-
Re: dvd
já si to stáhla z netu ale jen s titulkama. je to na uložto v bezva kvalitě. Ten film je naprosto úžasnej nedokážu se od něj odtrhnout. *14* -
dvd
tak jsme se byla včera zeptat v bontonlandu v prodejně a říkal že dvdčko budou mít na pultech bud koncem tohoto týdne a nebo začátkem toho příštího... *3* už se moc těšímmmmmmmmmm -
Re: Další kapitolka
ahojky,prosímtě a kde seženu na internetu 2. díl stmívání ?:) na kouknutí ?:-) díky moc předem -
v červnu koncem června nám to pošlou domů *1* -
Re: OMG
pochybuju zes videl prdel tvoji babicky ,tak se nejdriv sklidni a pak se di vipovidat k psychousoj,ty debile -
Re: Re: Re: OMG
jo tak to ses na spatny adrese ,protoze tohle neni jeho adresa trapko -
Re: Film
Ahoj..tady to je..http://ulozto.cz/1421703/twilig ht-2008-dvdrip-axxo.avi -
já jsem si ho objednala,je v češtině ale přijde až 10.června... -
dvd
lidi nevíte kdy víjde dvd stmívání?pls odpovězte -
Kniha mého srdce
Lidičkýýýý, doufám, že jste už všichni hlasovali na stránkách www.knihasrdce.cz pro knihu STMÍVÁNÍ. A jestli ne tak honem utíkejte protože se hlasuje jen do konce května. A přece nenecháme vyhrát nějakou blbost. *15* *7* *3* -
KDO JE PRAVÝ STMÍVALISTA?
ahojky, na blogu ré v http://seventeen4ever.blog.cz je soutěž o tom, kdo zná stmívání jako své boty. Je tam 9 vět, které v knize zazněli a vašim úkolem je určit, kdo ty věty řekl. Jsou za to diplomky, tak se zapojte a zjistěte, na kolik % znáte Stmívání a zda jste pravý fanoušek...Díky *3* -
Film
Ahojky,mohl by mi nekdo poslat odkaz na Stmívání už v normalni kvalite??Ja uz sem na to mela odkaz ale mam takovou pamet ze sme to zapomela *1* mooc prosim -
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
přestaňte se už hádat....jděte si každej kam chcete a tam kde to nemáte rádi tak ot nekomentujte...jasnýý? -
Re: Re: Re: Re: OMG
Trapny Trapny Trpany Trapny Trapny...ohla bych tu byt do nekonecne a porad to tu psat ejnom co?..vy neprestanete?..a proc?protze ste kreteeeeeeeeeeni vymastenyyy! *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: Další kapitolka
No jasný...určo něco vymyslím *3* 4.kapitolka už tam je taky....nwm jestli byla pžedtím zobrazená..... *1* *1* -
Re: Re: Re: Další kapitolka
Však já bych ho te naštvanosti nějak zbavila... No tak určitě je těžké si tak něco vymyslet.. Já třeba nechápu Stephenie jak to dokázala, napsat něco tak úžasného... Tak zkus čerpat ze svého života, okolí... jinak nevím, co bych ti měl poradit... Ale nuda to nebyla! *3* -
http://seventeen4ever.blog.cz
mám na blogu bleskovku, tak se zapojte. Hurá do boje....dík -
Re: Re: Další kapitolka
No jo...ale Edward byl naštvaný atd. *3* btw další kapitolka docela ted nuda myslím....nic moc mě nenapadlo....co myslíš? pls koment *3* *1* -
Re: Re: Re: OMG
Tak ty jses dobrá Mindoos.. *16*
Větsine lidi, kterym se libi Robert nevysiluj,kdyz ho vidi v casopisu, jako vy, kdyz vidite "pana uzasneho" Zaca.. *8* *15* *15* *15* *15* -
Re: Další kapitolka
Zase pěkné!! Ale kdyby Edward, řekl mě ať se jdu učit... asi bych se mu vysmála a z auta ani náhodou nevystoupila!! *15* *15* *14*