Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: DVD

jj ma uzasnej hlaas *3*
  • elizabethd

Re: Re: Re: DVD

No to já taky nechápu česky se to pokazí úplně ten filmík...Když je to anglicky tak tam slyšíme ten úžasnej hlas Roba,mám pravdu holky??? *3*
  • debussygirl

Re: knizky

No čtyři...jako knížky, Stephenie psala ještě pátý díl Půlnoční slunce, ale když to dala několika lidem aby jí to zhodnotili, tak to někdo z nich dal na internet, takže to asi nikdy oficiálně nevýjde. *9*
  • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Re: DVD

Souhlasím, mnohem lepší je to anglicky. *3*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: DVD

jj taky myslim..teda az na animaky:)tam to celkem jde:)
  • Hlasujte!

ahojky hlasujte pro nej filmik tady http://pinkqueeen.blog.cz/0903/new- soutez
    dikec ...a ahojky =)))
  • kajinek011

Re: Re: Re: Re: DVD

myslím že češtinou se to všechno zkazí,jako u všech filmů
  • Re: Re: Re: DVD

Jenom mě to zajímá docela sem zvědavá jak to bude vypadat v češtině *16* *7* *7*
  • Re: Knížka

A proč si je nekoupíš? Teď už je seženeš levněji. Já si koupila Stmívání, Nový měsíc a Zatmění každou za 399 Kč a asi o 14 dní později jsem viděla všechny tři v Glóbusu každou za 249 Kč. *9* To nasere... A pokus mluvíš o Rozbřesku-si počkej, ne? *4* Už jsou to pouhý tři dny. *4*
  • Re: Re: DVD

Ty bys chtěla vidět Stmívání česky?! Nechápu, nepochopím... *7*
  • Re: DVD

Ahoj nevíte jestli je stmívání už i česky já to viděla jenom anglicky,díky *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • DVD

A jeste neco. Nevite kdy vyjde Stmivani na DVDcku? A nevite nejakou stranku, kde by se to dyvko dalo objednat ? DIKY!! A jeste neco.. Kazdymu se libi neco jinyho, to je prece jasny, co by to bylo za svet, kdyby se kazdymu libilo to samy. Ale kdyz se vam to nelibi, tak nechapu proc nedrzite hubu a cpete nam to vsem tady, kdyz tady sou jen fanousci.. Achjo, ta demence. Lucka *13*
  • knizky

ahoj, urcite se tady na to ptalo moc lidi, ale kolik dilu Stmivani ma? ctyri ze? Stmivani, Novy mesic, Zatmeni a Rozbresk ne? cetl jste uz nekdo Rozbresk? me by mel za par dni prijit, pac sem si ho objednala na netu.. Diky a mejte se a fandete dal! Lucka
  • Knížka

Ahojda lidišky.....plosím nemá někdo z vás knížku stmívání v compíčku? prosím....kdyby ji někdo měl ozvěte se mi prosím na mailík luherra@seznam.cz
    prosím moc moc....hrozně moc si ji chci přečíst...anebo aspoň odkaz kde si ji můžu ztáhnout zadarmo. díkkky mocík...a pls ozvěte se někdo *4*
  • kamik21

Re: Re: Perry Farrell - Going All The Way

díky už ji mám taky:-)
  • nik011

Re: ahojda

ticho
  • jitulka-4

ahojda

fůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *13* *13*
  • debussygirl

Re: ---

Cože??? A komu to tady jako cpeš??? *7*
  • už fakt nevím

ahojky už fakt nevím, co mám dělat... do odkazů jsem se snažila zapsat svůj blog, ale nějak to nejde... když budete chtít tak se podívejte tady www.nessie-cullen.blog.cz a nevíte, proč to tam nezůstává?
  • beast

---

*15* *15* *15* jo fakt dobry nektery z vas sou uplny blbci ,nekdo napise fun club a druhej ze kdyz se mi film nelibi sem zdegenerovanej,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit