Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikines

prosím..

Prosím podívejte se na ten můj blog http://www.kristenstewart1527.blog. cz/
    předem díky a ne, žese jenom podíváte a nenapíšete ni do komentíku *1*
  • anca.trhla.anca

Jukni

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Jukni na můj blog a zapoj se do soutěží a bleskovek
    Dikecc
  • kikines

ježiši já se tak bojím

Hrozně se toho bojím, bojím se toho jak to bude hrozný moc moc moc jsem se těšila až mi to přijde domů, doufám, že jsem si to neobjednala s dabingem, protože Edward má tak krásnej hlas teda spíš Rob *1* Doufám, že to co tu píšete není pravda *9*
    • kkornyy

Re: ježiši já se tak bojím

je
    • nikous22

Re: ježiši já se tak bojím

boužel je to pravda,když sem to viděla s dabingem,myslela jsem,že že se podělám,ale pak sem se tomu,jak je to blbí prostě už musela smát *15* to by to všichni co jsou tady nadabovali líp než dabéři co to dabovali *13*
  • _fans_niki_

Skvělé

No dabing nic moc ale co už je to tak tak to zůstane...koukala sem se na to a bylo to skvělé Dobrej film jak něco...:)ikdyž dabing teda nedopadl dobře tak sem si to užila...:)je to Nej...:) *4*
  • bella1

DABING

Tak já si to pustila včera večer a nemyslim si že je na tom nejhůř Edward... Nejhůř je na tom Jessica to je děs ten hlas mi trhá uši... *16* *16* *16*
    • ketrin107

Re: DABING

nn, nejhůř je na tom Bella, Edward, Emmet a Charlie *13*
      • n-abby-sciu

Re: Re: DABING

Nejhorší je podle mě Alicin hlas, je to hrůza! Dále Edward a Bella... navíc nepostřehli, že Viktoria má mít tenký hlásek, i když ono stejně tak i u Alice...
      • t.d.vera

Re: Re: DABING

To si snad děláte legraci! *9* Já jsem to ještě neviděla nadabovaný.To je to opravdu tak hrozný? *9*
        • kkornyy

Re: Re: Re: DABING

jo je!!! *8*
  • mishaloremi

Dabing

Já se na to dabovaný Stmívání koukala u kámošky, nejdřív mě to docela znechutilo, ale pak už mi nezbylo nic jinýho něž se smát :D Takže můžu jen souhlasit, že ty hlasy jsou hrozný !!! Přijde mi, že to úplně kazí ten hereckej výkon a ty dabéři ?! Ty to říkaj jako kdyby četli, aspoň by to mohli víc prožívat.... Prostě originál je originál :)
    • Re: Dabing

Naprosto souhlasím, je to děs, úplně to kazí herecké výkony a celý film. Edward se pořád tak potrhle chichotá, jak kdyby byl nadrogovanej *1* A ten překlad mě taky dost zklamal...hlášky typu "abych tě lépe viděla" ve scéně v restauraci apod. vyslovené Edwardem...no comment, hrozný.
      Nejlíp je na tom s hlasem asi ten profesor se zlatou cibulí, hahah *1* Vím, že na dabovaný film se už víc nepodívám, protože by mi to zkazilo výsledný dojem!
    • Re: Dabing

Ahooojky stmívání ůplně žeru je to nejky film !!!! *14* *1* *14*
    • anette.cullen

Re: Dabing

přesně tak ... nejhůř na tom je asi Edward *9* když sem ho poprvý slyšela myslela sem že mi upadnou uši *9* nedá se to poslouchat *9* *9*
      • kate23

Re: Re: Dabing

Ten dabing je fakt hroznej,chudák Alice, Jak dopadla. To je prostě hrozný. *16*
      • ketrin107

Re: Re: Dabing

tak, tak, tak
        • ametkaa

Re: Re: Re: Dabing

taky sem si řikala jestli to neni jen blby vtip *9*
  • bella1

Dabing

To ani neřikejte já to teď stahuju a dost se toho bojim *9* *9* *9* ... Tolik sem se na to těšila a podle toho co tu čtu si myslim že se na to budu dívat asi pořád jen s titulkama *9* *9* *9* ... Každopádně sem na to zvědavá a hned pak sem hodim názor.. BOJIM BOJIM BOJIM *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • lucinka9494

hlasuj te

Ahojky, musíme hlasovat všichni pro Stmívání na http://www.ceskatelevize.cz/program /knihamehosrdce/knihy/18946-stmivan i/ Stmívání je v knihách na 12tém místě takže musíme předběhnout ty ostatní knížky!!!!!!!!!! *3* *3* *4*
  • ketrin107

Český dabing

Lidičky na uložto.cz sem našla odkaz na Stmívání v češtině, ale jde to strášně pomalu mám 3% a ještě mi zbývá skoro 16h stahování, tak jestli to opravdu moc chcete tak tady je odkaz: http://www.ulozto.cz/1985069/stmivani.2008.ac3.brrip.xvid.cz.dub..avi
    *4* *4*
    • nikola126

Re: Český dabing

moc děkujem za ten odkaz....ale ty hlasy to je příšerný....newim jestli to muze bejt horší v každým případě díky za ten odkaz
      • ketrin107

Re: Re: Český dabing

vím...mno ráno jsem si to pouštěla a myslela jsem, že spadnu z křesla, opravdu hrozný.
        Originál je nej *9*
  • crazy.girl3

DABING

Člověk,kterej obsadil herce na dabing pro stmívání ten film asi nemá moc v oblibě.Zní to jako béčkovej film,kterej se dává v neděli ráno na vyplnění času a ne jako film,kterej vydělal miliony.Překlad=strašný,hlasy=je ště horší.Říkám NE!!!Tohle přece nemůže jít na dvd.Je to ostuda celýmu Twilightu takhle to zmršit.Jsem si jistá,že se na to nikdy nepodívám a DVD si koupím jen kvůli těm bonusům.Ale normálně mi z toho je zle *9*
    • b.e.t.u.l.i

Re: DABING

kdes to videla?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit