Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jjjj

Pro:Majushka Jo dekuju a chtela jsem jse ješte zeptat jestli je pravda,že Bella a Edward budou mít díte??Tak že tento příbeh dopadne dobře!!??
  • Re: ...twilight saga...

to máš pravdu že je knížka lepčí a hezčí a já než se kouknu na film tak si radši přečtu knížku!!!!!! *1*
  • odysseus

Re: ...twilight saga...

je pravda ze knizka mi prijde lepsi,ale ten film je taky moc dobre...oni ho nemohli udelat stejnej jako knizku..a)bylo by to moc dlouhy b)kdo by na to chodil? a podle me jsou tam fakt uzasny efekty a tak...treba ty skoky v baletnim studiu nebo to lezeni po stromech... a ver mi, ze se ta rezizerka urcite snazila *1* *4* *1* *4*
  • ...twilight saga...

takže tenhle film se ve srovnání s knížkou vůbec nepovedl...knížka je úžasná...nelepší..vim že to nejde udělat přesně ale mohla se ta režisérka aspon snažit ne? *16* ale kdybych to neměla porovnávat s tou knížkou tak je ten film moc pěknej akorat trošku zamtenej..asi to chtěla mít víc akční *15*
  • sarpop

twilight

ahojky lidi mě se ten filmík dooost hodně líbil a knihu jsem si taky přečetla je moc dobrá doporučuji!!!!! *3*
  • Re: jjjj

Ahoj Míšo Bella samozřejmě bude s Edwardem ale přizná si že miluje i Jacoba ale Edwarda více mno....a s Edwradem to v Rozbřesku potvrdí oficiálně
  • jjjj

Ahojte všecí chtela byjsem jse zeptat s kým teda bude Bella jestli s Edwardem nebo Jacobem!!!mužete mi prosím odpovedet dekuji
  • u

jsme sylšela že přijedou do kralových varu co je na tom pravdy???????????????,
  • carolincullen

Re: Re: Re: Re: Re: twilight

no skust přes to icq to můžem třeba se to povede tak si mě prosím přidej 350-352-029 dík:)
  • Re: Re: Ahojky

Film Nový měsíc bude mí t premiéru 20.11.2009 a Zatmění 30.6.2010 nešla jsem ne více stránkách, kde byl rozhovor s režisérem obou filmů... dvojka a trojka se mají točit dohromady režisér je nucen je natočit v tomto šibeničním termínu proto že mu herci stárnou... kdežto v knížce ne *15* , jsem docela zvědavá jaký to bude mít důsledek na kvalitu filmu
  • Re: Víte prosím?

Takhle se přeměňovali lidé na vlky ve filmu Krev jako čokoláda... můžu vřele doporučit je to pěknej film
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: twilight

no ja mam utorrent a vyhovuje mi,ale je to ruzny,myslim ale kdyz zadas do vyhledavace utorrent tak ti to nejde..je to takova zelena ikonka:)a nebo ti to muzu poslat treba pres ajsko:)zkusim to...
  • carolincullen

Re: Re: Re: twilight

jo ták:D a ten program se nedá někde stahnout?:D třeba na slunečnici? nevíš jak se přesně jmenuje?:D
  • ferrerrka

Re: Re: twilight

no ale to musis mit nejakej ten program:)a pak si vlezes na torrentz.com, das movies, twilight a hned to prvni....:)
  • carolincullen

Re: twilight

Kdyžtak sem pak hod odkaz odkud to stahuješ:) protože to posíláni se většinou vždycky sekne:( mě to tak posílala kamoška a u 80% se to seklo tak sem si to musela stahnout ale mam to ještě v te horší kvalitě... tak kdyžtak sem ten odkaz šoupni *3*
  • ferrerrka

twilight

Ahoj všichni:)mama twilight ve výborný kvalite..jako v kine,barvy, zadny ukousnuty sceny, proste uz jako normalnu film...stahuju to ale pres program takze ti co maji nejakej torrent tem to urcite pujde a tem co ne, bych to hrozne rada poslala,ale asi to bude trvat moc dlouho,ale muzeme to zkusit:):):)
  • ferrerrka

Re: Víte prosím?

taky myslim...ale jso tam jeste asi dva itrzky z filmu Útěk do divočiny kde taky hrala kristen stewart:)
  • deny.tribes

Re: Víte prosím?

Mysli že je to další díl pod jménem New moon (Nový měsíc), ale nikdy sem neslyšela že by byl další díl natočenej. Jestli o tom někdo víte řekněte mi pls víc.
  • debussygirl

Re: Re: Re: m

jo tak to potom jo *1*
  • beast

Re:Bože kam to spěje filmový svět

souhlasim to ze se vam to libi je pekne ale stejne ste blby ze to tady tak rozpitvavate *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit