Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

menší reklamka

ahojky, hele rozhodla jsem se založit blog a byla bych vám všem, kdo chcete, vděčná, kdybyste se tam jukli a napsali mi, jakej je. budu vděčná i za kritiku a připomínky. předem dík.
    http://seventeen4ever.blog.c z/
  • Další kapitolka

Ahoj...říkali jste že mám dát vědět až bude další kapitolka....tak už je....mrkněte na to a pls komentíky *1* *1*
  • anhenka

Re: Re: Půlnoční slunce

nemohla sorry překlikla sem se *1*
  • anhenka

Re: Re: Půlnoční slunce

plosim nemohl bys mi ji taky poslat na Anezka.Zlamana@seznam.cz díky moc *14* *14* *7*
  • avrilka.14

Re: Re: Re: Re: OMG

jako tohle prsotě fakt nechápu..jenom kvůli tomu,že ti někdo kritizuje tvýho idola tak ty mušíš hned na nákou stránku jít kritizovat někoho jinýho??FAKT UBOHÝ *10*
  • crazy.girl3

Re: Re: Re: Jina verze?

pockej co presne chces poslat?
  • hlasuj

hlasujte prosím pro stmívání na www.knihasrdce.cz je to duležité !!!!!!!!!! přece je nenecháme aby s náma vytřeli *1* *9* *9* *9*
  • nikola126

Re: Re: Jina verze?

a nemohla bs mi ji taky poslat....a mas este neco od stmívání ??jestli ano ani nemusis psatco je to ae stačí když mi to pošleš plsky....děkuju nikola.srnka@seznam.cz *14*
  • nikola126

Re: můj příběh

opravdu moc hezký *14*
  • lidus5

Re: můj příběh

PĚKNÉ!!! Zvlášt se mi líbilo to s tím testem, že jí to dá Edward opsat... Taky bych zrovna Edwarda potřebovala k matuirtě.... *9* Až bude pokračování dej vědět! *3*
  • můj příběh

Ahoj lidi....Rozhodla jsem se že budu psát twilight povídky...tak si ji pls a přečtěte azanechte komentík ...pls pls moc moc
    tady je odkázek:
    http://twilight-everyday.blog.cz/ 0905/predmluva

tohle je jenom předmluva tak si ještě pls přečtěte 1.kapitolku, ju? prosím mocík *1* *1*
  • bellinka

Re: Re: Re: OMG

No tak jako napriklad ja ho teda spi branim Zaca ja tady branim uplne vsechny!!!.Ale takdobry jsou taci co buzerujou Zaca!!...ale snad nebduete tak blby a fakt budete delat to samy!!!..Vzdty je to uplne picovina!!!....Fakt je to trapny uz by jste s tim meli vsichni prestat!!...
  • lolo85

Re: Twilight

http://ulozto.cz/1751881/stmivani-t wilight-2008-dvdrip.avi
  • mysak.kol

Re: Re: Re: OMG

a kdybychom vyvraždili celé město, tak to taky napodobíš? *15* *15* já jen, že bych třeba skočila z okna abys mě napodobila a měli jsme od tebe klid ty čúzo hrůzo. *15* *15* *16*
  • Re: Re: OMG

Páč vy buzerujete Zaca, tak já budu buzerovat Roberta... *10* *5* *16* *8* *16* *5* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Re: Re: Re: OMG

Přesné tak....co si myslíš? navážíš se do nejúžasnějšího filmu/herce který jsem kdy viděla a ted si jako myslíš že seš KING?.....tak já ti něco povím...to fakt nejseš.. seš jenom trapná..... komu tady cpeš že se ti nelíbí.....svoje kecy si strč do prdele.... nelez sem když ti to tolik vadí..... třeba se z toho poser *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *16* *16* *8* *8* ale nám to necpi..... *16* *16* *16*
  • bellinka

Re: Re: OMG

Ty woe ste vymasteny vsichni nebo co??....Dokazete nekdy pochopit ze nas vase nazory fakt nezajimavjj!!!!..Nelez sem kdyz ti vadi/vadej jako fakt nas to nezajima jdi si to rict na zachod nebo kam chces ale sem fakt ne vuebc na zadnou z jejich osob. ani nikam protze ne nam!!!
  • avrilka.14

Re: OMG

hmm a jako proč to sem cpeš??!! *8* *8* *8* a ještš k tomu když se ti nelíbí tak proč lezeš sme nebo ja jeno vlastní osobnost *16* *16* *16* *8* *8* *8*
  • Re: Re: Re: Re: Jina verze?

jojo.tesim se na to spis kvuli tem bonusum.dabovanou verzi si urcite poustet nebudu...ztratilo by to to kouzlo.navic uz jsem to videla asi dvacetkrat a jsem na ty jejich hlasy tak zvykla,ze by mi to k nim stejne asni nesedelo
  • OMG

Fůůůůůj.....upe hnusny Pattinson taky skřet vojo..z profilu je krabatější než prdel mojí babičky...ty jo...tak obřidlivý herec...zgrcat se zněho....fůj 4EVER *10* *10* *10* *10* *16* *8* *8* *8* *16* *5* *5* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit