Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Re: Re: Prosim odpovíte?,

My viime!=D...To bude zajimavy!..ona uplne nejvic stastna a on ty woe tak prudi ze ji udelal par bodrin!:)..
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Jo presne ve filmu je takovej uuplne zahadnej jako presne ma byt ta postava ale pak kdyz se na nej koukens at v televizi bo proste v naky show Tak je uuplne normalni!..Noo hele taky to nerada priznavam ale ja byhc ho asi taky prehlidla! *15* *9* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

jojo to je pravda. taky by mě třeba moc nepotěšilo, kdyby mě lidi znali jen kvůli jednomu filmu - a ještě mi říkali po mojí postavě - když jsem jich natočila víc neř jeden. ale musím teda říct, že kamery dělají divy. ve filmu je k sežrání, ale když se na něj podíváš normálka v rozhovoru pro TV tak je to úplně obyčejný kluk, kterého bych možná na ulici i přehlédla. ale něco na něm stejně je *4*
  • Re: Re: jo!!

CZ dabing je fakt pohodlný, ale nechci ho - bez jejich hlasů to není ono. sice jsou titulky dost nepohodlné, ale je to lepší než CZ. hlavně ten, kdo ten film miluje a vidí ho víc jak poprvé tak ten stejně ani titulky nepotřebuje a zná to zpaměti (jako já) *14*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

To teda a nebo v tom pradle jak by mela byt bela v SEXY pradle *15* *15* *15* a nebo v Zatmeni jak prej ona jak to chce v ty jeho posteli a jak se potom zacne slikat a jak Edward:Mohla by ses prosim prestat svlikat Bello?..Bella:Proc?chces to udelat sam? *15* *15* *15* *15* Z toho chcipam=D *15* *15* Jo ja si tayk myslim ze z toho ty nejzabavnejsi sceny vystrihnou!:( *9* *9*
    Zejo Emmet tam ma strasne dobry kecy v Rozbresku!=D *15* *15* Uplne s tim domkem to chcipam!=D..a nebo v tom Pulnocni slunce jak jsou jakoby v ty jidelne jak je Bella poprvy ve school a tam jako padal ten snih a jak hodil tu kouly do ty zdi jak se zhroutila ty woe!=Ddebil! *15* *15* *15*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

já se na to těším, dokážu si ty dva v té posteli představit. Bella plné vlasy peří a nasupený Edward. WOW *15* *15* *15* *15* nahý *7* to by mi nevadilo *8* naopak. ale k naší smůle to skrátí na minimum a na erotiku nedojde.
    ta věta s tím Domkem je fakt skvělá. Emett je třída. *15* *15* *15*
  • mysak.kol

Re: Prosim odpovíte?,

Bella bude samá modřina a peří bude lítat, ale až v Rozbřesku. *3*
  • mysak.kol

Re: Knihy

ozvi se až ti to přijde. poslala jsem ti ten word. Snad ti to pujde. *3*
  • bellinka

Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

Ty woe jsme zvedasva jak to udelaj se budu asi smat z tech polstaru i z ty postele! *15* *15* a nebo jak dostanou ten new domecek a jak na to tam hend skocej *15* *15* a pak Emmet z toho chciipam!=D *15* Prej dum jeste stoji?.. *15* *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: jo!!

anglicky je to milionkrat lepsi *15* miluju Robuv hlas :) *15*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Prosim odpovíte?,

na svatební cestě :) *15*
  • Re: Re: baseball

Já jsem to pochopila až z knížky *1*
  • Re: Re: ...

víš že jsi myslím a dělám to samé :)
  • Re: jo!!

právě že ENG dabing je nejlepší - jejich orig. hlasy,ale zase máš štěstí ,že to vyjde na DVD CZ :) někdy okolo června-července :) *3*
  • Re: Prosim odpovíte?,

ne ,nevyspala vyspí se až v Rozbřesku ( poslední díl )
  • lucik200

Re: vím sem to nepatří

Rada bych ti vyhověla ale nikoho v mém blízkém okolí tuto knihu nema...ale někdo to bude mít to uvidíš ty mindo vydím asi že to sem nepqatří tady máš hodnotit co se ti na filmu líbí a případné otázky ty píčo vymrdáná a když vydíš že eragon stranka je neoblíbená tak nechod seem do normal diskuse ne o dráčcích!!!!!!To je můj názor!!§§§
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Joo ja vim ja sice nevidela ten rozhovor ale videla jsem jako napsanej ten rozhovou mozna podobnej!Me by to taky sralo aby nekdo mel radsi postau kterou vlastne jenom hral a nic jinyho !..ze treba si de pro podpis vlastne Edwardu Cullenovi a ne Robertovi Pattinsonovi! *10* *9*
  • lucik200

Prosim odpovíte?,

Můžu se zeptat?Moje otázka je vyspala se Bella ve Stmívání s Edwardem??Moc díky za odpovědi(mám to do slohového cv. ve škole) =D
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

To je fakt že radši říkají Edward, ale i on sám se proti tomu hodně staví - říkal to v jednom rozhovoru. A má pravdu, musí být hrozný, když někoho lidi přehlížejí jako "jeho osobnost" ale vidí v něm pouze nějakou fiktivní postavu z filmu. Asi by mě to taky pěkně sralo. *16*
  • Stmívání na DVD

Ahoj vsem *3*
    Nemate nekdo info kdy se bude prodavat DVDko? Zkousela jsem internetove obhody a nekde slibuji cerven, nekde cervenec...
    Predem diky.
    Natalka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit