Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicicotleta

prosim

prosim nevie nahoudou kde tady v cesku se daji koupit neco z twilight new moon ja nwm treba polstare povleceni tricka mikiny atd jestli vyte tak my napiste na osobnosti nicicotleta prosim prosim potrebuju to vedet *3* *3*
  • luida

Barbie

Heji, ta Barbie a Ken alias Edward a Bella je mazec. Škoda, že už jsem na to velká *9* *1* *1*
    • luida

Re: Barbie

Ale Bellu mohli udělat jako Bellu a ne jako klasickou Barbie!!
  • luida

Kdy?

Heji kdy bude u nás teda premiéra Nový Měsíc? Kámoška říkala, že to bude dřív, než bylo původně. Já už se na to tak těším, že budu asi stanovat v kině, ať mám rychle lístek
    • n-abby-sciu

Re: Kdy?

Premiéra v ČR je 26.11., předpremiéra a světová premiéra 20.11. *4*
      • luida

Re: Re: Kdy?

to je bordel, na té evropě2 je nás jenom 19000! *9*
  • devilishsmile

úúúža

hey ten filmik je ten nejlepsí který jsem kdy videla jenom kdyz to slysím,,stmívání,, tak me zabolí bricho tak je to pro me skvelý film hrozne se tesim na nový mesícikdyz tam buderob hrát mene je to te nejsQlejsi film pokud jste ho nevideli tak se podivejte určite vás to dostane jako me!!není to o zadných krvelacných upírech, toho jsem se bála nevedela jsem co to je
    i love twilight *14* *14* *14* *14* *14* <3<3<3<3<3<3<<3 :-*:-*:_* muck twilight
  • lucia22lee

otázka

ahoj lidičky musim říct že když se začal dít humbuk okolo tohoto filmu, myslela sem si že to je další tahák na puberťáky. Ale přesto mi to nedalo a koukla jsem se na něj a musim říct že mě absolutně dostal. Hodně se mi líbila ta citlivá, něžná stránka rozvíjejícího se vztahu dvou hlavních postav a samo také jejich charisma...Něco mi ale vrtá hlavou, doufám že spolu Rob a Kirsten zůstanou nevíte to někdo???Doufám že nezůstane s tim nosáčem:-) *1*ještě upozornění nějaké pasáže mého komentáře berte s humorem nechci se někoho dotknout *3*
    • ducker

Re: otázka

nemusíš se bát oni spolu zustanou a budou mít krásnou holčičku jménem Rennesme,ale to až v ROZBŘESKU.
      • lucia22lee

otázka

Moc děkuju za odpověď hned je mi líp *14*
  • Super.

Tohle je super film. *4* *1*
  • parket..a

=)

je to ten nejúžasnější a nejkrásnější film, co jsem kdy viděla.Ještě nic mě nenadchlo na první zhlédnutí jako tohle!
    Nádherně natočený, super scénář =>Bella je moc hezká a Edward super sladkej =) miluju stmívání
  • vrtulka

Půlnoční měsíc

teda lidičky. právě jsem dočetla překlad 12-ti kapitol Půlnočního měsíce a musím říct, že je to naprosto bombastický. Přečíst si Stmívání z pohledu Edwarda. Je to tak zajímavé, krásné. Dozvědět se víc o jeho myšlenkách, rodině. Škoda jen, že to zatím Stephanie nedotáhla do konce *9* Nevíte třeba náhodou někdo, zda nedošlo k nějakému posunu a ona si to třeba nerozmyslela, že by to dopsala? Bylo by to fakt skvělý. Jenže se obávám, že to asi nikdy nedopíše.
    • lidus5

Re: Půlnoční měsíc

Ale Stephenie už to dopsala!! Jen je to zatím jen v aj... Už na to čekám jak děcko a Vánoce *15*
      • Re: Re: Půlnoční měsíc

ja se docetla ze ona to rozepsala a pak to poslala znamym a ty to dali na internet a tak rekla ze to nedopise!!tak to jedobry
    • n-abby-sciu

Re: Půlnoční měsíc

Souhlasím, jinač ono je to Půlnoční slunce, ne měsíc. *3*
      Ta knížka je vážně skvělá, no tedy těch 12 kapitol, přečetla jsem ji už minimálně dvakrát a pevně doufám, že Stephenie pobere rozumu a knihu dopíše... vždyť v Rozbřesku bylo skoro 200 stran z pohledu Jacoba, tak proč to tak není i u Edwarda?? Ten by si vlastní knihu zaručeně zasloužil. *4*
      • vrtulka

Re: Re: Půlnoční měsíc

no jo, sorry, uvědomila jsem si to až když jsem příspěvek odeslala *15* , že je to Půlnoční slunce *15* tady se aspoň vidí, jak už jsem z toho úplně zblblá a pohlcená tím, že vůbec nepřemýšlím *3*
        • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Půlnoční měsíc

To nic, taky jsem z toho někdy tak trochu zblblá - to už kolikrát i značí, že bych si měla dát od toho chvilkovou pauzu... *1* *1*
          • vrtulka

Re: Re: Re: Re: Půlnoční měsíc

tak pauzu od Stmívání bych potřebovala taky, ale říkám popravdě, nevydržím to *15*
            • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: Re: Půlnoční měsíc

Přesně tak... Hned na titulní straně knížek by mělo být napsáno: Pozor návykové! *1*
  • mafinka

Facebook

Jo a založila jsem Robertovi na Facebooku fanklub tak se přidejte ať tam nejsem sama *9* http://www.facebook.com/search/?q=pattinson&init=quick#/group.php?gid=183790384922&ref=search&sid=1631262435.3548165251..1
  • mafinka

Kniha

Prosím vás kolik je teda těch knížek? Já mám stáhnuté Stmívání,Nový měsíc,Zatmění,Rozbřesk a prý má být ještě jeden díl *7*
    • n-abby-sciu

Re: Kniha

Knihy jsou jen 4.
      5. kniha - Midnight sun (Stmívání z pohledu Edwarda) má zatím jen 12 kapitol, Stephenie odložila psaní knihy na neurčito kvůli úniku prvních kapitol na internet.
      • mafinka

Re: Re: Kniha

Děkuju moc za informaci *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit