Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrillavigneisik

Twilight

stmívání je nej :-*
    • andreinka

Re: Twilight

jj *4*
  • natule

Stmívání

Plosimvas nwte kde se natačelo stmívání??Páč Forks neny na mape mysim??!!! *8* *8* *14*
    • mysak.kol

Re: Stmívání

natáčelo se ve Vencouveru, ale Forks na mapě je. To městečko fakt existuje a Stephenie to ví a kvůli tomu ho i vybrala. Je to přesně podle jejích představ místa, kde žijí Cullenovi
      • natule

Re: Re: Stmívání

dikyy *3*
      • andreinka

Re: Re: Stmívání

tak to je drsný,já myslela,že to je jenom vymyšlený město
  • bbbbbb

soutěž

ahojda na blog sem dala soutěž je to SONTV (soutěž o nejlepší trapné video)... no prostě jestli znáte na Youtube nějaké video, s herci z Twilight sagy, za vás moc prosííííííííííím zapojte se podrobnosti najdete zde: http://bablbubl.blog.cz/0907/takze- soutez
    jestli že se zapojíte mooooooooooooooc děkuju =) =* *4*
  • kikines

oh můj bože

DO PRAHY 26.11.2009 PŘIJEDE ROBERT A ASHLEY NA PREMIÉRU!
    • anetush.qa

Re: oh můj bože

promin ale co by delaly zrovna tady v Cesku to by museli byt padli na hlavu ze by prijeli do takovy maly zeme.
    • soptiiik

Re: oh můj bože

a kam přesně??? *3* *3* *14* *3*
  • Lucik

Ahoj lidi,mohla bych se zeptat na jednu věc?Kdo prosim zpíva Eyes On Fire/Twilight SoundtracK?Kdyby to nekdo zjistil tak mi prosim sem pisnete:D
  • VÝZVA FANOUŠKŮM STMÍVÁNÍ

Ahoj všichni, mám pro některé z vás, ideálně ty pražské, takovou menší výzvu - připravujeme dokument o knize Stmívání, kterou tady jistě nejen kvůli tomu filmu všichni obdivujete. Součástí toho dokumentu tam chceme mít fanynky a fanoušky Stmívání, takže pokud byste se chtěli natáčení zúčastnit, určitě se neváhejte ozvat na mail: monika.nevolova@ceskatelevize.cz
    K nížka se umístila vysoko - do TOP12 v celonárodní anketě Kniha mého srdce - podívejte se na info o pořadu www.knihasrdce.cz
    Tak jestli chcete, můžete tu svou knihu podpořit svojí účastí na natáčení - potřebuju pár fanynek a třeba i fanoušků z Prahy... Pokud máte zájem, pošlete do pátku 3.7.2009 na výše uvedený mail kontakt na sebe - ideálně mail a telefon...
    Díky, Monika, Česká televize...
  • simca2

jj

jj stmivani je nej hannah montana je takydobra ale milionkrat je lepsi stmivani vcera se se neni divala *14* *14*
  • kyra123

česky

no musím říct že já ságu stmívání miluju ale ten českej dabing stmívání je strašnej..vůbec se to k tomu nehodí...nejlepší je to v tý angličtině *14* *14*
    • kkornyy

Re: česky

jo to je kdyz sem to porpvé slysela v cj málem sem se pozvracela je to fááákt humus ale twilight je bestovní a knižka taky xD
    • Re: česky

Naprosto souhlasím, píšu to všude - je to hnus a nedá se na to v dabingu koukat! Tak krásnej film to je a oni to tak zkazí ... hlavně změnou textu ... z pavoučí opičky udělat klíště - trapný!!! *8* *8* *8* *8*

Maprosto souhlasím, píšu to všude - je to hnus a nedá se na to v dabinku koukat! Tak krásnej film to je a oni to tak zkazí ... hlavně změnou textu ... z pavoučí opičky udělat klíště - trapný!!! *8* *8* *8* *8*

ahoj kde muzu videt stmivani v cestine...???napiste mi prosim na muj email diiiky
  • klapulinka

kuk..

http://www.klapulinka.blog.cz/
    blo g o Twilight...snad se bude líbit, koukněte.. *1* *1*
  • kikines

musíme

Musíme pravidelně navštěvovat Stmívání, jinak nás ta Hannah Montana předběhne ... *5*
    • Re: musíme

stmívání je taková píčovina*9* *9* !!!hannah montana je nej!! *14* *14*
      • kkornyy

Re: Re: musíme

no jasne !!! Hannah Montana je takovááááááááááááááá picovina a twilight je best je to ůůůpa nej a pochybuju ze si to bůbec videl/a!!!! *16*
      • Re: Re: musíme

ta hanah montana nebo jak se jmenuje je tak blba a souhlasim s kikines neni realna.co si treba deti z toho vezmou?
      • kikines

Jo a proč sem píšeš komentáře a nejsi přihlášená ?
        • Re: Re: Re: musíme

protože tu asi nemám ůčet ne?ty blbko
          • kikines

Re: Re: Re: Re: musíme

Tak si ho založ a nepiš sem jako anonym ty čupko asponˇ si můžeš ptát jak je ta posraná Hannah Montana blbá !
      • kikines

To teda není je to příběh o takové alé čubce takový život ani není možný není to reálné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit