Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

sraz.. :)

ahojda *4*
    chtela jsem se zeptat kolik vas je z hradce.. ze bysme udelali nejakej twilight sraz *15* kdo z vas je z Hradce.. napiste a neco udelame :)
  • lidus5

Re: Re: Re: Re: i love twilight

Ouu promiň, že jsem vzbudila naději, já myslela jen těch 12 kapitol... Ale už jsem uvažovala nad výletem za Stephenie, aby to už dokončila... *1* *14*
  • lidus5

Re: Re: Re: Re: i love twilight

ahoj, no mohla, ale nevím jak to myslíš, mám ho jen na flešce... Jde poslat film mejlem? *1* Tak to jsem ráda, že nejsem sama... Jsme si říkala, jestli jsem nezcvokla *1* . Ať už je pátek, chci vidět stmívání s robertem, kde zááářííí *1* *14*
  • deniska-l

Re: Re: Re: i love twilight

ty máš cely Půlnoční slunce=o=o?? *7* ...poslala by si mi to plsky na email D.en.A@seznam.cz ...nebo na icq 357 551 553...díky mooooc ja mam jen asi 12 kapitol:( *9*
  • nik011

Re: Jste BLÁZNI

ty ses blbost
  • 41janlundell

Jste BLÁZNI

Blbosttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *13*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: i love twilight

myslíš, že bys mi mohla poslat ten filmík, kde Rob září? já mám taky, ale není to tam tolik vidět. Pls. jinak vím, jak ti je, mě je 23 a taky někdy pochybuju o svém zdraví *15* *15* *15* pro Roba cokoli *15* *15* *15* *1*
  • lidus5

Re: Re: i love twilight

ahoj, vyjádřila si to fakt přesně!!!! Já u Novýho měsíce bulela jak děcko...No a půlnoční slunce jsem přečetla už dvakrát... Prostě úplně mazec, a to za chvíli maturuju *1* ale edward mě protsě jen tak nepustí... Jsme taky závislá!!! A ted se ke mně dostalo stmívání v lepší kvalitě...Edward záááářííí!!! Jsem tak nedšená... a to jen z takové nedůležité věci...No teda to zní fakt divně spojení nedůležitá věc a twilight saga *14* *14* *14* a už jsem se rozhodla, že si vyrbím tričko ala stmívání, a je mi jedno že mu je 19 ... prostě jsem v tom až po uši!! *14*
  • mysak.kol

Re: Re: i love twilight

já taky trhala rekordy. mě celá sága trvala týden. nekecám. fakt týden. málem jsem nejedla.
  • Re: i love twilight

Mno přesně.....taky si říkám jesli jsem zdravá....kdyžjsem četla eragona i eldesta tak jsem to četla nákej půl rok tje nákejch přes 400 a eldest přes 600 stránek to je nákých přes 1000 str.......a twilight sága? dohromady nákých 2383 stránek i s půlnočním sluncem.....za měsíc.....fakticky.....člověk tomu docela lehce podlehne....ještě jsem to sice nedočetla ale každým dnem budu na konci...fakt se bojím že až do fakt dočt....budu jak Bella v novým měsíci...bez života.....twilight sága mi dodává energii a naději a až ji dočtu? co budu dělat?? nemůžu jí dočíst!! ta knížka mě nemůže opustit.....je to pro mě jak droga když si každdej den nepřečtu aspon 3 kapitoly jemi zle.....áááá.....lidi poraďte.......jak se z tohodle vysekat?? řekla jsem si prostě pár dnů nebudu číst a tím pádem oddálím konec ale to prostě nejde vždycky aspon koutkem oka nakouku s doměním "jen malý kousíček" a BUM za chvilku už čtu několikátou kapitolu.....je to hrozný....jsem závislák....co mám dělat?? začnu fakt bláznit??
  • kikines

Re: ...teweska

Nazpívala to skupina Paramore a jmenuje se to Decode *15*
  • kikines

Re: i love twilight

Úchylka to rozhodně není a Robert je prostě nej.nej.nej.na světě ,je prostě boží ...ty první dny co jsem to viděla jsem bez toho den nemohla být fakt !! *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15*
  • lidus5

i love twilight

Hola, předem bych chtěla říct, že mě stmívání a vše kolem něj dostalo!!! Twilight sagu jsem přečetla za 14 dní...Ale musím se ptát jestli je taková posedlost zdravá??? *1* Dá se tomu prostě propadnout lehce... No a Edwardovy zvlášť, ehm, už si sháním filmy s Robetrem je prostě skvělej, ale Cedrik v Harrym *9*
  • bellinka

Rozjezd

Ahoj lidi jenom jsme vam chtela rict ze u Roberta uz se planuje na tu reklamu na Stmívání!..Tak kdyztak piste tam ty napady!..at uz s tim poradne pohnem predem diky!..A ZAPOJTE SE VSECHNI KDO CHCETE!!
  • deniska-l

Re: Re: ...

jj přesně taak *5* taky myslim že žadna není hlavní..písniček je ttam dost a všechny sou krasny ale hlavni *7* *15*
  • bellinka

Re: ...

Hlavni pisnicku?..jako jakou?..v jaky hraje casti?.ja myslim ze snad zadna hlavni neni!..leda tak od Paramore-Decode *7* *7*
  • teweska

...

chtěla jsem se zeptat jak se jmenuje a kdo naspíval hlavní písničku
  • bellunqa

Re: twilight

Upa se mi filmek líbil, ae mám jeden problém.Nelíbí se mi Robert, ae Edward *14* zajímavý, co ... ae je to tak :D njn ... jsem odjakživa vybíravej člověk *14*
  • kordelie

twilight

je to nejlepší film v mým životě a proto v něm také hrají dobří herci miluji ROBETA PATTISONA a vy určitě také? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mysak.kol

Re: kniha

dle rozkazu *3* hlasovala jsem pro celou ságu. určitě postoupíme. kdo by nemiloval stmívání, že? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit