-
film
nevite nekdo kde se da na internetu stmivani skouknout??? *7* *7* *7* -
-
Re: film
ahojky já vím kde -
Re: film
fotelka.com
-
-
Twillight
Tak toto upe nejvíííc film!! Krásnej upe megáááááááááááááááá ááá
Upe mě vzal ale horor to teda není *13* *13* *13* *13*
Ted čtu druhej díl Novej měsíc a je to užasnýý...teším se až to uvidím v kině .. se asi poseru .. sem viděla i trailer a ten Jacob je prostě super... a Edward se na ni vysral hajzl jeden *1* *1* *1* *1* *1* užasnej a krasnej hajzl *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Twillight
hey jo jsem s tebou já jsem taky četla ten druhej díl a je to upe skvělý... *3*nakonec se daj zase dohromady...all moja teta....není ani tak moc sará si koupila všechny čtyri díly...a prej je nejlepší ten čtvrtý díl páčn hop už četla no a všechnomi to vypdávěla..hey..někdy ti můžu říct co v tom všechno je je to uope mega klááásny *14* *14* *14* *14* *14* SEM DO TOHO BLÁZEN HLAVNĚ DO:EDWARDA CULLENA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Twillight
Ano ten čtvrtý je nejhezčí mám doma taky všechny čtyři knihy... mega ustý *14* *14* *14* *14* za 8 dní jsem to měla přečtený..žrala jsem to jedným dechem.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Twillight
jo jo však jo to i moje teta je jí asi 25 a jen co jsem jí to se sestřenkou pustila na DVD tak se na mě dívala divně all pak...zrovna porodila miminko...all už mu je 9 měsíců *1* tak když kojí *1* tak si vždycky pustí TWILIGHT *14* pak jen co jsme jí řekly že jsou i knihy a že bude víc dílů...tak hned běžela na internet a přímo os Spisovatelky.. *14* si koupilA všechny čtyri díly.... *1* jakože mě pučila ten druhej měla ho už samozřejmě přečtenej....a já jsem za jeden den přečetla tak 100 stránek měla jsem tu jednu knihu jenom na dva dny páč jsem už odjížděla dpmů k mámě *1* postě jinak vám to neřeknu jsem největší...FANOUŠEK TWILIGHTU...ŠAK VY UŽ VÍTE HLAVNĚ DO EDWARDA CULLENA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Twillight
Já jsem větší fanoušek *1* =P *9* *3*
-
-
-
-
to se mi líbí....užasnej a krásnej hajzl *14* *14* *14* *14* to na něj sedí *14* *14* *14* *14* *14* -
No jo ale on to musel udělat,pro její dobro.
-
-
Twilight saga
Nič krajšie som ešte nečitala a tipujem že už ani nebudem... No prosto super tešim sa na film aj ked viem že to nebude take ako kniha... -
-
Re: Twilight saga
jo presne to nikdy neni tak uzasny *10* škoda *9*
-
-
Twilight
Tak tohle je úplně nejlepší film, jaký jsem prozatím viděla.I když takovej kluk jako je Edward snad asi neexistuje.Leda spíš ve středověku, to si na způsoby k ženám ještě potrpěli.A Edward to je tak sladkej kluk! *14* -
-
Re: Twilight
S tebou souhlasim do posledního slova!!! on je tak úžasný že tomu člověk nemuze ani uverit *14* -
Re: Twilight
to je prawda no, on je tak dokonalej, že to ani nejde popsat ... *3* *3* -
-
Re: Re: Twilight
Edward nemá chybu, on je přesně ten typ, kterého by si každá dívka přála, pravý princ z pohádky......kde se na něj hrabou normální kluci *15* -
-
Re: Re: Re: Twilight
To je prawda no Edward nemá chybu teda jednu bych vlastně našla neexistuje *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Twilight
jo, to je vážná chyba.....ne, to není chyba........to je katastrofa *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Twilight
Taky si myslím *4* -
to máš teda pravdu,no!Škoda alespon že ho mužeme obdivovat. *1* -
JJ TO JE FAKT, ale kdyby běhali tak by si o mě ani kolo neopřeli natož Edward *13* *8* *9* *4* -
Edward je ten nejhezčí,kluk na světě.Škodá že takoví neběhají po světě. *1*
-
-
-
-
-
-
baseball
Víte jak ve Stmívání hrajou baseball jen když je bouřka ?Tak je to proto, že když mají tak tvrdý odpal, že to vypadá rhlasité rány jako blesk ?Já nevím jestli jsem to pochopila dobře ... *9* *3* -
-
Re: baseball
Pochopila si to dobře, sama Bella se ptala proč to můžou hrát jen za bouřky, po následném odpalu řekla, že už ví proč - kvůli té ohlušjící ráně. Lidem by to prý jinak připadalo divné kdyby se během třeba hezkého počasí ozývaly rány jako hrom. *4* -
-
Re: Re: baseball
jdeš na premiéru NM ? *3* -
-
Re: Re: Re: baseball
Samozřejmě. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: baseball
já taky, i když to mám do Prahy přes bůj republiky pro Twilight ságu všechno !!! *14* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: baseball
Já chci jít, ale přímo na premiéru v Praze, protože tam je to nejlepší a možná tam bude Rob a Ashley, ale nevím jestli je to prawda, ale kdo ví radši do Prahy stejně tam jedu nakupovat atd... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: baseball
A proč do Prahy? Já jedu na premiéru do Ostravského CineStaru, je to asi 40 minut vlakem. Do Prahy bych se vážně nehnala, jelikož to mám snad ještě více, než půl republiky daleko. *1*
-
-
-
-
Re: Re: baseball
díky *4*
-
-
Re: baseball
*vydává spletla jsem se
-
-
rozbřesk
když dáte najít rozbřesk výjde vám nějaký cizí film, ale u fotek je Bella s Renesmé...pěkná fotka, ale někdo byl hodně zmatenej *1* *13* -
-
Re: rozbřesk
taky jsem to viděla *1* -
Re: rozbřesk
Taky jsem si toho všimla. *1* Hold, ne každý je všímavý. *1*
-
-
linkinwoman
určitě jsou lepší knížky.jen jsem hooodně zvědavá jak se ten NM natočil. *5* -
xD xD
já nwm mě se wíc zamlouvaj ty knížky.ten film bl takowej divnej hodně tam toho chybělo..to bude tim že nemám rada edwarda *1* *1* -
-
Re: xD xD
No pridávam sa, kniha je oveľa lepšia, vo filme vynechali veľa dobrých scén. -
-
Re: Re: xD xD
ale zase to byla velkáý makačka to natočit, tak si hlavně všímejme toho co se povedlo a né toho co se nepovedlo, neměli na film zrovně moc peněz, ale u dalších dílů to bude rozhodně lepší, teda aspon' doufejme *4* *4* -
-
Re: Re: Re: xD xD
To teda jo, ten film byl pořádná makačka. Mě by so ho točit nechtělo. Jsem ráda, že se našel někdo, kdo strpěl to počasí při natáčení a různé extrémy jim doprovázené. *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: xD xD
To je prawda, ale byla bych mnohem radši, kdyby nechali Catherine i další díly natočila to velmi dobře je skvělá *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD xD
Taky bych byla radši, nechápu proč dali na každý díl jiného režiséra. *9* No ale možná ti ostatní budou taky fajn. *4*
-
-
-
-
-
Re: xD xD
No asi tak..doufam ze v NM tam toho daj vic!!!..:)..A jiank koho mas rada kdyz ne Edwarda?? *15* *15* -
-
Re: Re: xD xD
Vždy je kniha lepší než film, to je jasné. Kdyby se Stmívání natočilo bez jakékoli knižní předlohy, kdo ví jestli by to nemělo buď ještě mnohem větší ohlas, nebo by to byl jen další film...? Já teda film ráda mám a to hodně, i když knžky jsou tisíckrát lepší. Raději se moc nekoukám jak to bylo v knize, jelikož některé scény by byli ve filmu zbytečné nebo moc zdlouhavé, je to prostě tak jak to je a nikdo to už nezmění. *4* *4* -
-
Re: Re: Re: xD xD
ae jako jinak te film ujde..xD xD
já rači Jacoba *1* no já to mám wšechno upe naopak wšichní leti po Belle a Edwardovi a já je oba nějak nemusim páč upe nesnášim ty herce co je hrajou *1* *1* proto mám rači knížky *15* *15* -
-
To je teda, s prominutím, blbá výmluva, že je nemáš ráda, páč ti nesedí herci. Důležitý je charakter postavy v knize, a když čteš knihu až po filmu a nesedí ti tam herci, tak si musíš vymyslet svou podobu - první byla kniha, proto si myslím, že odsuzovat chrakter postavy kvůli lidem je hrajícím je pěkný nesmysl. Ale pokud mluvíš jen o filmu, tak to promiň, nemyslím to nijak zle. *3* *4* -
-
Tak to máš super, poddej se čtení, ta knížka je vážně úžasná! *4* *15* -
Už mam konečne knihu dnes mi prišla tak dufam že sa mi bude pačit tak ako vam a ešte viac *15*
-
-
to je divný, když máš ráda, jemom Jacoba -
-
Ja teda nejdriv mela rada Edwarda ale pste jenomm tak jak se to tam raje..pak jsem nejak strasne preliotla na Bellu(diky NM) no a kvuly NM knizce jsme prelitla na Jacoba kterej mi vydrzel do ted po dobu vsech knizet takze pste Team jacob!:):)..jinak Bellu uplne miluju!:):) -
ANi nevím *15* -
__ProoOoOč_?_?_? *15* *7*
-
-
-
-
-
-
Prosííím
Ahojky, napište mi prosím nějaké otázky do testu z twilight sagy... proším, potřebuju to na oslau pro kamí, moc mi pomůžete, páč já to nečetla:( Napište vzkszík a domluvíme se. děkuji, (chvátá to:( *16* *7* *3* -
áááá
I love you twilight *14* -
-
Re: áááá
Souhlasím s tebou a všemi fanouškami. Nejlepší filmíík! *1* *14* -
-
Re: Re: áááá
Nechala bych se od něho kousnout. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: áááá
tak čtu Rozbřesk a na str.94 mi došlo co bude dál. Bella jevila příznak těhotenství(změna chutě) a pak další a další(nevolnost, silné emoce, bříško a nakonec pohyby). A na str.105 to došlo jí. To je tak super, malý/á Cullen/ová!! -
-
proč to tu píšeš? Tohle je Stmívání a ne Rozbřesk. -
-
Re: Re: Re: áááá
Přesně tak a ne každý tu knihu četl.
-
-
JJ je to super *4* Já jsem Rozbřesk četla 9krát ted' to čtu po 10té a pořád mě to baví *3* Prostě miluju Twilight a všechno o kolo toho *14* *14* *14* -
-
nenormal too -
-
Re: Re: Re: Re: áááá
nenormal ?proč *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: áááá
oki -
já jsem to pochopila, ale prostě se mi ta knížka moc líbí *4* -
ne sorry, klidne si to cti 20x, sem mela zrovna blbou naladu kdyz sem mela na tebe kydy,byee -
njn sem si mohla myslet ze ti to nedojte proc asi protoze to ctes 10x
-
-
-
-
nemusiš to tu rozpisovat každy to ešte nečital (napr. Ja) *1* *15* *15* -
-
u vás eště úsvit nevyšel co? *1* -
-
no nie čo už ale uz o par dni ho budem mat *15* *1*
-
-
pise to tu kazdej a ty zdrbes zrovna me!!?! A navic ve 14dnech tehotenstvi nemuze mit brisko ani citit pohyby, takze to dite je divny(upirek) -
-
tyvl bud ticho ja to taky ctu a ty vsechno vykecas ses nenormani nebo co -
Ale ja som to v zlom nemyslela *4* *15* -
No skoro upír! Má vlastonosti i po Belle a bude to holčička jméném Renesme.... *14* -
-
jj, ja vim. Preskocila jsem Jacobovu cast a nalistovala Bellinu. Pochopila jsem to tak, ze rodila a zaroven se stavala upirem. Ale ctu i ted tu Jakovu, abych vedela jak to probihalo mezi tim. -
Super malý upír,zase to bude o něco zajímavější
*1*
-
-
-
-
-