-
Zatmění
Lidičky chci se zeptat, jestli třeba náhodou někdo netušíte na kdy se asi plánuje třetí díl této ságy "Zatmění" do kin. Vím, že se to teď natáčí a někdo mi snad říkal, že by to mělo jít do kin příští rok v létě, ale to mi příde brzy. Tak jen jestli někdo netušíte *3* děkuji moc. -
-
Re: Zatmění
v kinech od 30.6. 2010 -
-
Re: Re: Zatmění
no tak to je světový, děkuji ti moc *3*
-
-
Buď teda na podzim, nebo už v létě 2010 (někde jsem četla, že by film měl být v létě - někdy na konci června, ale jsou to jen neoficiální tvrzení, takže si musíme ještě počkat...) *4* -
četla jsem na internetu že 21.listopadu 2010 a máš to i na stránce Zatmění.
*1*
-
-
New Moon
Už se hrozně moc těším na New Moon,knížku už mám přečtenou několikrát tak jsem už nedočkavá na film snad bude dost dobrý.Ukázky se mi líbí tak to bude snad fajn. -
chirurgové
koukáte teď někdo na chirurgi?je to vždycky odpoledne a mě se zdá, že tam hraje malou roli i Elizabeth Reaser. Měla by tam být jako Eva (neznámá pacientka po plastice) bohužel jsou tam titulky dosti omezené, tak jsem se chtěla zeptat, jestli si to taky myslíte, nebo mi to jenom tak připadá?? *7* -
-
Re: chirurgové
jj, je to ona *3* -
Nj pravda, pravda! Já si říkala, že ji odněkud znám.... *1* -
Elizabeth Reaser tam má doopravdy malou, postupem času již větší roli... je to zmíněno v jejím životopise - http://zivotopis.osobnosti.cz/eliza beth-reaser.php , i v její filmografii.
-
-
Twilight
Stmívání je pro mě ten nejlepší film.Mám ho strašně ráda,stejně jako jejich postavy.Už se těším do kina na New Moon,Zatmění a Rozbřesk.Všechny knížky mám a už je mám přečtěné a myslím,že filmi budou mít ůspěch.Všem doporučuji aby si přečetli i knížky! *14* *3* *14* -
narozkky
Achojky všichni Twilight fans....dneska má Bela narozky. Všechno nej Bells *14* -
-
Re: narozkky
Máš pravdu, dneska je jí 22 let! *4*
-
-
stmivani
lidisky sorrys ale nevyznam se v tom tak se ptam ma stmivani vic dilu?? kdyz sem si to stahovala bylo tam je stmivani 2 tak by me zajimalo jestli si to mam stahnout taky nebo co to vlastne melo byt -
-
Re: stmivani
j jinak upe neeej filmesek *1* -
-
Re: Re: stmivani
Stmívání má 4 díly : 1.Stmívání,2.Nový měsíc,3.Zatmění a 4.Rozbřesk patý díl ještě není dopsaný je to Stmívání z pohledu Edwarda .Jo a Stmívání 2 neexistuje musel to napsat někdo kdo Stmívání nezná, protože každý díl má jiný název *4* -
-
Re: Re: Re: stmivani
To bude aj 5 diel??? no bože ak hej sa tešim už teraz *4* -
-
Re: Re: Re: Re: stmivani
bude i 6tej díl full moon to je nový měsíc z pohledu Edwarda no teda já bych bykla radši kdyby to bylo z pohledu Edwarda ...:))) *5* -
Re: Re: Re: Re: stmivani
Bude ale kdy?? Steph stále nepotvrdila, že by ho začala konečně dopisovat... a co si máme počít s 12-ti kapitolama? Jsou neustále různé petice, ale jaksik to nepomáhá. *9* Přitom je Midnight sun naprosto skvělé! *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: stmivani
aha *4* ja sem to stahovala ale nebyl to film ale knizka napsana ve wordu *10* *1* jako film sem to videla jenom v aj *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: stmivani
THE TWILIGHT SAGA: THE OFFICIAL GUIDE -sprievodca Twilight ságou som našla ze ma vynst ale o Midnight sun som nenašla ani zmienku
-
-
-
-
-
-
blbooooooost
co pořád všichni míte s tím blbým stmíváním?vždyť je to blbina!!!a ten herec není vůbec hezkej!a co je na tom tak zajímavýho?vždyť to ani není komediální!! -
-
Re: blbooooooost
hee koukej tohle je dizkuse o stmivani tkze jestli te to nezajima nemusis sem vubec lizt a buzerovat. vetsinu lidi to tady bavi resit tk neprud a di koukat na "myleinku"...my ti tky nekomentujeme cyrus, ackoli bysme mohli. tk tahni a nech nás!!!edward je bozi a jestli se ti nelibi tk ho aspon neurazej!!! *10* *13* *5* *14* -
Však ani nikdo nechtěl aby ses válela u toho filmu smíchy po zemi. Jestli se ti nelíbí, tak sem nechoď, já taky nelezu na ty blbosti co máš pro změnu ráda ty. -
-
Re: Re: blbooooooost
Hele lidi, neřešte blbečky co úráží náš oblíbenej film ...Je to kráva nebo možná není každej má jiný názor na věc ona má zase ráda pojebanou Hannu Montanu = pipka Miley Cyrus, takže to neřešte řekla bych, že o to jí jde abychom se naštvali . *4* *7* -
-
Re: Re: Re: blbooooooost
Já naštvaná nejsem, spíše je mi k smíchu. -
-
Re: Re: Re: Re: blbooooooost
máš pravdu nějak tak *1* ,ten kdo ten film nrmusítak nevím proč tu vubec leze *16*
-
-
-
-
no každý má to na jiný názor a když tobě se to nelíbí tak tě nikdo nenutí aby jsi sem chodila určitě tu nikdo není zvědavý s prominutím na nějakou krávu která jsem přijde a začne tu všechno komentovat.Takže by jsis to měla odpustit,a nebo raději když tě to nezajívá vubec jsem nechodit a zustan jsi u těch svých filmu tak stejně jako my jsi zůstaneme u toho svojého a, jo a do hercu by jses neměla navažet by mě zajímalo kdo jse líbí tobě ,každý má svuj názor na herce a filmy ale určitě by jsme se obešli bez těch blbých slov a narážek ne?Tak jsi to nech trochu projít hlavou než tu něcp napíšeš.
-
-
stmívání
TEN,kdo nezná twilight,o moc přichází,viděla sem moc filmů,ale sága stmívání je upe nejlepší,a určitě se mnou souhlasí i ostatní.takže twilight lidičky,ste jsou upe nej na světě.pp lafuju vás *14* *14* *3* *14* -
-
no, znám i lepsi filmy, ktery maji aspon dej. je to proste fantas magorias
-
Re: stmívání
souhlasím s tebou Twilight forever *3* *14*
-
-
nejlepší
To je upe nejelpčéééši xD jako pišu z teho referát do školy xD -
-
Re: nejlepší
ja jsem o tom mela referat uz minulej rok a donutila jsem i ucitelku a decka ze tridy,abychom se na to vsichni koukali xD -
Re: nejlepší
jn...hey...mi budeme taky psát *3*to bude mazééc
-
-
TwiliGh
ahojte holky jsem uplný blázen do filmu stmívání...ani nevíte jaký a napadlo mě jestli by jse nějaká holka z vás nenašla pro to že by jsme vytvořily blog...třeba se stmíváním..a mohly by jsme se s ním dostat až na vrchol všech blogů...nejlepší by bylo kdyby těch holek bylo víc mám i hodně svých osobních kamarádek které by nám možná s tím trochu pomohly all jenom s nejmenšíma maličkostma..takže by jsme i spolu spolupracovaly navzájem se domlouvaly....atd....takže pokud by nějaká z vás měla zájem a může jích být i víc tak se mi plosím ozvěte bud sem do e-mailu na osobnostech a nebo přímo na moje icq:594-722-650 a jinak holky díky moc plosím vás a ozvěte se *14*