-
zakladatel stmívání
Zdravím všechny kdo sem chodíte a ste fanoušky Stmívání, chtěla bych jen říct, že jsem to byla kdysy já kdo tenhle odkaz založil na osobnosti.cz a jsem ráda že se to takhle ujalo a rozšířilo *3* jen tak dál *14* -
-
Re: zakladatel stmívání
tak to bychom ti měli ze srdce poděkovat a to myslím vážně, ale nejspíš by to později udělal někdo jiný, protože stmívání je prostě nepřekonatelné dílo. ale i tak DÍK *4*
-
-
apotamkin
nevíte někdo tu stránku jak tak bella našla něco o tom apotamkinovy???jestli mi napíšete budu štěstím bez sebe!!!! *9* -
-
Re: apotamkin
Můžeš to najít přes GOOGLE, stejně jako Bella, stačí pokračovat stejně:) -
-
Re: Re: apotamkin
Hledala jsem to až do 15.strany a pak mě to přestalo bavit! Zkoušela jsem:cold, cold one, cold one:apotamkin a NIC!!! Ale stránku jsem uvedla výše!
-
-
Re: apotamkin
to si asi vytvořili oni kvůli filmu! -
-
ty stránky vytvořili kvůli filmu. ve skutečnosti to jsou odkazy na vydavatelství, které vydalo twilight v USA. Někde to psali. -
možná ale pořádně mě to .... že to nemůžu nikde najít!!!aspoň kdyby to bylo tomu podobný ,ale nikde nic!!! *5* *16* *8* *9* *10*
-
-
-
stmívání fakt zaujme
teda tak z toho jsem nemohla.....pustila jsem twilight bráchovi a on na to "kdy bude další díl???" pak sestřence"pustíme si to ještě jednou???" nej sranda na to e ,že mi předtím říkali ,že to bude kravovina a nechápou jak na to můžu furt čumět atd.!!! *1* *1* *1* -
-
Re: stmívání fakt zaujme
njn je to božíííííííííííííí!!! *4* -
Re: stmívání fakt zaujme
moje teta si to ode mě přepálila, že si to ještě tak 5x pustí!!! A já se taky dívám furt! -
-
Re: Re: stmívání fakt zaujme
Čest lidi xD ja jsem tež fanda Stmívání ...nechci nic říkat ale hrozne se tesim na New moon az ho vydaj 31.6.2010 (asi mi ztohošibne *9* ) Lidi jestli mate zajem kecat o Stmívání ráda se seznamím s good lidmi ... me ICQ : 495478114 *14* *1* *3* *15* -
Re: Re: stmívání fakt zaujme
njn stmívání jede a to pořádně!!! už sem to viděla asik tak 13x ,ale teď se na to dívat nemůžu ,protože jsem to půjčila sestřence!!! *8* a teď mi z toho šibe!!! *9* -
-
Re: Re: Re: stmívání fakt zaujme
Já jam se na to koukala včera opět.
No některé scény, bych mohla vidět pořád.
Jo už jsem nakazila sousedku tak se chodí ke mě koukat a pak o tom depatíme. *14*
Jsem zvědavá jest-li mě to někdy přeje. Myslím, že určitě ne! Je to božíííííííí!!!!! *4* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: stmívání fakt zaujme
Mám to stáhnutý už nějakou dobu v kompu, samozřejmě v aj, jelikož ten český dabing je příšerný! Sice už s tím každýho otravuju, ale mě je to jedno, Twilight je prostě Twilight. *1* Nad originál nic není, navíc i titulky jsou skvělé, furt lepší, když je v titulkách: "Cos čekala? Rakve, kobky a vodní příkop?" "Vodní příkop ne."... no a našinci to samozřejmě museli překomolit na: "Rakve a sklepení a PLÍSEŇ?" "Ne plíseň ne."
*9* Hrozný... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: stmívání fakt zaujme
No překomolili to proto, že Robert to říká trošku nesrozumintelně, vodní příkop je moat a plíseň mold... ale ta pavoučí opička je správně - říká spider monkey, tak to má být... Já mám ráda prostě originál, český dabing k tomuto zavrhuji... -
No pobrali to takhle, kde jsou zdi a voda do nich nasákne, je PLÍSEŇ!! Stejně tak tady někdo kecal o pavoučí opičce(bo jak), že to změnili na KLÍŠTĚ! co říkáte vy? Drží se jako pavoučí opička nebo klíště? Já osobně říkám klíště!! -
jj,mě připadá,že tím dabingem hodně překazili, kdybych nečetla knížku,tak některé části vůbec nepochopím, s titulkama bych možná taky měla problém,ale s dabingem bez šance.Podle mě titulky jsou určitě lepší *3* -
My se taky s kamarádkou nedávno dívaly na Twilight s českým dabingem, protože jsme chtěly zjistit jestli je to aspoň trošičku koukatelné (není), celou dobu jsme to komentovaly, no kdyby se díval někdo kdo to ještě neviděl, tak z toho filmu nemá nic. Možná tak samé stěžování si, že tak to není apod... *1* -
To s tebou souhlasím. Včera jsem se na to musela koukat v češtině no hrůza přišla kamarádka, že to chce vidět v češtině. *9* Tak jsem to musela přetrpět. Chtěla jsem jí udělat radost. Akorát jsem to pořád komentovala. Doufala jsem, že jí ten dabing taky zhnusím. *14* -
Ten maník je taky asi profesionál, překladatele nenajdeš jen tak na chodníku, navíc se překládá z aglických originálních titulků.
A jsou to české oficiální titulky, tak se mohli řídit alespoň trochu podle nich. -
ale nějací zkušení překladatelé od filmu tomu asi rozumí líp než nějakej maník, co vytváří titulky!
-
-
-
-
-
-
dvojka
ahojik tesitese za bude dvojka v kine?pujdete se podivat?nebo jsi to radci jenom takle prectete a jeto? -
-
:-)
ahojky... koukám že tu hodně lidí obdivuje stmívání... máte pravdu, je to suprová podívaná, i ta dvojka...a teď taková perlička.. znám tu u nás jednoho kluka, který je nehorázně podobný Edwardovi.. to zíráte, co??je to můj skvělej kámoš,takže je tiše záviďte .. *14* -
Re: dvojka
*14* *4* *14* *1* je super -
Re: dvojka
PŮJDU SE PODÍVAT URČITĚ DO KINA. KNIHY UŽ MÁM PŘEČTENÉ. *14* -
-
Re: Re: dvojka
Taky taky! Knihy už mám přečtené několikrát, 1. film skouknutý tisíckrát, teď jen aby už byla 2 v kině! *1* Jsem vážně zvědavá jaký New Moon bude... *7*
-
-
-
Auto
Ahoj nevíte jak se jmenuje auto které vlastní Edward? *4* -
-
Re: Auto
Volvo C30...
-
-
Chybička
Ahoj, všimli jste si té drobné chybičky ve Stmívání? Je to drobnost a každej film má něco! No, jak se Bella probouzí v nemocnici a má ty hadičky na obličeji, tak když se probouzí, má je přes oči a jak Mluví s mámou má je už níž! Ani filmy nejsou dokonalé, jinak film je úžasný a strašně krásně zpracovaný!! -
-
Re: Chybička
jo ja vím všimla jsem si toho hned poprvé když jsem to viděla a le máš recht je to dokonalý film
-
-
Na netu
Ahojte, nevíte kde bych mohla sehnat knížky online, abych si je třeba mohla přečíst a i vytisknout??! Moc dík. -
-
Re: Na netu
ahoj..mohla bych ti je poslat na mail jestli chceš.. *3* -
-
Re: Re: Na netu
myslíš jako na čtení, už knížky nebo jen stránky? -
-
Re: Re: Re: Na netu
myslím webovky.
-
-
-
-
kniha-Nový měsíc
Tak jsem si koupila Nový měsíc a už mám polovinu za sebou!! Těším se i na ostatní díly! -
-
Re: kniha-Nový měsíc
Musim říct, že druhej díl trochu pokulhává. Nejlepší je třetí :-) V Novým Měsíci si přečti tak první tři a poslední tři kapitoly...Čtvrtej je taky docela dobrej :) -
-
Re: Re: kniha-Nový měsíc
jojo máš pravdu třetí je lepší než druhej...ale nej je určo čtvrtej!! *15* -
-
Re: Re: Re: kniha-Nový měsíc
teda mě se zdá nej první a poslední!!!teda ale mayerová by mohla vydat knižně to půlnoční slunce sice vím důvod ploč nechce ,ale mohla by! *3*
-
-
-
-
hm..
Ahojky, předem vás jistím, že ten 2. díl vás nejvíce naštve ! ale fakt to je nejlepšejší film! -
-
Re: hm..
Proč myslíš?
*9*
-
-
stmívání 2
??je to fakt že bude druhý díl??? -
-
Re: stmívání 2
ahoj,měl by být i třetí díl a názvem Zatmění... -
-