Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Roča

nejlepší cool film na světě upa čupa *3* *1*
  • Re: Re: rozbřesk

tak to se máš...ale tedka čtu půlnoční slunce..a pak twilight ságu asi začnu číst od znova..bo to nejde vydržet:...:(...:)..tak si to užij..určo budeš nadšená..:)
  • mysak.kol

Re: Re: Re: A co dabing?

tak to je samozřejmé. sama jsem zvědavá. jen si to nedokážu představit. *7*
  • bellunqa

Re: rozbřesk

Já buu tedka teprve číst první díl ... jsem na to upa natěšená :D ae slyšela jsem, že jsou všechny upa super ;) *4*
  • rozbřesk

tedka sem dočetla rozbřesk.teda spíš včera..a můžu vám říct že supppa knížka..akorát teda nwm co budu číst a dělat tedka...doufám že vyjde aspon ten půlnoční slunce..bo jak se to jmenuje..ael nwm no....ale suuper knííížka!!!miluju:-)
  • ferrerrka

Re: Dabing

to stoprocentne:)dabing je proste dabing:)to uz nebude takovy:)
  • janushe

Dabing

Tedka sem četla že Edwarda by měl mluvit Jan Maxián a Bellu by měla dabovat Jitka Moučková ..nwm jag vy ae já stejnag budu mít radši jejich původní hlasy:) *3*
  • iffe

Re: Už MÁM VŠECHNY...

No to mi ani neříkej, stačilo, že 2.díl Nový měsíc je skoro celý o Jacobovi a Edward je až někde na posledních možná 5ti kapitolách ?:o(
  • bellunqa

Twilight

Byla jsem tedka nedávno na Twilight v kině a bylo to naprosto božíí ! sice to bylo s titulkama, ae to vůbec nevadilo, byl to zážitek, kterej bych si neradši zopakovala :( můžu, ae jedině doma *1*
    Škoda ...
  • kajinek011

Re: Re: Re: Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?

stejně si pořád myslím,že je to blb...ale nechci se hádat *4*
  • kikinicky

Re: Re: A co dabing?

ale za pokus to stoji *14* no nie? *7*
  • kikinicky

Re: Re: Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?

a jo Jacob je uzasna postava *14* *14*
  • kikinicky

Re: Re: Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?

to ze bellu nechcel pustit k reneesme to len preto ,ze ssao nu bal...a inak sa mu necudujem ako sa choval k belle aj tak ved on chudak bol od nej totalne vyuzivany..aj ked vlastne dobrovolne..
  • mysak.kol

Re: A co dabing?

tak to netuším, ale nejsem si jistá, jestli nějaký náš herec bude schopný dát Edwardovi ten správný hlas. Nikdo mě nenapadá. Možná by bylo lepší, kdyby to nechali v té angličtině.
  • mysak.kol

Re: Re: Už MÁM VŠECHNY...

jo souhlasím taky mě to štvalo. *10*
  • kajinek011

Re: Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?

hm..každému se líbí někdo jiný,tak myslím že by bylo lepší to tu už neřešit=)
  • kajinek011

...

lidi,pokud máte rádi stmívání a všechno kolem něj,tak se kukněte sem: http://cullenvampires.blog.cz/ není to můj blog,tak snad nevadí,když sem dávám odkaz. Jedná se o úžasnou Twilight hru, kterou může hrát každý z vás, tak se přidejte *4*
  • kajinek011

Re: Už MÁM VŠECHNY...

jo,celých 200 stran sem tam musela snéšet jeho pohled..fuj
  • kajinek011

Re: Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?

hm..mě se nelíbí ani jeden z nich,ale to neřeším...jinak Jackoba fakt nemůžu snést..tobě se líbí jak se v rozbřesku chová k Belle?Ani k její vlastní dceři ju nechtěl pustit.. *16* *4*
  • kikinicky

Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?

Fakt ľudia,ja vás nechápem-veď nebyť neho,tak Belle v New moon,totálne šibne *1* Možno je niekedy ako vtierka,ale inak je niekedy pomaly suprovejší ako Edward....a myslím,že vo filme sa TAYlor
    dokáže vyrovnať Robovi,fakt...podľa mňa je dooooooosť sexi *14* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit