-
Re: Re: Re: Re: jjjj
mate nekdo midnight sun (pulnocni slunce) ale cele??? napiste na email LIZ4@seznam.cz diky -
Re: Re: Re: jjjj
A ty máš půlnoční slunce celý?? -
Re: Re: baseball
Tjn *1* věčně se na to někdo ptá *1* -
sbírka
Ahoj mám sbírku Stmívání kdyby měl někdo zájem pište na lucibus-buffy@seznam.cz a je to fakt best film *4* -
Re: Re: Re: Můj názor na film
Jo knížky jsou super *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jak to dopadne
jo ,budu moc ráda,já myslela ,že už vyšla jsem já trdlo..xD...tak když tak napiš na icq 406784048...ted tam momentálne nebudu jsem nemocná,tak zatím. -
Re: Re: Perry Farrell - Going All The Way
je sorry to patří k tomu filmu:D -
Re: Perry Farrell - Going All The Way
Ahoj..tady si ho můžeš stáhnout http://ulozto.cz/1421703/twilight-2 008-dvdrip-axxo.avi -
Re: Re: Můj názor na film
myslim ze knizky sou este lepci jak film.... -
Re: Re: Můj názor na film
myslim ze knizky sou este lepci jak film.... -
Re: baseball
My vime.. to uz tady bylo xD ale jinak neva,aspon ze nekdo to vi *1* -
Pcheee mam taky xD cely soundtrack *14* -
děcka
nemate stmivani v dobre kvalite obrazu???????????, plssssssssssssssssss -
ahojky
ja ji mam taky mi muzes dat ajsko a ja ti ji poslu:)to bude hned:) -
Perry Farrell - Going All The Way
Ahoj nemáte někdo pls tu písničku ze Stmívání od Perry Farrell - Going All The Way jestli jo pls tak mi napište na profil byla bych vám moc vděčná já ji nemůžu nikde najít
díky
*3* -
Re: Můj názor na film
tak knížky ti rozhodně doporučuju sou upe úžasný *14* *14* *14* *14* -
Můj názor na film
Fakt boží,hodlám si koupit i tu knížku a těším se až natočí další film.Krásně zpracované,fakt best film *3* -
baseball
Proč hráli baseball jen při bouřce? Protože vždycky, když odpálili míček udělali to tak silně, že u toho vznikla obrovská rána. Tak mohli hrát jenom při bouřce, aby si lidi mysleli, že ta rána je hrom. *4* -
:)
super stranka :)
http://www.closeup.de/show.asp? page=xsearch&query=search%3Dtwiligh t%26referer%3Dtwilight%2Dfanshop&nl c=&nlr=&referer=twilight%2Dfanshop& referrer=&language= -
Re: pffff
no jestli se ti ten film nelíbí tak si teda pěkně zdegenerovaný. A když už se ti nelíbí, tak nám sem aspon nelez!!! *16*