Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lili1997

parfem

hele vite o tom ze twilight ma svuj parfem a ne kde ho sehnat ???nevim ale podle me to bude jen na internetu a stezi se to asi bude hledat *1* *1* *1*
    • xcornelia14

Re: parfem

Podle mě je to taky na internetu:D pouze.. a z ameriky.
  • twilight

ahoj ..ej lidi prosim was newite kdy bude w cesku zatmění a rozbřesk??diky moooc:)) *3* *14*
  • Skvělěj film!

Já jsem prvně viděla film Stmívání,pak sem neodolala a přečetla Nový měsíc,Zatmění i Rozbřesk...teť mám rozečtený Půlnoční slunce a konečně jsem viděla Nový měsíc.Od vánoc mám rozečtený i Stmívání....je to trochu na přeskáčku.... *1* No tak bych chtěla Stmívání s Novým měsícem pochválit,a napomenout Stephenii Meyerovou aby dopsala to Půlnoční slunce no a aby se knám to zatmění dostalo co nejdříve... *4* No a jen tak dodám že režisér co začne natáčet Rozbřesk to podle mě bude mít nejtěžší... *4*
    • lili1997

Re: Skvělěj film!

kde si sehnala pulnocni slunce kdyz jeste neni vydana jestly je nekde na internetu muzes mi to poslat *14* *14*
      • Re: Re: Skvělěj film!

Já jsem si ho stáhla na ulož.to
  • chameleon-j

kdy bude film Rozbřesku?

Ačkoliv jsem se bránila nakonec jsem podlehla nátlaku od kamošky a včera poprvé zkoukla Stmívání. Nemám ráda filmy u kterých se vyrojí to šílenství, kdy je vše s potisknuté hrdinamy z filmu( H.P., Montana a jiné).
    Ale musím uznat, že Stmívání mě dostalo. *14*
    Dneska mrknu na Nový měsíc a už se moc těším.
    Nevíte někdo, kdy bude zfilmovaný Rozbřesk?´=3.díl Stmívání? *14*
    • vrtulka

Re: kdy bude film Rozbřesku?

no Zatmění je opravdu v plánu do kin 1.7.2010 *3* a ohledně Rozbřesku se neví ještě vůbec nic. dokud totiž společnost Summit nevydá oficiální prohlášení o natáčení BD tak všichni jenom spekulují, co kde četli a slyšeli a já popravdě říkám, že dokud si to prohlášení od Summitu nepřečtu tak nevěřím ničemu
    • Re: kdy bude film Rozbřesku?

3 díl stmívání by měl příjít do kin v červnu 2010 :)
    • Re: kdy bude film Rozbřesku?

Rozbřesk není 3díl...TO je čtvrtej díl ,třetí díl je totiž Zatmění...A kdy bude sfilmovanej? No rozbřesk by se měl natáčet v září 2010 možná dýl *8*
      • chameleon-j

Re: Re: kdy bude film Rozbřesku?

jj to že je Rozbřesk 4.díl jsem zjistila včera večer. No tak to si teda počkáme. *9*
  • gabrilel

Skvělí film

Ahoj- film se mi moc libil je skvěli super.
  • tea301

ahooj

supéér film!! knížku jsem teda se přiznám nečetla a prý jsou některý pasáže v tom filmu úplně jenak než v knížce! nevím tohle neposoudím ale celkově se mi film moc mco líbí a jsem ráda že jsem molhla vidět i nový měsíc!
    • Re: ahooj

Ahoj,četla jsem nejprve knížku,je sice silná,ale přečetla jsem ani ne za tři dny,a musí se teda nechat,že knížka je lepší,film mě zklamal,co jsem na něj koukala,je to úplně převrácený a hodně částí tam chybí.:(
  • pisnicka?

ahoj prosim vas chtela by sem se zeptat jestli nekdo nevite jak se jmenuje ta pisnicka jak bella vchazi do ty tridy a jak je tam ten vetrak a rozfouka ji vlasy a jak se na ni edward diva a chytne si pusu a vypada to jako kdyby citil nejakej pach jak si potom bella cichne k vlasum tak ta melodie diky za odpovedi hrozne se mi ta pisnicka libi a film je taky suprovej *4* *4*
    • Re: pisnicka?

je to vytvořeno přímo pro film od Cartera Burwella a jmenuje se to Who Are They. Začíná to jak jsou v jídelne a asi od pulky je to jak hraje u toho větráku :)
      • Re: Re: pisnicka?

diky moc *4* *4* *4*
  • luida

Sága Stmívání

Miley Cyrus veřejně prohlásila Ságu Stmívání za kravinu!! Prý se jí nelíbí kvůli upírům, i když to ještě neviděla ani nečetla! Miley na upíry sice nevěří, ale má z nich strach.
    Myslím, že kdyby to viděla, nebo si to aspoň přečetla, mluvila by jinak!!!!
    • selena.g

Re: Sága Stmívání

Tovite ona si mysli ze kdyz se to neliby pani "superstar" nebu de se to libit nikomu a to se teda hodne pleta ta nafoukana MONTANA *13* *13* *13*
    • Re: Sága Stmívání

ja naprosto souhlasim,podle me je ta hannah montana kravina!!!!!!! *13*
      • Re: Re: Sága Stmívání

jj upa pravda *5*
  • klara24p

super

*14*
  • klara24p

...

jdu mrknout na film;-)doufám, že budu stejně nadšená jako vy;-)
    • your-darling

Re: ...

to budeš...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit