Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

Re: Re: Re: nevíte???

ted ho zase čtu a Tay mi tam opět leze krkem. ale už jsem v Itálii, takže jsou spolu a mě se ulevilo. Od Taye to je stejně poděl,že Bellu udal s těma motorkama. *15* *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: nevíte???

Ja uz se nemuzu dockat az tu bude New Moon ze vech 4 a pul knih co jsme cetla se mi liby nejvic!..Uplne bozi!..:).. *15* ale ais to nevydrzim do listopadua jeste az do konce listopadu ty woe!:(..asi driv umru!:( *15*
  • mysak.kol

Re: nevíte???

20. nebo 26. listopadu 2009 to bude v českých kinech. tedy, alespoň to říkají, ale všichni už odpočítávají dny. je to hrozně daleko, když se na něco těšíš, co? *15* *15* *15* *15*
  • nikola126

nevíte???

nevíte kdy přijde do kin Nový Měsíc????kamarádka mi říkala že prej až v listopadu....ale zjistila jsem že natáčení skončilo na začátku května...tak já newim..newíte někdo???moc by mě to zajímalo abych na to mohla jíít do kina.....je to boží *14* *14* *14* *8*
  • blog

Achooooj......máte tady někdo blog o stmívku nbo tak ??:...............tak mi dyštak napište....a já se mrknu...můj je www.twilight-twg.blog.cz
  • Re: Re: rozbresk

Tak to souhlasim XXXDDD....já moc Jacoba teda ale nemusim....ale Taylora mám ráda XD
  • Re: kniha

JJ...o tom už sem slyšela a hlásla sem
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: kniha

hlasovala jsem uz na dvou pocitacich :)
  • k4yoush3

Re: kniha

Hlasuju i v knihovně. Jasně Twilight musí vyhrát!!!!! *15*
  • Re: Re: Midnight sun

ahoj , nemohla by jsi mi ten posledni nedopsany dil poslat prosim na email *14* ?? jsem do te knižky i filmu zazrana *15* pres den ctu knizky(podotykam že uz po 3) a po vecerech koukam na film *14* necekala bych ze me to tak chytne... tak pokud by jsi byla tag hodna a mohla mi to poslat nebo kdokoliv jiny tady tag bych ti byla moc vdecna *3* *3* *3* *3* *3*
    KaRuShaK@seznam.cz
  • lidus5

Kde jde zjistit jak na tom, která knížka je?
  • alicebella

jo a ještě jsem zapoměla nevíš kolik má hlasůů?? *4*
  • alicebella

hlásla jsem pro stmívání snad vyhraje *14*
  • kniha

prosíííím rychle hlasujte pro stmívání nebo rozbřesk v knize mého srdce MUSÍME POSTOUPIT !!!!!!!!!!!!!!!! KDYŽ UŽ JSME SE DO STALI DO PRVNÍ STOVKY TAK MUSÍME I DO DVANÁCKY ZATÍM NÁM TO DOCELA NANDÁVAJ TAK PŘILOŽTE RUKU K dílu a hlasujte !!!!!!!!!! na www.knihasrdce.cz a nezapomente i svuj hlas potvrdit na emailu !!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9*
  • mysak.kol

...

*9* tak se opět v klidu posadíme do křesel, *9* utlumíme radost *9* ...protože Robert nepřijede *9* *9* protřepeme nadšením ztuhlé paže *9* *9* a pokračujeme ve fádním životě *9* *9*
    fakt mě to lidi mrzí, ale nepřijede. na festivalu o tom nikdo nic neví. *9* *9* *9* *9* *9*
  • mysak.kol

Re: rozbresk

i když mám Jacoba ráda, tak se mi nejvíc líbilo, jak po něm šla Bella. strašně jsem se smála a Edward byl taky skvělý, když jí nechal. takove sladce škodolibej, s nadějí, že ho Bells přetrhne. a když Jacob řekl místo Reneesme Nessie....wow, to byla teprve sranda *15* *15* *15* *15* *15*
  • mysak.kol

víte to???

ahojky, víte tady už o té bezvadné novince!!!!!!!!!!!!!! v Karlových Varech bude filmový festival!!!! Jeden z pořadatelů, pan Bartoška, vypustil do světa zprávu, že se festivalu MOŽNÁ zúčastní nejslavnější upír posledního trháku!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* kdo to asi proboha může být?? *15* *15* *15* *15* *15* *15* ROBERT ROBERT ROBERT ROBERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* JEČÍM RADSOTÍ JEŠTĚ TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEĎ *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

sraz.. :)

Ahojda nechcete nekdo udelat twilight sraz v Hradci Kralove? *15*
  • Re: Re: Re: znova a znova:D

ahoj.prosim prosim mohla bys mi poslat pokracovani Stmívání ? jako druhou knizku myslim...na mejla vika.r@seznam.cz.Díky moc *3* *4*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

to jo ty woe jsou tam mrte hlasky,sceny vsechno ale me osobne se asi ze vsech 4 a pul knih lubi New Moon ten uuplne zeru!!:) *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit