Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ametkaa

film

Ahojky..tady na tom odkazu je film Stmívání..super kvalita(Edward se fakt třpytí:D)..tak stahujte!;D http://www.ulozto.cz/1421703/twilig ht-2008-dvdrip-axxo.avi a titulky http://www.ulozto.cz/1421794/twilig ht-titulky-axxo-.srt
  • Re: Re: m

našla na netu od Stephenie Meyerová
  • debussygirl

Re: m

Co to jako má bejt?? *1* Ale je to docela vtipný.
  • m

Bella se pokusila spáchat sebevraždu skokem z útesu, ale to se jí nepodařilo, protože zakopla. Chudáček Charlie přišel o práci, protože se stal závislým na uklidňujících prášcích poté, co se Bella tak vážně zranila. Bellino krátké manželství s Mikem Newtonem skončilo poté, co Mike utekl s Ericem Yorkiem. To by bylo opravdu smutné. Jo jo, psát „Breaking Down“ by bylo skvělé. Možná ho jednoho dne sepíšu."
  • .....

http://film-diskuse.osobnosti.cz/tw ilight-twilight.php#

drsna stranka amužete se divat na fotky a přitom posluchat pisničky ze stmivani...
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

njn jasne
  • debussygirl

mluvíš mi z duše
  • b.e.t.u.l.i

j jasne ze chapu taky s tim mam problemy to vydrzet.... ale stejne neni nadto si to vzt do postele a cist si to pred spanim a pak mit krasny sny
  • debussygirl

Jj je mi to jasný ...já si to taky myslím ale už jsem to nemohla vydržet..snad chápeš *1*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: stmivani

tjn ale s tim bohuzel nic nenadelame... *9*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Ahojky

ja sem 4 zatim necetla.... cekam na knizku vis *4* to je pak lepsi poctenicko :D
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Božee

jj presne proc sem lezes kdyz to jen kritizujes schovej si to jinam kde to uvitaj *9*
  • kamik21

Tak to souhlasím fakt dobrej film a vy co se vám to nelíbí sem radši nelezte to je fakt *3*
  • Re: Božee

JJ proč chodíš na diskuze něčeho co považuješ za kravinu.
    Náhodou je to úplně boží film tak se uklidni. *10*
  • debussygirl

Tak to jo no *1* ,ale když jsou to upíři a vlkodlaci, kteří vlastně ani neexistujou, tak už mi nepříjde divný vůbec nic *1* Ale možná by se mi víc líbilo kdyby Jacob zůstal s Leah a Renesmee s tím klukem co tam dojde na konci ..víš ten jak je stejnej jako ona...ted mi vypado to jméno. *1* *7*
  • Víte prosím?

Ahoj,
    koukala jsem na ty znelky co nabizi youtube. Chtela jsem se zeptat, vetsinou jsou slozene ze Stmivani, Sil temna, Dum slunecnic nebo podobnych filmu, kde dani herci hrali. Nektera videa vsak obsahuji film me zahadny. Jedna se pouze o jeden zaber a to jak nejaci kluci vyskakuji do vzduchu a dopadaji na zem jako vlci. Je toho plne youtube, ale jmeno filmu jsem nenasla. Nevite nahodou o co se jedna?
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: ....

a nemuzes mi uplne presne poslt ten odkaz :) ja to nemuzu nejit
  • b.e.t.u.l.i

a tobe to nepride uchylny *1* jako kdyby nejakej chlap miloval nejprv tvoji mamu a pak tebe *15* fuj fuj fuj
  • b.e.t.u.l.i

Re: Božee

no a co koho to zajima... nam se to libi... *3* vsem co sme tady... kazdej na to mame svuj nazor tak nam ho neber mi ti zas neberem ten tvuj.... kolik ti je.. muzu-li vedet *15*
  • pickwick

Božee

Jak tak koukám na žebříček nejoblíbenějších filmů tak je mi z toho opravdu zle..Samé puberťácké přihlouplé, naprosto trapné film či seriály..Zkuste se podívat na jejich hodnocení na csfd.cz,kde nehodnotí děcka.Díky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit