Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brokemyheart

ahojik

ahoj podle mě je to nej film co sem kdy viděla, už se těším na další díly *3*
  • klapulinka

ahojky

čauky, je tady někdo? pokecáte? *1* dneska nějak mrtvo
  • Hustej Czech soundtrack!

Zdar lidi už jste to slyšeli? Jedna pražská kapela jménem TRÜK nahrála song s názvem "Stmívání" je to na jejich webu www.truk.cz Je to fakt hustej czech sountrack k týhle upírsky romanci. Mrkněte na to!
  • -_verca_-

KDE VIDÍŠ NANYNKU :D

KDE VIDÍŠ NANYNKU?
    • mafinka

Re: KDE VIDÍŠ NANYNKU :D

Tak nanynka jsi byla třeba ty když jsi pomlouvala něco co jsi ani neviděla *5* *13*
  • luida

proč?

Heji, proč bude mít New Moon novýho režiséra? *7* Vždyť Catherine se Stmívání moooooooooc povedlo!
    • 8.ball.8

Re: proč?

A není to jedno? Sleduješ snad film, a ne režiséra, Ty "nanynko". *5*
      • luida

Re: Re: proč?

Film záleží na režisérovi!!! AHA, už to cvaklo!
      • n-abby-sciu

Re: Re: proč?protože...

Jedno to není, jelikož každý DOBRÝ režísér má jedinečný styl - tedy pokud od někoho nekopíruje, nebo netočí nějaká béčka apod... Pokud by vzali někoho, kdo točil v 80. letech středoškolský film, Stmívání by vypadalo naprosto jinak... bez režisérů by nebyli filmy. Něměl by kdo režírovat scény, vkládat nápady do dialogů apod.
        Catherine to točila formou spíš k dokumentu (např. detailní záběr tváře, jednotlivé scény), za to režisér u New Moon se mi zdá už moc "holywoodský", film už je prostě o penězích - toť můj názor.
        • Re: Re: Re: proč?protože...

jo,sohlasim s tebou,tenhle novej řežisér má jinej styl než předchozí...už sem od něj pár filmů viděla,námět skvělej ,ale zpracování nic moc...trošku se bojim jak si poradí s tímhle :/... *7*
  • luida

Nový měsíc

Heji někde na amerických stránkách(už si je nepamatuju) je FILM New Moon!! Ale když to chcete vidět musíte si něco stáhnout, ale to bych neriskovala, protože jr to určitě plný virů *9* !!
    • radas.u

Re: Nový měsíc

lidi prosím nemáte titulky ke druhem dílu dik
      • n-abby-sciu

Re: Re: Nový měsíc

Ty teď opravdu nikdo nemá, film jde teprve za měsíc do kin.
        • radas.u

Re: Re: Re: Nový měsíc

dik za informace
  • luida

Rozbřesk

Heji lidičky, vytvořila jsem profil Rozbřesku. Zatím tam ale nic není, jenom plakát a 3 fotky, ae objeví se to později. Takže přidávejte věci a nezapomeňta na fanklub!
    • vrtulka

Re: Rozbřesk

taky to teda zatím nemůžu najít. třeba to ještě čeká na schválení, uvidíme *3*
      • luida

Re: Re: Rozbřesk

Ten rok 2012 jsem tipla, jen tak ptž Stmívání začlo 2008. Nevím, kdy to bude, ale mohli by sebou hnout(njn, mě se to kecá). Třeba hledají vhodné miminko na Renesmé *4*
        • vrtulka

Re: Re: Re: Rozbřesk

tak jim budeme věřit a držet palečky že to zvládnou rychle, abychom se třeba na začátku roku 2011 mohli těšit do kina *4*
    • ducker

no neber si to špatně ale uložila si to dobře nějak na to nemužu najet,tak porad prosím.
      • luida

Re: Re: Rozbřesk

Ono to ještě čeká na schválení. Nevím, kdy to bude, ae snad brzo. No je tam těch rozbřesků vic, ale na ze ságy, jako poznávačka je rok výroby 2012.
        • vrtulka

teda neříkej mi, že to bude v kině až v roce 2012, to bych asi nevydržela *9*
          • ducker

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

New Moon je v kinech nějak kolem 26.listopadu.
            • ducker

Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

Nápodobně ,už se nemužu dočkat snad to bude super,ale jo bude ,tet se hrozně těším na New Moon *1*
            • vrtulka

snad máš pravdu a můžeme se těšit na rok 2011. bylo by to fajn, pže ten čtvrtý díl mi příde nejlepší a nejhezčí a na jeho zfilmování se moc těším *3*
            • ducker

no jo to máš pravdu je to nějaké divné ale podle mě to stihnou ještě v roce 2011 určitě.Když se jim každé natáčení daří ,tak to stihnou snad.
            • vrtulka

no já jsem měla na mysli Rozbřesk. proč to bude v kině až v roce 2012? dyť třetí díl bude mít premiéru v červnu příštího roku tak Rozbřesk by mohli stihnout mnohem dřív ne? představa, že bych měla čekat tak dlouho na poslední díl se mi teda vůbec nelíbí *9*
            • ducker

blbost já se spletla sory,Rozbřesk má být až v roku 2012 ale už nějak v říjnu to polanují do kin pokud se nic nezvrtne
        • ducker

JO TOHO JSEM SI VŠINLA TAK NAPIŠ AŽ SE TO SCHVÁLÍ
    • vrtulka

bezvadný, jdu se přihlásit do klubu *3*
  • -_verca_-

Promiňteee

Promiňte,fakticky moc se omlouvám že jsem tady o Stmívání říkala nehezký slova,popisovala mi to kámoška,ale úplně špatně,říkala že Edward je zombie,a prý je zombiika i ta Bella...ale když jsem stmívání viděla hned jsem změnila názor...Je to sice nemožný,ale dobrý... *3* *3* *4*
    • n-abby-sciu

Re: Promiňteee

A není tak trochu blbé soudit film, když jsi ho ještě neviděla? *7*
  • barushkaojjo

Charlie Bewley

Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho(hraje Demetriho)?
    Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
    Bude to pro dobrou věc:-)
    Noo tak... *14*
  • vashley

krawina

kraWina *9* *16*
    • gabi5111

Re: krawina

Nikto sa na tvoj nazor nepytal tak sa laskavo zdrž trapnych komentarov....
      • n-abby-sciu

Re: Re: krawina

Slečna asi závidí popularitu filmu a ještě větší úspěch knížek, jelikož mnoho lidí tvrdí, že to předchází i samotného - Harryho Pottera - . *8* *1* Taky možná pochybuje o hercích a jejích hereckých výkonech... no, asi nemají na její Miley a Tisdaleku... *9* *1*
        • vrtulka

Re: Re: Re: krawina

Musím teda říct, že jsem si myslela, že Harryho Pottera mi nic nepředčí, ale šeredně jsem se zmýlila. Sága Stmívání je prostě úžasná. Momentálně čtu poslední díl "Rozbřesk" a jsem totálně nadšená *3* . A nemůžu se dočkat dalších filmů. Bylo by fajn, kdyby čas ubíhal rychleji a všechny filmy byly už natočený *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit