-
nový měsíc
ahoj hle nevíte jestli bude nový měsíc v kině dík -
-
Re: nový měsíc
měl by být někdy kolem prosince nbo ledna -
-
Re: Re: nový měsíc
Já jsem někde četla že to tady má být už 26.11.2009! Ale v kinech, a to nejdřív asi v Praze a těch velkých městech! -
-
Re: Re: Re: nový měsíc
premiéra filmu se panuje na 20.11.2009 -
-
Re: Re: Re: Re: nový měsíc
panuje?*1* 20.11. to podle mě bude teprv v Americe, u nás tak v prosinci *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nový měsíc
Ano, 20.11. je premiéra v USA, u nás je premiéra 26.11. 2009.
-
-
-
-
-
-
luida
Ahoj, chci si koupit knížky ae mám jen na jednu, tak se chcu zeptat, která je nejlepší? A kde se Edward a Bella vezmou? Zbytek mi naši koupí až na Vánoce *9* -
-
Re: luida
Nejlepší je Rozbřesk, protože si tam Bella vezme Edwarda a ...dál to psát radši nebudu nech se překvapit nebo si to stáhni z netu *3* -
-
Re: Re: luida
Souhlasím s tebou Rozbřesk je nelepší! *4* *14*
-
-
Re: luida
Nejlepší je asi Nový měsíc a Edwrad s Bellou se vezmou až v Rozbřesku, jenže být tebou radši bych si koupila Nový měsíc protože kdyby sis koupila Rozbřeks tak bys nevěděla co se stalo v Zatmění a v Novým měsíci. -
-
Re: Re: luida
Dík a už jsem se rozhodla, že si koupím Nový měsíc, protože Stmívání jsem viděla.
-
-
-
twilight- je nejlepší- podívejte se
ahojky.. dlouho jsem sem nepsala... twilight je podle mého názoru ten nejlepší film a předpokládám, že new moon bude ještě lepší... jinak jsem vám sem chtěla napsat adresu mého blogu, kde najdete vše o sáze a o samotných hercích.... www.nessie-cullen.blog.cz .... doufám, že vám nevadí, že jsem sem dala odkaz :) -
...
Jinak film je super. -
Rozbřesk
Ahoj chci se zeptat nevíte kde bych mohla stáhnout knihu Rozbřesk i s obsahem kapitol?Moc dík za odpověď *4* -
-
Re: Rozbřesk
myslím, že bys to mohla najít na ulozto.cz, ale nevím to jistě :)
-
-
Páni
Tohle je skvělej film!!! Knížky jsem ještě nečetla, protože na ně nemám, ale přes léto šetřím tak to snad vyjde a koupím si asi poslední 2 a zbytek později! Jenom je to takový divný, jak u pokračování čtu. Holka chodí s klukem, on ji opustí, pak se vezmou a maj děti, prostě to prý končí jako každá slaďárna!!!!!! -
-
Re: Páni
Ale ten děj stojí za to! Vřele doporučuji knížky.
-
-
NEJ FILM IN WORLD
híííííííí jak tam mám ju tak to má být miluju! *1* *15* -
NEJ FILM IN WORLD!!!
stmívání je ten nejlepší film!!! nevím jak bych mohla popsat to jak ho strašně ju!!! řekla bych to asi nějak takhle:"život stál za hovno dokud sem neviděla stmívání!!! bella a edward (kristen a robert) je to nejlepší v mém dosavadním životě!!!"!!! rodiče mi říkají že mě to do jednoho roka přestane bavit ,ale já jim na to pořád a dokola říkám ,že twilight mě nepřejde nikdy(tedy doufám)!!!miluji to!!! je to můj život!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: NEJ FILM IN WORLD!!!
Tak to máš pravdu *1* *1* Naprosto úžasný jsem na něm teď závislá *14*
-
-
Achojiky
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Prosím jukni na můj blog...Bude se ti líbit ..mám tam bleskovky,Soutěž o nejlepší celebritu....atd tak se přihlaš ....A snad budeš naštěvovat můj blog pravidelně dikec moc:D -
SUPER FILM
to mě se s českým dabingem líbí já jsem to už viděla hodněkrát a to DVD mám asi jenom 4dny a mohla jsem to už vidět minimálně desetkrát.
MÁM DOTAS NEVÍTE NÁHODOU NĚKDO ,KDO ZPÍVÁ TU PÍSNIČKU JAK HRAJOU TEN BEJSBOL(omlouvám se nevím jak se to píše)JESTLY ANO NAPÍŠETE MI TO NĚKDO PŘEDEM DÍKY.
Je to prostě ten nejlepší film na světě. *14* -
-
Re: SUPER FILM
Ahoj, a dá se to na tom dvd přepnout, že mluví anglicky a máš český titulky?
dík -
Re: SUPER FILM
od Muse - Supermassive Black Hole
-