Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannahmiley

Film

Mám adresu kde si můžete pustit celej film a zadáčo ale je to anglicky s českejma titulkama ale to neva:http://www.megavideo.com/?v=V5 QWFEIY Mrkněte se.:-) *3*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: twilight :)

jj jasne dik *3* sem si to taky myslela ale tady je totiz na nejaky tapete superhero a to mi prislo divny...
  • ferrerrka

Re: twilight :)

rika hero:)
  • b.e.t.u.l.i

twilight :)

cawes :) chtela bych se zeptat tam v jidelne jak ji edward rika ze co kdyz neni hrdina ale padoucj nebo ta nejkak ... rika Whai if I´m not a superhero nebo jeim hero? *4* diky :)
  • marka22

Re: Jak to dopadne

Edward se s Bellou vemou a budou mít dítě *3*
  • sraz

Ahooj, prosím víte někdo o nějakých srazech??..četla jsem něco, ale vůbec nevím coe na tom pravdy..byla bych ráda, kdyby někdo napsal kdy a kde..díky:-)
  • ametkaa

Re: PÍSNIČKY

Ahoj..pokud chceš mohla bych ti je poslat.. *3*
  • Re: Re: Písničky

Ahojky poslali by ste mi taky někdo tu písničku na EliseK-14.Díkiss *3*
  • _sabruska_

Re: Re: Jak to dopadne

A když už jí přemění na upírku co bude dál?díky za odpověd
  • Re: Jak to dopadne

Ahoj, jestli myslíš jedničku tak ta dopadne tak, že budou prostě spolu. Pak v dalším dílech podle knížky je, že spolu budou žít, pak se budou brát a nakonec spolu budou čekat dítě (napůl upíra a napůl člověka). No a Bella by ten porod asik nepřežila, tak jí přemění na upírku...ale to až ve 4 díle. Doufám že ti to takhle stačí...pačko
  • Jak to dopadne

ahojky chtěla bych se zeptat jak to teda dopadne uplně na konci?!jestli teda někdo víte?!
  • Re: Re: jjjj

já to pochopila tak, že ho miluje renesmee ne bella jako jestě než se narodila tak ho k sobě přitahovala a vypadalo to jako by ho balila bella. no toe divný chápu že ste asi ten můj příspěvek nepochopili nevim totiž jak bych to řekla prostě si přečtěte knižky a pochopíte ja už je mam všecky přečteny krom 12 kapitol pulnocniho slunce ale du uz na to *1* *14* *14* *14*
  • Re: ...twilight saga...

jn mas pravdu taky si to myslim
  • Re: Re: film

prosim prosim prosim odp *9* *9*
  • Re: film

a co k tomu ještě musí být aby mě to šlo.....jakej program nebo co....mě to nejede *9* *9* *9* *9*
  • PÍSNIČKY

Mam prosbu.. neznate nekdo nejakej dobrej odkaz, kde by se daly poslechnout pisnicky ke Stmivani? A nebo kde by se nechalo koupit i cedo? Dekuju za odpoved. *3*
  • Re: Re: edward

Bella ( Kirsten) ti bere Roberta? :D On je snad Tvůj? Pokud vím tak ne, a navíc Kirsten nechce Roberta, čti noviny a dozvíš se víc, že to není pravda, Robert je jen její kamarád a navíc není tvůj. Jenom na ni uboze žárlíš a závidíš jí. Nechápu jak Kirsten můžeš posuzovat, když ji neznáš tak zalez, krávo *16*
  • Re: Re: DOTAZ

Díky :)
  • Re: jjjj

Jo je to pravda budou mít holčičku Renesme.
  • roxanda

parodie

je to šok, ale nekdo udelal parodii na twilight... je to hruza, ale na jednu stranu se jim to povedlo *1* juknete sse!!!! http://www.youtube.com/watch?v=2MKz0gkcgAo *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit