Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gabi5111

Twilight

Ahojte kto mi napiše stručny obsah toho najhlavnejšieho čo sa stalo v 4... ja prosto nevidrzim pokial mi ta kniha pride *1* *15* *15* *15* *1*
    • misicka24

Re: Twilight

no tak 4 je ta nejlepší! Tam se toho stane hodně nejzajímavějších věcí. fakt hafo.... *3* *14* *14* *14*
      • gabi5111

Re: Re: Twilight

bude tam mat Bella niečo s Jacobom???
        • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Twilight

No, Bella ne. *15*
          A pokud tam Bella bude NĚCO mít, tak samozřejmě ne s Jacobem... *4*
          • gabi5111

Re: Re: Re: Re: Twilight

no tak to hej boze len si to predstav ze by po svadbe hned Edwarda podviedla *15* *15* *15* ale ako ta baba asi nebola triezva ak teda tu knihu citala *15* *15*
            • gabi5111

Re: Re: Re: Re: Re: Twilight

no na Alece som zabudla ta ma fakt uzasny hlas *15*
            • n-abby-sciu

To jo, ale neskončil tak hrozně jako chudák Alice... *9* *1*
            • gabi5111

no tak to mas pravdu a inak sa mi nehodi ten hlas co dali Edwardovi *15* *15*
            • n-abby-sciu

V češtině to nemůžu vystát, tedy pokud si z toho nechci udělat komedii a pořád to komentovat jak je to strašný dabing... nad originál vůbec nic nemá! *1*
            • gabi5111

A prečo si to nestiahneš po česky???
            • n-abby-sciu

Ok je to - http://www.youtube.com/watch?v=LBWq rnljUHk, - jsou tam i nějaké nové scénky "protkané" s těmi staršími. *4* Jinač teď jsem zase koukala na Twilight, konečně jsem našla titulky odpovídající mé stáhnuté verzi, no prostě skvělé, ke konci zase skoro slzy v očích. *1* Můžu se koukat stále dokola a nepřestane mě to bavit. *15*
            • gabi5111

pošleš mi link na to video??? alebo je tu na osobnostiach???...
            • n-abby-sciu

Včera jsem se koukla na nový trailer a musím říct, že už se fakt těším! Z toho prvního oficiálního jsem byla krapet zklamaná, ale teď už nejsem. Chjo ještě 3 měsíce... *15* *15* *15*
            • gabi5111

ale bude možno že ešte lepšie nechajme sa prekvapit...
            • n-abby-sciu

Tak to přeji pěknou dávku trpělivosti, máš se tedy na co těšit!!! *1* Rozbřesk je se Stmíváním nejlepší knížka ságy - teda alespoň dle mého názoru. *4* Jojo, to jsem tedy hodně zvědavá na New Moon, trošku mě mrzí, že už to nerežíruje Catherine, ale snad to bude i tak skvělé. *7* *15*
            • gabi5111

ešte dlhych 14 dni *15* *15* *15* ma aj porazi do tedy *15* *15* ale oplati sa čakat a potom uz len cakat na Kini ked bude 2 cela natočena *4*
            • n-abby-sciu

Mám své vlasy ráda, ale tohle by asi nepřežily no. *1* Jo, je to tak jak má být - jako vždy zamilovaný a neuvěřitelně skvělý příběh. *4* A kdy ti vlastně příjde ta knížka?
            • gabi5111

no aj ja by som bola medzi tymi fanušikmi co by si vlasy trhali *15* *15* ale naštastie to tak nieje a všetko je tak ako ma byt *4*
            • n-abby-sciu

To by si fanoušci asi vlasy vytrhali. *1* Trošku jiný konec no, než jaký je doopravdy... první 3 knížky - ach ta láska!! A 4.? Rozvod, předmanželská smlouva, svěření dítěte do péče?? *15* *15*
            • gabi5111

Ale to by som Edwardovi nepriala ani v tom najhoršom sne... ved ja ho mam rada =DDD ale bol by to sprosty koniec keby ze sa rozvedu =DDD
            • n-abby-sciu

Teda! *1* Tak to by bylo něco, chudák Edward, myslím, že by si Jacob - schválně - nehlídal myšlenky... Jako co by následovalo... rozvod? *1* Asi jo no, nebo si nějak pletla jména. Jaj... *15*
          • gabi5111

Re: Re: Re: Re: Twilight

no fajn lebo jedna baba ma presviedcala ze bude mat to dieta neviem akym zazrakom s Jacobom *15* *15* *15*
            • n-abby-sciu

Tak to nevím co teda četla... taková blbost. *4* No, možná tak leda umělým oplodněním a to nevím jak by se to teda vyvíjelo dál ten příběh... asi hodně zajímavě. *1*
  • misicka24

Kompletní ilustrovaný průvodce filmu stmívání

Ahoj holky nikde jsem nemohla sehnat tuhle knihu a objednala jsem si jí na netu je prostě super. Je to k filmu twiling saga.Jsou tam nádherný fotečky ještě jsem jí pořádně nestudovala, ale dám vám potom vědět. Jinak knihy mám doma všechny přečtení a na ně nemá nic. *14* *4* *4*
    • n-abby-sciu

Re: Kompletní ilustrovaný průvodce filmu stmívání

Je to naprosto skvělá knížka! *14* Já už jí mám nějaký ten čas doma a přečtená byla za chviličku... Má poklona všem hercům a štábu, byla to totiž dost makačka tenhle film natočit. *5* *4*
      • Stmívání

Jo JO STÍMÁNÍ JE SUPER *3* *1*
  • Super

Je to super film....Sice když se na to dávam už poněkolikátý(mam to stáhnutý z netu), je to nuda..ale už se těšim na další díly!! Přečetla sem si děj těch dalších dvou(ty ostatní tam nemaj), a už se těšim...Jacob mi přijde divnej..ne jako divnej, ale uznejte, že Edward je víc záhadnější :) *14*
  • Proč?

No fakt koupila jsem si knížku v knihkupectví a těch chyb jsem tam našla ještě mnoho.Ale nevím jak je to možné tak se ptám jestli je to naschvál. *4* *9* *4*
    • n-abby-sciu

Re: Proč?

Je to chyba toho, kdo kontroluje knihy před tiskem... možná ještě překladače, ale to spíš ne. Alespoň si to myslím.
      • bellinka

Re: Re: Proč?

No ja jsme nemela zadnou chybu..myslim *7* *7* *7*
        • gabi5111

Re: Re: Re: Proč?

ja som nasla asi jednu ale boze to sa stane sak normalna chyba... a nerobim stoho vedu ako keby sa neviem co stalo...
          • Re: Re: Re: Re: Proč?

Já pár chyb našla, ale taky nad tím nijak nepřemýšlím, hold se stane, jsme jenom lidi.
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Proč?

presne tak..ale ja tda zadnou nenasla mam pocit!
  • granger.hermiona

Proč?

Nevíte někdo proč jsou v knížce napsané ty chyby ve slovech jako třeba místo toho nejsou o moc starší než já,tak tam je že nejsou o moc straší než já nebo jak přesně to tam je ??? předem dík za odpověď *4*
    • bellinka

Re: Proč?

COZE?! *15* *15* *15*
  • 99.christina

Stmívání

Sem tady =)
    • n-abby-sciu

Re: Stmívání

Taktéž... je tady ještě bellinka?
      • 99.christina

Re: Re: Stmívání

Nevím , psala před chvílí ještě na Kristen, doufám že dojde a okdud jsi ty?
        • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Stmívání

Jsem z jedné malé vesničky, kousek od Frýdku-Místku.
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Stmívání

¨no jasne muzem ja mam 452976128
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Stmívání

Jo..kazdopadne me to bavi!=D *15* *15* *15*
            • sisineszka17

TO E SUPER NE? *1*
            • bellinka

jj dcl se rozjizdime=D
            • sisineszka17

jejda tady se to pořádně rozjíždí!
            • n-abby-sciu

Ok, už tě mám v kontaktech. *3*
          • 99.christina

Re: Re: Re: Re: Stmívání

Tak to se na premiéře uvidíme =) =) Ale asi se nepoznáme no =D =D =D
            • n-abby-sciu

Za chvilku jsem zpět, kdyžtak můžeme pokecat na icq, mám ho na profilu.
            • bellinka

jasny chapu me tam asi nejvic rozesmala to zlomeni ruky! *15* *15* *15* to me fakt rozsekalo! *15* *15* a ejste jka on Bello zapomela si(bouchne do hrudi) jsme vlkodlak *15* *15* *15* (nwm presne jak to tam je) *15* *15* to me opravdu dostava *15* *15*
            • n-abby-sciu

Dobrou noc a krásné sny. *3* No stydím se, že jsem na to zapoměla a jak já naprostý "Twilightolic" na to můžu zapomenout? Zatmění je prostě vtipné... šachy - Edward x Alice, stan Edward x Jacob a Bellino "můj Jacobe", Jacobové snažení a zloměná ruka belly. *1* Taky ten pokus o "větší sblížení s Edwardem" a následný kompromis... je toho ví, ale teď mě napadlo prostě tohle
            • bellinka

proc se stydis? *15* *15* *15*
              ..proc mas Zatmeni nejvtipnejsi? *15* *15*
              ...
              Paaa dobrou noc
            • gabi5111

ok už musim ahojte
            • n-abby-sciu

No vidíš, tak teď se upe stydím, protože to je moje 2. nej... *9* Pro mě je to taky tak s NM akorát, že Zatmění mám jako nejvtipnější a Rozbřesk jako nejzajímavější, no a Stmívání jako asi nejromantičtější. *4*
            • bellinka

ja tedA Bella's Lullaby!:):)
            • bellinka

ja jaksi nestiham odepisovat *15* *15* *15*
              .....
              jj bude to zajimavy ale zase NM bude nejsmutnejsi!:)..a zatmeni nejromantictejsi a Rozbresk asi nejvtionejsi protze s ebudu smata le tayk to bude takovy to jau...az ji treba praskne to zebro!.. *9* *9* *9* *9*
            • n-abby-sciu

A zase (jako každý večer) si pouštím moje písničky... jak soundtrack, tak i the score - ty naprosto zbožňuju. Máte nějakou oblíbenou soundtrackovou? Já miluju Full Moon, neopovrhnu Supermassive black hole z baseballové scény, Decode a Eyes on fire...
            • n-abby-sciu

NM je asi jediná kniha, u které jsem vážně brečela... spíš je celkem zábava mě u čtení sledovat, buď se směju, chichotám, nebo si nahlas říkám "ale to ne"... prostě tolik různých emocí... *4*
            • gabi5111

bellinka
              no tak ta postelova pasaž bude užasna *1* ale nato si budeme muset ešte počkať *1* *1* a poriadne dlho ale stoji to zato nie?? *15* *15*
            • n-abby-sciu

Taky jsem strašně zvědavá, ale mnohem víc jak to bude všechno v Rozbřesku... ale pššt, ty jsi to ještě nečetla ne? To bude teda něco. Těším se jak malé dítě... Asi nejzajímavější scéna z filmu to bude. *1*
            • gabi5111

n-abby-sciu
              to je proste natom to najlepsie ked mas vlastne knihy možes si ich zobrat hocikam a citak kolko krat chceš *1* a ja som tiez vela krat pri nejaky pasazach zacala plakat... proste niektore som nemohla len tak prejst aby sa mi aspon hlas nezatriasol...
            • bellinka

Jo jo presne tak ja jse taky brecela pri cteni porpvy NM!..bylo to dojemny!..ale teda ne zrovna u too jka Edward odesel!=D *15* *15* *15*
            • bellinka

presne presne tak!!=D..ano ano ano *15* *15* *14* ...Jo presne ta jak tam bdudou spat dyz jsem to cetla jak budou ve 4 uz spolu jako spat tak si rimam no jsn sy to budou v postely budou se libat no a to jak to zrovna budou delat tak se zatmi a najendou bude rano!=D *15* *15* *15*
            • n-abby-sciu

Já jsem dneska zase začala číst New Moon a už to ani nepočítám po kolikátý. Jsem teprve u 4. kapitoly, venku je hezky, a tak jsem si to četla jen tak na chvilku. Ale u 3. kapitoly, kdy si vždycky vzpomenu na moje první čtení New Moonu a jak jsem měla slzy v očích a u slov ŘÍJEN, LISTOPAD, PROSINEC, LEDEN jsem se prostě rozbrečela, se zamyslím jaké jsem měla první pocity z těch knih... naprosto úžásné, mohla ybch to prožívat znovu a znovu. *4*
            • gabi5111

no tak to sme dve ale ako vidim sme obe tvrdohlave tak by sme si aj ponadavali a to nechcem v žiadnom pripade *15* *15* *15* ale Jacob je krajsi ako Edward podla mna... no to som aj ja cakala ze bude najak moc zranena... a som zvedava ako daju v 3 tu pasaž co chcela Bella po 1 krat spať s Edwardom *15* *15* to tam predsa musia dať *15*
            • bellinka

No o to se raci ain nepokousej jo!...ja jsme v tomhle dost zakerna!!takze nerikej dvakrat! *15* *15*
            • bellinka

jj ale je to hrozny jak tam vynechavaj jestli v NM nedaj pste jak to tam je tak ja budu dcl nasrana!...
              i na tech motorkach ja cekal ze se Bella vyseka vic! *15* *15* *15* jako ne ze ybc ji to pralal ale tam to psaly jak jela rychle *15* *15* *15* a pritom pak se skoro nevymlatila *15* *15*
            • gabi5111

bellika hadať sa stebou to by ma nikdy ani nenapadlo *15* *15* *15* nechcela som ta urazi ked už tak *15* *15* *15* *15*
            • gabi5111

presne postel je postel ja som jednotku precitala ani nie za den mozno 15 hodin dokopy som to žrala strašne *1* a to ked si možes predstavovat to je užasne moja kamoška najprv citala knihy tak ked isla s kina tak bola sklamana ze to nebolo podla jej predstav bohvie co si ta nasnivala *1*
            • bellinka

Heleee jeko myslim ze se nebudem hadat o Jacoba nebo o Edwarda dopadlo by to spatne!! *15* *15* *15*
            • gabi5111

bellinka daš prosim ta link na ten blog?? *1*
            • bellinka

Presne ja kdzy jsme nemela ty knihy tak jsem si je vsechny precetla na netu i Rozbresk protze ten jeste ani nebyl!..a pste pora dkdyz jsem si je precetla poprvy v postylce tak to bylo o necem jinymi dzy jako ja jsme ty knihy mela taky ale pujceny a to je zas e neco jinyho pste vlastni je vlastni a postel je postel"! *15* *15*
            • gabi5111

bellinka ako ja nejako Jackoba neoblubujem lebo mi tam nejako zavadza *1* som sa bala ze bella bude snim ked ho ma tak rada ale naštastie to tak nieje to by bolo blbe keby odrazu bude s inym *1*
            • gabi5111

som to niekde čitala... hej az za 16 dni naštastie uz to mam objednane tak mi to hned pride ale uz som si stiahla e-book po česky z netu ale takto ma to nebavi citat lepsie je to v posteli *1*
            • bellinka

No jasny no ale pste kniha je kina,presne muzes is to predstavovat§.ale ja jsme blazen ja si ctu kazdej vecir pste ty casti co se mi libi!=D *15* *15* nejcastejs Zatmeni(to jak Jacob a Bella si vyznavaj lasku):):) *14* *14* *14* *14* *14*
              ....
              Od kamosky blogu ma tam skoro kazdej den novinky!:):)
            • n-abby-sciu

Tak ta se tam vůbec nehodí. Victoria má mít takový "kočičí" obličej, ne "jsem tak roztomilá, dej mě do výlohy" *1* a myslím, že Rachel je jako Victorie hodné dobrá... no uvidíme, snad je to jen kec.
            • n-abby-sciu

Až za 16 dní?? Já umírala, když jsem zjistila, že mi to přesunuli z února na březen. *16* A odkud to máš, že to bude hrát jiná herečka?
            • gabi5111

BRYCE DALLAS HOWARD - no zbohom ved ta sa mi tam ani nehodi poriadne *1*
            • gabi5111

n-abby-sciu
              no tak to maš pravdu že bez knihy by film ani nebol len mna štve to ze u nas ešte nevišla 4 kniha az za 16 dni a to ma porazi do tedy *1*
              bellinka
              no uvidime kolko zaujimaveho vynechaju v 2 ale predsa to je jasne film je film to je uplne ine.. ale pri knihe možes snivat a predstavovt si to uplne inak *1*
            • bellinka

bude ji hrat BRYCE DALLAS HOWARD
            • bellinka

nn bude ji hrat nekdo jiny teda az v Zatmeni!
            • n-abby-sciu

Pokud vím, tak Victorii bude hrát opět Rachel Lefevre. to jsem taky zvědavá kolik tam toho bude, sand co nejvíc! *1* Knihy mám o mnohem víc raději, je tam toho mnohem, mnohem více a navíc bez knih by film ani nebyl. *4*
            • bellinka

no jasn ze v dobryy!...ja mam tda taky knihy raci!:)..i kdyz zase Stmivani mam raci jako film nez knihu kniha nejni to pravy!:)..
              ...
              Jo tak jsme s eidvila ze to tam nedaly!..to yb byl nahodou starnda!!
            • gabi5111

no presne ale nic stym uz nenarobime... a to fakt bude hrat Viktoriu nejaka ina herecka??? to bude fakt blbe... a uvidime kolko daju do 2 =D
            • n-abby-sciu

Tak jsem tady taky. *4* A s gabi5111 souhlasím, tu pasáž tam klidně mohli ještě vmáčknout, určitě by to bylo takové oživení a ten kdo nečetl knihy by alespoň věděl zase o něco víc.
            • gabi5111

pomlčis ako v dobrom ze?? *1* lebo knihy su ovela lepsie a napriklad nechapem preco vynechali tu pasaz co robili ten pokus aby zistili krvnu skupinu to by sa podla mna do filmu uplne hodilo...
            • bellinka

jj je!
              No jako o celym filmu nemluvim a o knizkach?!..raci pomlcim! *15* *15* *15*
            • gabi5111

no tak ta hlaška je fakt podarena *1* ale aj tak zbožnujem cely film a knihy ešte viac *14*
            • bellinka

jj me se nejvic libi pste La Push baby! *15* *15* To je nejlepsi *15* *15*
            • n-abby-sciu

Tak já teda taky leím do peřin. Dobrou noc a krásné sny... *4*
            • n-abby-sciu

La Push baby, La Push. Pojedu, když to přestaneš říkat. Moc oblíbená hláška. *1*
            • bellinka

Nerada to rikam ale jsme ospala jak pes *15* *15* *15* *15* *15*
              Takze taky pobezim ale zitra prijdu!:):)..takze se ozvete kazdej kdo tu bduete *15* *15* *15* *15* Tak dobrou noc a krasne sny *14* *14* *14*
            • bellinka

asi tak nak *15* *15* *15* La Push baby *15* *15* *15*
              ....
              achjo no tak papa no jasn yze plny upiru a vlku jakoo *15* *15*
            • n-abby-sciu

Doboru a díky, to bude další pěkný sen. *4* *4*
            • 99.christina

Dobře, tak já ti zítra napíšu a nějak se domluvíme =) Já už dneska letím =D =) Tak ahjte, mějte se pěkně a sny plné upírů *1* *1* *1*
            • n-abby-sciu

A vlk v La Push. *1*
            • bellinka

Vy o vlku a vlk za humny *15* *15* *15* *15* *15*
            • n-abby-sciu

Asi ne, ale kdyžtak se můžeme třeba domluvit přes icq, já sama třeba ani nevím jak některý lidi co s nima jdu vypadají, no hlavně že jsou fanoušky a znají třeba mou kamarádku, která je jedna z těch co tohle zařizují. *1*
  • film

Ahoj Lidičky Prosím vás nevíte kde bych mohla shlédnout film Stmívání zdarma? Měla jsem půjčený dvd a nešlo mi *9* předem dík *4* Miri
    • gabi5111

Re: film

http://filmy.fotelka.com/ ale musiš sa zaregistrovat inak ti to nepojde a je to slovenska stranka tak tam sa to vola Súmrak keby ze to das vyhladavat... ale je to s ceskym dabingom...
      • miris

Re: Re: film

děkuji ti ten film je fakt úžasnýýý už se těším na to pokračování myslím že to bude taky skvělý *3* *14*
        • gabi5111

Re: Re: Re: film

no to urcite ze to bude skvele *1*
  • lucik200

Od kolika?

Ahoj fandové Twilight chtěla bych se vás zeptat jestli nevíte od kolika let bylo Twilight v kinech a od kolika let bude New Moon. *14* Děkuji za odpovědi:D
    • mysak.kol

Re: Od kolika?

no nevím, jestli jsem tě pochopila, ale pokud myslíš věkovou hranici, tak ta není.
      • lucik200

Re: Re: Od kolika?

jo díky,trochu jsem to divně napsala...
  • LOVE

TENHLE FILM JE NEJLEPŠÍ JÁ HO MILUJUUUUUUUUUUUU
    • lucik200

Re: LOVE

Já taky jsem do něj zamilovaná. *14*
    • gabi5111

Re: LOVE

no aj ja ho zbožnujem uz citam 3 knihu *4* a to som si ich kupila pred 2 tyzdnami *1*
      • n-abby-sciu

Re: Re: LOVE

Je to vážně skvělý film. Já jsem na tom s knihami byla podobně, 1. díl jsem měla za 2 dny přečtený a ty další díly vždy během 3 dnů. *1*
        • gabi5111

Re: Re: Re: LOVE

no presne len u mna bol ten problem ze som bola na prazdninach tak som nemohla stale citat... ale inak ma nikdy nezaujal ziadny film takto ako Twilight saga...
          • misicka24

Re: Re: Re: Re: LOVE

Já jsem měla přečtený všechy 4 díly za 8 dní. Hltala jsem to jedným dechem. Nic lepšího jsem snad nikdy nečetla. *14*
            • gabi5111

Re: Re: Re: Re: Re: LOVE

no tak to budem dobre napäta pokial mi pride kniha *1* ale podla mna sa zoberu... a dik ze ste mi to nepovedali *4* *14*
            • n-abby-sciu

Jojo, je to tajemství, ale sama si můžeš přebrat jak to asi dopadne. *4*
            • bellinka

To je prece tajemstvioiii *15* *15*
            • gabi5111

ale zoberu sa že??? a pride Jacob na svadbu??? iba toto chcem vedet pokial mi nepride 4 =DDD
            • n-abby-sciu

Já se u Breaking down musela ještě držet na uzdě, řekla jsem si, že každý den 200 stran abych to neměla přečtené hned a spoň trošku víc si to užila. *1* Teda bylo to těžké, ale nakonec jsem to takhle zvládla - do těch 3 dnů. *4*
            • gabi5111

no tak to berem aj ja. dnes som docitala 3knihu. som precitala dnes okolo 400 stran a ako neviem ako vydrzim pokial mi pride 4 kedze u nas este po slovensky nieje... ako nechapem preco je to take spomalene asi si stiahnem na nete verziu po česky *1*
  • pisen

pro Lili ta pisnicka se jmenuje bella's lullaby
    • Re: pisen

Dakujem *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit