-
soutěž
http://seventeen4ever.blog.cz/0906/ stooooop#comment59146470
hlasuj prosím o best of twilight zadeček -
Zkuste knížku!!!Je nej...
Viděla jsem konečně Stmívání a musím říct,že je opravdu super.Dokonce jsem přečetla všechny díly ságy a úplně jsem se do ní zbláznila. *1* Pokud někdo ještě nečetl knihu tak doporučuju.je boží stejně jako filmek. -
-
Re: Zkuste knížku!!!Je nej...
Já jsem to všechno četla 6krát *1* *1*
-
-
carlisle
Ahoj lidi. Jen bych vás chtěla upozornit, že Peter Facinelli(Carlisle) se vsadil s jedním svým kamarádem o to, že do 19. června bude mít na Twitteru 500 000 followerů.
http://www.youtube.c om/watch?v=s8apRZMhvck
To je video na youtube, které na to upozorňuje... Pokud někdo neumíte anglicky, tak ve stručnosti tam je, že pokud Peter prohraje, tak přijde o svou Twilight židli se svým jménem a pokud vyhraje, tak si ten jeho kamarád bude muset oblíct do bikin, proběhnout jakousi ulicí a zpívat u toho písničku All single ladies od Beyonce. Peter to prý natočí a pak hodí na youtube
Takže pokud máte někdo Twitter a chcete Petrovi pomoct, tak tady je odkaz na jeho profil.
http://twitter.com/peterfacinelli#/peterfacinelli
Jen tak pro informaci, teď má něco přes 100 000 followerů. -
Néééj
Stmívání je NÉÉÉJLÉÉÉPŠÍÍÍÍ FILM NA SVĚĚTĚĚ ale to už jsem tu psala hodněkrát...Jen chci říct at se fansové Twilight sagy kouknete na blog www.twilight-saga-lol.blog.cz je fáákt božííí a pak ještě www.cullen-vampires.blog.cz taky dost goood -
-
Re: Néééj
film je super. A na MTV Movie awards vyhrál snad všechny ceny! Nejlepší mužský herecký výkon:Robert P., nejlepší ženský herecký výkon:Kristen S., nejlepší rvačka(nebo něco takovýho):Robert s někým, nejlepší pusa:Robert s Kristen(chtěli to na podiu předvést, ale Kristen na poslední chvíli cukla a řekla: ,,thank you everybody'', Rob vypadal docela zklamaně) a myslím nejlepší film. -
-
Re: Re: Néééj
Jo to vypadal *15* bylo na něm vidět jak se na tu pusu těší a ona ho tak podfoukla...chudák *15* -
-
Re: Re: Re: Néééj
Oni to měli domluvené, nevím to na 100%, ale myslím si, že to spolu táhnou .
Je totiž hodně fotek a videí, kde to jde vidět, že tam nějaké ty simpatie jsou jenom to prostě skrývají .
-
-
-
Re: Néééj
Moje řeč *1*
-
-
Půlnoční slunce
Ahojky,mohl by mi někdo prosím poslat na mail Půlnoční slunce?? lucik.27@seznam.cz *3* moc prosím -
:D
toe teda vtipny.. nový měsíc už přeskočil stmívání a to ještě ani nebyl v kinech *15* *15* je vidět jak se všichni těšej :) jen tak dáááál *15* *15* -
-
Re: :D
Jaktože se to tak rychle přeměnilo ?
Jak udělat aby to bylo zpátky jak má ? -
-
Re: Re: :D
to je podle toho kolik lidi na to chodi a tak.. a Rob uz taky klesa.. *9* -
-
Re: Re: Re: :D
Aha, tak to jsem nevěděla . *1* -
Re: Re: Re: :D
Aha, ty jsi myslela návštěvnost... Jak jako, že Rob klesá? *9* Já sem tady každý den, jak může jeho návštěvnost klesat? *7* *15* *15*
-
-
-
Re: :D
Jak přeskočil? *15* *15*
-
-
Stmívání je nej!!!
Tento film je nejlepší je plný dimaniky,adernalinu a romantiky.Všem doporučuji! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A Rob je ve filmu upe nejkrasnejsi!!! *14* -
Stmívání je nej!!!
Tento film je nejlepší je plný dimaniky,adernalinu a romantiky.Všem doporučuji! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A Rob je ve filmu upe nejkrasnejsi!!! -
-
Re: Stmívání je nej!!!
Maš naprostou pravdu Rob je neskutečně skvělý herec. Musim říci ač nerada žě jako herec je velmi dobrý i Tayler Laurent.Jako většina lidí jsem přiznivcem upírů takže Jakoba moc nemusim,
zvlaště jak se pak ve čtvrtém díle otiskne do Renesme.Je strašná škoda že Rob a Kristen nejsou pár. *14* -
-
Re: Re: Stmívání je nej!!!
taky sem jasně na straně upírů ale Taylor je naprosto boží i jako Jacob *14* *14* *14*
-
-
-
stmívání - hra
Ahoj lidi..... pojďte si zahrát hru Twilight..... možná to znáte, pokud někdo chodí na abarin
táákže.. je to ve psané verzi, přihlásíte se, vytvoříte postavu, zapíšete se do jeskyně a hrajete = píšete co postava dělá, mluví atd.....pokud byměl někdo zájem přihlaste se pls pls na abarin.cz, vytvořte si postavu, pak najeďte na
http://www.abarin.cz/verbiri/defa ult.asp?action=ShowSelected&id=4948
a zapište se....doufám že chápete *1* tak pls pls přihlašte se někdo (hlavně si přečtěte podmínky jeskyně oki?) *3* -
-
Re: stmívání - hra
Pokud by ta stránka někomu nešla tak najeďte na abarin.cz na verbíři a najeďte na Twilight....tam už to najdete *3* *3*
-
-
půlnoční slunce
Ahojky všem stmívání je úplnš skvělej filmeček brzo ho budu mít i česky...ale hlavně jsem se vás chtěla zeptat jestli někdo nemáte to půlnoční slunce stmívání z pohleu Edwarda....nebo aspon adresu na internetu...děkuju moc kdyby někdo byl tak ochotnej může mi to poslat na email Vrbovaiveta.89@seznam.cz díky předem mějte se pá *3* -
-
Re: půlnoční slunce
Ahoj, z´ty si ho koupíš na dvd? Mohla bys mi pak napsat jaké to je.. jak je to nadabované, a co je tam za bonusy a tak... Moc dík!! -
-
Re: Re: půlnoční slunce
Já slyšela jak to bude nadabované, ale moc se mi to nelíbilo, v AJ je to mnohem lepší *3*
-
-