-
Pieseň
Ahojte neviete nahodou ako sa vola piesen alebo kde by som hu mohla stiahnut co hra Edward na klaviri??? vtedy ked bola Bella u nich doma??? -
-
Re: Pieseň
Bellina ukolébavka - Bella´s lullaby -
-
Re: Re: Pieseň
když jsem si stáhla bellas lullaby, tak to neni ta pisnicka, kerou hraje edward u nich doma na klavir :-( -
-
Re: Re: Re: Pieseň
Ale je, záleží kde tu píseň stahuješ, jelikož je celkem hodně verzí. Pošlu Ti odkaz na "pravou" píseň do vzkazů. *3*
-
-
-
-
Reklama a vulgárnosti sem nepatří!
Příspěvky typu - hlásněte mi na blogu... koukněte mi na stránky... - mažu. Stejně tak vulgárnosti, buďme slušní, nádáváním do dobytku i hůře se nedomluvíme. *13* Takže prosím, nedávejte sem odkazy na své či jiné blogy, chápu, když to bude třeba nějaké video k filmu na youtube apod., ale ostatní příspěvky s web. stránkami budou smazány. Je to reklama, byli tu i spamy, a ty tady nesmí být přidávány. Nedivte se tedy, že některé příspěvky tady můžou chybět. Děkuju těm kdo tyto pravidla respektují. *3*
Pozdrav všem fandům Stmívání, správce fanklubu N-abby-sciu *3* -
-
Re: Reklama a vulgárnosti sem nepatří!
jj maz i ty: hlasnete mi prosim na blog.... to nesnasim -
jo souhlas, omlouvám se za chyby. polepším se. *9* *4* -
Za málo, za málo *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Reklama a vulgárnosti sem nepatří!
Jo jo, to já jen tak preventivně. *1*
-
-
-
Už je to OK
Děkuju všem co ste se mi nabídli na pomoc *4* už je to OK takže už mi nemusíte psát další nabídky ale díííky všem *4* -
Prosím pomoc
Ahojky, potřebuju někoho kdo četl celou ságu stmívání a zná jí dobře...Potřebovala bych s něcím pomoct, celkem to chvátá...Prosííím písněte někdo do vzkazů mooc to potřebudu, budu mooc vděčná tomu kdo mi pomůže prosím... -
-
Re: Prosím pomoc
Jsem tu děvče tak se ptej *7*
-
-
Knihy
Ahojte, prosím má někdo všechny 4 knížky v compu, nebo ví, kde jsou on-line????!!!!! Jsem zoufalá a pro mě je to hodně drahý!!! *9* -
-
Re: Knihy
Já bych je raději z compu. -
Re: Knihy
Prosimtě mužu se tě zeptat kolik stojí ta knížka jen tak -
-
Re: Re: Knihy
Já 1 díl koupila za nějakech 300,-Kč kámošce k narozeninám.... a ty knížky mám doma ze slevou byli kazový ...všechny za nějakech 800 ,-Kč *3* *3* -
Dobré je nakupovat přes net, za Stmívání jsem dala asi 300,-, New Moon nevím, ten jsem dostala na Vánoce, ale asi kolem 350,- stejně tak Zatmění... a Rozbřesk jsem si šla ihned koupit v den vydání do knihkupectví za 399,-... ale teď jsem viděla 4. díl i za 320,- . Na internetu jsou různé akce, takže se dají tyto knížky pořídit i "levně". -
-
Re: Re: Re: Knihy
jj tak díky za informace *3*
-
-
V mým městě stojí 400!!!!! a to je 1600 za všechny!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Knihy
já jsem dala za jednu taky skoro 400 kč, ale cenově se pohybují stejně
*14* -
-
Re: Re: Re: Re: Knihy
Njn, jsou drahý!
-
-
-
-
-
Dabing
Čaute lidičky nevím proč každému vadí dabing mě se zdá být uplně v pohodě jasně že to není jako jejich pravé hlasy,ale dá se to taky. *14* -
-
Re: Dabing
když jsem viděla poprvé film s českým dabingem,přišlo mi to divný,hlavně ten Edwardův hlas,ale už jsem si zvykla *4* -
-
Re: Re: Dabing
Já nevím jak vám ale mě se ten dabing líbí nemám nic proti němu ani v nejmenším *3*
-
-
-
Jen kdyby náhodou...
teda víte co nemůžu pochopit???že někdo kdo stmívání nikdy neviděl tak jen tak z ničeho nic říká že je stmívání blbost!!!to e fakt blbost! *7* -
stmivani
lidi podivejte se na stranky ulož.to de tam stahnout stmivani s ceskym dabingem a suprovou kvalitou...nekecam!! *1* *3* -
-
Re: stmivani
nevm mno jestli by si to nekdo stahnul s ceskym dabingem, teda aspon ja ne..
-
-
Twilight
Ahoj všem, ten film je fakt hustej a Rob mě tam dostal, do té doby jsem ho ani neznala a když jsem ho tam poprvé uviděla (ta scéna jak vchází dveřma do jídelny) tak jsem si řekla "cože"? tohle že má být hlavní postava? to teda není zrovna žádnej krasavec. No, ale během filmu mě teda pěkně dostal, ta jeho mimika a pohled a jsem z něho uplně paf. No ale vlastně jsem se Vás fandů tohodle filmu chtěla zeptat na takovou blbost: NEVÍTE NĚKDO, PROČ MUSEJ CULLENOVI TEN BASEBALL HRÁT KDYŽ JE BOUŘKA? Film jsem viděla 3x ale tohle jsem nějak nepochopila, jsem totiž blondýna tak možná mi to bude trvat trochu dýl tak se na to rač zeptám *1* -
-
Re: Twilight
Jistě protože když jsou blesky tak taky samozřejmně musí být hromy.A oni pokaždé když míček odpálily taik jsi uslyšela pořádný hrom.No já sama nevím asi to bylo tou pálkou nebo co. *14* -
-
Re: Re: Twilight
Ne to bylo tou jejich obrovskou sílou. V knížce je to vysvětlené. Kdyby to hráli za hezkého počasí bylo by t slyšet a lidi by pátraly potom co ty zvuky způspbuje. -
-
Re: Re: Re: Twilight
diky konecne to vim:)
-
-
-
-
Apotamkin
Tak jsem se dívala na Stmívání a pauzla to v místě, kde Bella hledá o tom ,,cold one". jsou to stránky www.freezestorageds.com a ještě něco ale to nerozluštím. Ale aspoň něco. *3*