Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klapulinka

prostě super

tááák, teď jsem se na to dodívala...zase *1* je to prostě úžasný..ale s titulkama..český dabing se mi zdá prostě příšerný...když tak mi kouknětě na stránky http://www.klapulinka.blog.cz/...je to o twilight jak jinak *14* snažím se, snažím se a dodělávám...kdo máte originál, tak se určitě podívejte na vynechané scény..stojí to zato *14*
  • lucik200

Fujjjjjjjjjjj!!!!!

Všetci to tu píšu tak to nemusis opakovať tie chytrolinko! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • lucik200

Nevim co mate?

Nechapu co mate porad s tim dabingem,ted jsem shledla film poprve s dabingem cesky,sice nemohu srovnavat s nemeckou verzi,ale neni to nic tak hrozneho!!!Me se to zda jako normalni nadabovanej film!Podle me odvedli slusnou pracu! *4*
    • lucik200

Re: Nevim co mate?

Vubec ta nechapu! S českým dabingom je to fakt hruza ... myslela som si.že češi dabuju o hodne lepe! A nechapu proc tady pises nemeckou verziu keď sa to natočil v Anglii! *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Re: Nevim co mate?

no tak když jsem to viděla po prvé tak jsem to viděla originál (několikrát) a když jsem se na to koukla s dabingem tak jsem si na to nemohla zvyknout...ale nakonec jsem si zvykla, protože mě neba číst titulky...Ale jinak jsem na netu našla jak to dabovali španělé a francouzi atd.. no to by jste měli tepr sslyšet *14* *10*
    • kajinek011

Re: Nevim co mate?

slušnou práci?Ty si ze mě děláš srandu? Sice jsem ten film viděla asi jen tak 3x, tak když jsem ho zapla s tím českým dabingem,málem mě kleplo. První hlas co jsem slyšela:Bella, no fajn to ještě nebylo tak strašné.Zkusila jsem to přetočit dopředu,tam edward, no to už bylo horší. Ale Alice, no konec, když jsem viděla jak skočila tím oknem a pak promluvila..jaj. Dyť ti co určovali dabing ani pořádně nevěděli o čem to je, nepochopili smysl jejich slov a totálně je převrátili, mohli si přečíst aspoň knížku, aby věděli co to je. Ty hlasy bych možná pak nějak překousla...
      • misicka24

Re: Re: Nevim co mate?

To jsi fakt děláš srandu! Byla chyba se podívat první z Dabingem jinak by jsi viděla a hlavě slyšela ten rozdíl a jak oslovují Alici. No málem mě kleplo! *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • lucik200

Dabing....Fujjjj

No musim rict,že teda s tim dabingem je Twilight fakt hruza...asi zustanu u anglicke verze!Ty hlasy se k tomu vubec nehodi,proste mi do toho nepasuji! *13*
    • petulkamilashekpsmj

Re: Dabing....Fujjjj

jn,proto se zasadne koukam na anglickou verzi...tedy na tu originalni xD
  • miss.pajinqa

No twilight upe good filmek. Nejdřív jsem si myslela že to bude blbbost *9* ale pak jsem se na to přece jenom podívala. A neměla jsem slov. Good filmek *4*
    • lucik200

Prestante sa naparovat dabing vas je priserný!

Milý Česi som zhrozena vaseho dabingu, meli by ste s tým niečo urobiť ... dela vam to hroznou ostudu hlavne na Slovensku si z vás robí srandu!
      • Re: Prestante sa naparovat dabing vas je priserný!

hee slovensko má čo řikať tkže si tady na nás nevotvírej hubu !!! vy ste teda wo proti nám tk úžasný ze si este budete vyskakovat jo??? *1* *1* *1* já bych zalezla na slovensko a mlcela. nechte nás na pokoji *4* jestli se vám to nase nelíbí tk si t predabujte slovensky a čumte si na to treba do zblbnutí.v cesku si zase deame prdel z vás tkze je t vyresený. podpořte mě češi!!! *15*
      • petulkamilashekpsmj

Re: Prestante sa naparovat dabing vas je priserný!

máš absolutní pravdu.Dabing máme příšernej,bohužel s tím nic dělat nemůžeme.Na druhou stranu se mi jiné filmy líbí víc nadabovaný v češtině než ve slovenčtině,protože vaši dabéři mají takový tišší a jemnější hlas.prostě ne moc výrazný.Např. Harry Potter se mi ve slovenštině vůbec nelíbí.Je to věc názoru.Samozřejmě většina Čechů bude chránit česky nadabované filmy.Slováci naopak....
      • nik011

co ti je do toho di si na nejakou slovenskou stranku a tady neopruzuj, jinak tenhle dabing je fakt hroznej:(
      • anyxx

HaHa,widěla sem Báthory w slowenčtině-božhe můj ty waši dabéři sou na hown* a když sem slyšela jk nějakej wáš maník dabowal Jirku Mádla *1* chudák Jirka, ste z něj udělaly úpe debila! tady jk mluwíte wy a použíwáte naše slowa,akorát ste je přeměnily *8* ,Lačééés
      • luida

Hele Slovensko taky není svatý!!!!! To Slovensko se ve 2.světový dalo ze strachu k Hitlerovi!!!! A pak jste prosili, abyste se zase mohli k nám připojit!!!
  • missutka162

.......

právě jsem četla že se v říjnu má točit ZATMĚNÍ!!!nevím jestli jste to už věděli ae to je jedno já jsem nadčena *3* *3*
    • Re: .......

no na netu jsem našla že se to má točit asi od 17.8-31.10. to mi přijde blbost aby to natočily během 2 měsícu když do kin to jde až 30.6.2010
  • lili1997

romantický

spiš je to romanticky než horor
  • missutka162

....

tak před chvilkou sem se na něj dodívala a je to upe super filmik!!! *1* *1* *1* *3* *3* Už se hrozně moc těším na NEW MOON!!!! *15* *15* *1* *1*
    • Re: ....

já to dokoukala teď a jsem mile překvapena :)) moooc líbbííí *4*
    • misicka24

Re: ....

Já už se taky nemohu dočkat! V listopad půjdu na něj do kina. *14*
  • nikola126

Koukněte se plosíím:-)

Ahojky.....mohli byste se kouknout na můj blog..je to jeste miminko ale pracuju na tom..je o twilight sáze...a sou tam soutěže tak se pls zapojte děkuju
    nikoulka126.blog.cz
  • nikous22

hlásek

Ahojky,hele ,já si tady tak všímám,že tady v dabingu všichni kritizují Edwardův hlas,ale včera jsem se dívala na Harryho Pottera,a tam měl Robert stejnýho dabéra jak ve Stmívání...a je zvláštní že v Potterovi nikomu ten hlas nevadí a ve Stmívání jo(snad se to tu už neřešilo) *15* *15* *15* trochu divný ne? *15*
    • andreinka

Re: hlásek

To proto,že v Harrym potterovi toho moc nemluví :D
      • nikous22

Re: Re: hlásek

Tak tady z tohodle úhlu máš pravdu *15* *15* *15* ae mluví ? mluví *15*
    • misicka24

Re: hlásek

Mě asi nejvíc vadilo na tom dabingu jak říkali místo Alice-Elis. Jinak se mi asi vůbec dabing nelíbí hezčí je originál. Nemohu si pomoct. *8*
      • luida

Alice-Elis, tak to je v americkém překladu!!
      • Re: Re: hlásek

Anglictina se neda srovnavat s cestinou.. Vetsinu slov komoli paty prez devaty, ale tak to plote jee
      • andreinka

jjj ten dabing stojí za nic
        lepší je to s titulkama
      • nikous22

jo však já s tím souhlasím,daleko lepší je originál *14* ae jen říkám,že nemůžu z toho ,že to v Potterovi nikomu ten hlas nevadil a ve stmívání jo *15*
        • misicka24

Re: Re: Re: hlásek

Myslím, že to bude tím, že jsem se první podívala na originál a potom na dabing tak mi to přišlo divné a není nad knížky. Je to více obsáhlejší než ve filmu. *9*
          • nikous22

Re: Re: Re: Re: hlásek

Však to aji já *15* tak ale knížky jsou vždycky lepší,oni tam spoustu věcí ve filmu vynechaj
            • misicka24

Re: Re: Re: Re: Re: hlásek

Asi by se film moc protáhl! *9* Bylo by to docela zajímavé jsem zvědavá jak se jim povede nový měsíc! *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit