Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEW PHOTO

ta nova fotka jak je kristen v modrych šatech to je ona???
    ja bych chtela jeho icq nebo myspace *8* *8* *14* *14*
  • b.e.t.u.l.i

New moon

Dneska vyslo novy Bravicko a tam psaly ze new moon bude mit premieru az v lednu 2010.... to nevydrzim *9* *9*
  • anca.trhla.anca

prosím o Třináctku

Ahoj já už jednou film Třináctka vidělahraje tam Nikky Reed která hraje Rose ve Stmívání:-D A chci vás poprosit jestli někdo nemá tento film a jestli by mi ho mohla poslat třeba přes icq jestli ho máte tak mi napiš na e mail anca.trhla.anca@seznam.cz
    diky domluvíme se:-D
  • anca.trhla.anca

Re: Ještě jsem to neviděla X)

hej jestili si newiděla stmívání tak to děláš chibu je to pjeknej film a jastli nemáš možnost ho schlédnout tak tady je odkaz kde se zadarmo na Film koukni:-Dhttp://pozeraj.eu/index.ph p?page=movie&name=stmivani-sumrak-t wilight *4*
  • anca.trhla.anca

Re: DOTAZ

Achoj!!!Hele 5 knížka je ale vůbec se newí jestli se vidá:-D Je psaná z pohledu Edwarda:-D je už napsaná a Robert si jí musel přečíst aby se dobře dostal do role!!Ale newíse jestli se tato knížka vidá ani není officiální název. *4* *4*
  • Re: Ještě jsem to neviděla X)

Rozhodně se na ten film podívej, ale pozor jak se jednou na to podíváš nebudeš moct přestat. *15* *3*
  • DOTAZ

Hey, je Stmívání, Nový Měsíc, Zatmění, Rozbřesk a ještě něco?:D Díky :))) *4*
  • DOPORUČUJU

Nejlepší *14* Radím Vám, všechny knížky Stmívání jsou lepší, než film. Sice tam není Rob a všechny ty postavy, ale opravdu je knížka lepší. Ale Stmívání za každou cenu stojí skouknout!Ikdyž jsem na tom byla s titulkama, vůbec mi to nevadilo. Byla jsem nadšená! Proto jsem si nakoupila knížky xD Mám je všechny a právě čtu Nový měsíc a je to dost napínavý :D A četla jsem, že koncem roku 2009 by měl do kin přijít právě Nový měsíc. Tak se máme na co těšit XD Ikdyž do tý doby zatim přečtu všechny díly xD *4*
  • Ještě jsem to neviděla X)

Já jsem eště Stmívání neviděla, potřebuji poradit, jestli to stojí za shlédnutí... *7* Nechci dělat namyšlenou, ale jestli to není pěkný, tak radši ani nezapnu bednu... *15*
  • Re: Re: ...

Ahoj , mohla bys mi poslat ten 5 dil ????
    MOC DEKUJI!!!
    Natalka
    NatalliaL@sezna m.cz
  • 0-petunka-0

Re: Re: Twilight

přesně...taky bych tam jela ale je to daleko a mamka mě tam asik nepustí...
  • 0-petunka-0

Re: Re: Re: Re: ...

došlo - super...děkuju *14*
  • kyra123

knížky

Kdyby někdo chtěl tak můžu poslat na mail knížku Stmívání...atd. mám zatím čtyři díly...když už to mám tak se chci o to podělit, protože tohle by se mělo šířit. Když tak písněte do pošty protože na diskusi moc nekoukám
  • Re: film

obojí je vynikající *14*
  • ametkaa

Re: Re: Re: ...

jj určitě:)
  • 0-petunka-0

Re: Re: ...

aoii :-* prosimtě nemáš v počítaču i zatmění a rozbřesk? pokud jo poslala bys mi to plsky na e-amil? brychtova.p@tiscali.cz
    dyžtak děkuju *4*
  • ametkaa

Re: ...

jestli chceš tak ti ho pošlu..napiš mail..
  • film

no teda nemyslim si ze ten film je az tak vynikajici, ale knížka muže být zajímavá *3*
  • b.e.t.u.l.i

...

chtela bych se zeptat kde se da precist... 5 dil... pulnocni slunce moc dik

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit