-
Re: Re: nej kniha
Měěě taky ne:D:D:D -
Re: půlnoční slunce?
Půlnoční slunce je kniha. Něco jako Stmívání ale z pohledu Edwarda.. *14* doporučuju četla sem kousek a je to super.. *3* -
Re: noty?
Tady máš noty na Bellinu ukolébavku.. *5*
http://love-web.blog.cz/0903/bell ina-ukolebavka-noty -
Re: Re: pffff
máš pravdu, proč se snižovat na jeho úroveň? Jak jsem řekla, je mi ho líto. -
Re: pffff
je mi tě líto, nejspíš neumíš ohodnotit věc. To tě tak moc týrali, když jsi byl malý, nebo si šel na svět prdelí? Debile imbecilní *3* -
Re: Baseba
Rána při dopadu byla ohlušující, hromová; odrážela se od hor – okamžitě jsem pochopila nutnost hromu.
Míč vystřelil jako meteor nad hřiště a zaletěl hluboko do okolního lesa.
(citováno ze stmívání, snad ti to pomůže.) *3* -
Re: Twilight: The Complete Illustrated Movie Companion
ahojky, knížky nevím, ale já si je stáhla z netu. Taky se to čte fantasticky, pokud ti neva nepohodlí. Já to hltala tak, že mi prostředí bylo fuk. Jestli chceš? *3* -
noty?
ahojky, prosím prosím, nemáte někdo notičky na klavír? Jakoukoliv písničku ze stmívání. Byla bych velkým dlužníkem. *8* -
půlnoční slunce?
už jsem o tom taky slyšela ale newim jako co to je? *9* -
Re: nej kniha
ta stranka nejde -
Re: Re: Mensi dota
a ty nemas nejakej napad co?.. *7* -
nej kniha
ahoj hlasujte http://www.ceskatelevize.cz/program /knihamehosrdce/knihy/18946-stmivan i/ at nám vyhraje -
Re: Mensi dota
jo to je super nápad -
Re: Re: čáw
zdarec pls kolik je dílů těch knížek? a jesi budeš moct tak aj názvy...sem zhlídla film tak si říkám, že si přečtu ja knížky...dikec -
Re: Re: Mensi dota
Mno prave mno..jenomze moc lidi se nehlasi!..a taky jeste sbirame dalsi napady co ejste by slo treba do toho vide adat!..tak piste lidii napady!.. *7* *7* -
Re: Mensi dota
NO podle mě by to nebylo špatný! -
Mensi dota
Ahooj lidi..tak me napadlo s ''kamoskama,, jsme mely napad jak nalakat fanousky ke Stmívání (k hercum) a tak nas napadlo udelat enco jako reklamu!..dalo by se to pak na youtobe!..jednalo by se o to ze by kazdej kdo chce udelal svoje video kde by neco rikal treba neco o filmu konkretne treba o Smívání a nebo o Robovy neo Kristen pste cokoliv co se tyka Stmívání pak by se vsechny ty videa daly dohromady a mazi to dali nejaky fotky a v pozadi by hrala pisnicka Roberta Pattinsona tak pisce jestli mate jeste naky napady!..diky -
12 kapitola
ahoj lidi pls nemáte nekdo 12 kapitolu midnight sun dekuji na volsanska1@seznam.cz *3* -
Re: nwm
Mno...to nwm....ale já ten kousek mám stáhnutý...tak jestli ho chceš poslat....nwm jesli to je dopsaný ještě jsem to nečetla.....ale určo to mám...tak esli ceš poslat :) ozvi se na icq *3* -
nwm
ahoojky nwíte plsky někdo jak je to s Půlnočním sluncem...někde sem četla že se rozhodla ho dopsat tak ja nwm jestli je to pravda *7* kuju *4*