Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • renny100

Re: čáw

jj,všechny knížky už se prodávají (ROzbřesk k dostání už od 25.3..v Praze)
    Jsem si pro něj jela.. :D:D
  • b.e.t.u.l.i

bravíčko

dneska vyslo novy bravicko a je tam rozhovor s taylorem a par veci o jacksonovi *5* a pak este plakat Jaspera a Alice :) skoda jen ze tam neni plaakat Roba :D ale musej to stridat *3*
  • Re: Re: Písničky

ja mam cely soundtrack *3* *3* *3*
  • deniska-l

hlasuuujte!!!

ahooojky chtěla bych vás všechny poprosit, abyste hlasovali pro Roba http://www.accessatlanta.com/entert ainment/content/entertainment/stori es/2009/02/09/pop-culture-vampire.h tml má nějak málo hlasů *9* tak díííky že pro něj hlásnete budu moooc ráda *3* *5*
  • Re: Re: Twilight

Jo....taky si myslím......myslím si že by se mi to i líbilo kdyby jsem neznala titulky z anglického nazpamět....takže je pozdě *4*
    ale jedno vím.... edwarda bude dabovat jan maxián (ten ho daboval i jako cedrika v harry potterovi) a bellu jitka moučková snad ti to stačí :) *3*
  • leila00

Re: Twilight

Česky to myslim zatim nikde neseženeš, protože DVD by mělo u nás vyjít až někdy v květnu. No ale třeba se pletu a už k sehnání je (: nwm no.. Dyštak jestli seženeš tak napiš. Ale myslim, že to v čj bude trochu děs no ):
  • deniska-l

Re: Re: Re: Jééé

noo ja to nwm jistě ale všude je že to bude asi tak V LEDNU 2010... *3* ale fakt nwm....doufám že to bude dřív *5* pač do ty doby si budu pouštět jen Stmívání tak abych z toho nezblbla *15* *15* ale fakt se totálně těšim *3*
  • Twilight

Ahojky nevíte někdo, kdy bude twilight aji s českým dangem? už to znám nazpaměť, takže se můžu dívat aji anglicky bez titulků, ale zajímalo by mě, jak to nadabovali, jaké jim dali hlasy.Pište na mail sretana@seznam.cz *5*
  • Re: Re: Jééé

přesně ja už se uplně těším na nový měsíc. nevíte někdo kdy přesně bude?
  • nikolletka

hmm

jo ten film celkem ujde ale ty knížky sou lepší...
  • ametkaa

Re: Re: DVD

četla sem že by mělo vyjít až 29.května 2009 v češtině
  • beast

??

vy ste nejaky ulitly *7*
  • deniska-l

stmívání

ahooojky nemáte plsky někdo na poslání knížku stmívání...ostatní díly mám ale Stmívání mi nějak nejde stáhnout *7* ...můj email: D.en.A@seznam.cz ,...díky *1*
  • Re: Re: Re: stahuj...

mno přes mail mi to nejde tak sem si vzala to icq a jen čekám kdy budeš online *4* *4*
  • Re: čáw

No jasný že se prodává...dokonce i intu si jí můžeš stáhnout a nebudeš nic platit...jesli ceš tak ti jí pošlu *3* *3*
  • kamik21

Re: čáw

no jasně že se prodává v ČR i knížka a je taky super
  • justia

čáw

je to fakt upe spešl film *1* Akorát nevíte někdo pls,jestli se v ČR prodává i knížka??? *4*
  • Ahojky

Úžasný filmík ale knížka je o hodně lepší ve filmu toho hodně chybí. *4*
    Ale samozřejmě skvělé jsou i další díly ne jen 1. *4*
  • deniska-l

Re: Re: stahuj...

jeee to by si myla strašně hodná ...D.en.A@seznam.cz a moje icq 357-551-553..klidně napiš rada pokecám...!!! *3* teda když budeš chtit
  • Re: stahuj...

Ahoj....já ti ho klidně pošlu.....ale nwm jesli to přes mail půjde...poslední dobou dobou mi mail-seznam nák blbne...tak nwm....možná přes icq....mno dej esli ceš poslat *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit