Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: pokracko

je to tvoje ctu a je to moc pekny *15* jen skoda ze to nezverejnujes moc casto... vzdycky se nemuzu dockat dalsi *9*
  • pajdulka22

Re: Re: Midnight sun

Posli mi to prosim na meil Fiserova.Pavla@email.cz diky
  • Re: Re: konečně

*4* Mno tak jako já to zatím jen četla, ale hrozně se těšim, jak to bude zfilmovaný. *15* Ta knížka je faktys suprová *14*
  • Re: pokracko

urcite v tom pokracuj,cetla jsem vsechny tvoje povidky,jsou fakt super *4*
  • andrea3518

Re: Re: Re: pokracko

¨Tak já se taky připojuju a dávám sem odkaz na tu svou (je to blbost, ale budu ráda když si to přečtete už mám 6 kapitol) http://www.stmivani.eu/10-fanfictio n-od-vas/dead-live-1-kapitola/ *14*
  • Re: konečně

*4* *14* *1* *4* *14* Čus,lidi!Stmívání je super film,určitě ho musím všem doporučit.Viděla jsem ho sice jenom jednou,ale udělala bych cokoliv,abych ho viděla znova.Robert pattinson je můj nejoblíbenější herec a navíc tak kráááááásně zpívá!Oceňuju výkon všech herců,hlavně nejdůležitější dvojice ve filmu,obzvlášť ve scéně na konci,kdy Edward kousne Bellu do krku a scénu uprostřed,kdy Bella řekne Edwardovi,že ví kdo-no,spíš co-je a také že se ho nebojí.Mimochodem,efekty,jako napříklady,Edwardova kůže byly vážně super propracované,i když jich ve filmu moc nebylo!Už se těším na Nový měsíc,který bude určitě stejně dobrý,nebo ještě lepší. *14*
  • Re: Midnight sun

ahoj...jj já mám midnight sun - půnoční slunce v překladu...ale není to celý, ale to je asi celkem logický kdž to ještě nedopsala?? chceš to poslat, kam?
  • pajdulka22

Midnight sun

Ahojky,chtela bych se zeptat,jestli někdo nemate preklad Midnight Sun,ktery byste mi mohli poslat,prosim?
  • mysak.kol

Re: pokracko

četla jsem to a je to hrozně hezký, mrzelo mě, že to tak rychle skončilo, ale snad budeš pokračovat a já si přečtu víc. jen bacha na opakování slov, ale jinak skvělé. líbilo se mi to *5* *3* *3*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: pokracko

http://www.stmivani.eu/10-fanfictio n-od-vas/temny-uplnek-1-ztrata/
    ta dy *15* a jestli se vam to bude libit dejte vedet a ja vam poslu dalsi odkazy nebo si to muzete najit samy :D
  • Re: pokracko

Ahojky....určitě bych si to chtěla přečíst, ale nevím kde?? kdepak je odkaz?
  • ..

videla sem film a moc se libi
  • lidus5

Re: pokracko

Je to pěknééé! Mě se to líbí moc!! Pokračuj... *4* *3*
  • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Re: znova a znova:D

To mě se teda hned líp spí když si můžu lehnout a před spaním si přečíst knížku aniž bych musela sedět u PC a pak si jí pěkně dám na Tu poličku a to je paráááda a víte že když je dáte k sobě tak tvořijou měsíc a s rozbřeskem je tam i kousek asi slunce nebo nevím jestli to má bejt země bo co.
  • b.e.t.u.l.i

pokracko

ahojda lidicky kdo by mel zajem precist si moje vlastni pokracovani k rozbresku napiste a rada vam dam odkaz.. *3* chtela bych znat vase nazory na to *15*
  • bellinka

Re: Re: Jste BLÁZNI

jako betuli ne ne ne proc Hradec?.. *15* *15* ja chci jit tayk na srazik a neci ale jet az do Hradce jakoo *15* *15* proste Prahaaa *15*
  • miley1234

Stmívání

Ahoj!Všichni kdo máte rádi Stmívání,napište mi do pošty.Díky! *3* *14* *10* *4* *1* *1* *3* *5* *14* *14* *14*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: znova a znova:D

ach so!! tak nic. mě to takhle stačí. na poličkách mám stejně jenom borde. *15* *15* *4*
  • lidus5

Re: Re: Re: znova a znova:D

Tak já je mám taky v notebooku, ale chci je mít doma!! Pěkně všechny na poličce *14* *14* Ale nejvíc bych chtěla ty originál *9*
  • mut.com

Re: Re: Re: Re: Re: i love twilight

ajaj,twilight mě vážne dostal,tak jako polovinu populace,a celou sagu jsem zhltla taky do mesice,jen to pulnoční slunce ,mam přečtenych jen 11kapitol mužes mi pls poslat tu 12 ?je to jako zavislost na heroinu,:D:D,ale e to božsky.beyou2@seznam.cz ,budu mooooc vdecna. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit