je strašný...pořád to oddalují...
asi nepřežiju čekat tak dlouho... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Juchů
je to tak že triler už vyšel a kirsten uvažuje jestli chcetočit rozbřesk pač ma jiny nabydky a žadnej patej dil neni jenom stephenie napsala další kníšku
-
-
-
-
-
-
Pošlu Vám Rozbřesk!
Lidičky tahle věcička se netýká přímo Twilight neboli Stmívání ale týká se jeho čtvrtého dílu Rozbřesku.Kdyby jste ho někdo chtěli pošlu Vám ho jako dokument we Worldu. *4* A taky kdyby někdo chtěl některé notičky z Twilight tak taky řekněte-pošlu vám odkaz kde je najdete *1*
PIšte na e-mail Twilight-maniak@seznam.cz
*14* *14* *14* *14*