-
Bože kam to spěje filmový svět
Pili mi krev. Všichni. Dementi,dementní upíři.Je nevýslovně otravný a umělý film.s dobrým filmem to moc společného nemá.Už dlouho mě žádný film takhle nevytočil. Zpomalené záběry, detaily věčně zachmuřených tváří, naprostá absence byť jen špetky nadhledu a humoru, tupá frázovitost veškerých dialogů, směšnost létacích a akčních scén, prostě zoufalství pro přiblblé puberťáky.Je mi z toho zle.. -
Re: Ještě jsem to neviděla X)
Je to největší kravina jaká byla natočena pro puberťáky...trapárna -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
ale aspoň jsou jedna velká štastná rodina *1* -
Re: Re: stmivani
Přesně tak...hrozně mě to štve že ČR je takový NIC a kdo kdy bude mluvit češtinou. To je tak nespravedlivý. *9* *16* *7* *10* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
do jeji dcery...mno jasne to je nechutny... nejprv miluje bellu a pak chce jeji dceru *16* fuj -
Re: stmivani
njn co by ale delali v cechach *9* takova pidizemicka nevyznamna :( PROC JEN nemuzeme bejt bliz k americe... *9* -
Re: ....
http://www.robertpattinsononline.co m/ -
Re: Re: ....
http://www.robertpattinsononline.co m/
potom klikni na to video -
stmivani
ach jo..proč stmivani nemuže mit premieru tady v ČR...byli v nemecku,tokyu a dal ale tady ne *9* *9* -
ja videl ato video jak mu strka ted prst do pusy a pak si ho da jeste do svy..... -
Re: Re: Re: Re: Ahojky
Já vím že si budete myslet že sem asi na hlavu ale já fandím Jacobovi...ale zase sem ráda že si Bella vybrala Edwarda, protože jinak by se nemohl Jacob otisknout do... *1* -
Re: Re: Re: NEW PHOTO
Podle mě teda určitě ne...nic proti tý holce ale Kristen je mnohem hezčí. -
Re: Re: Re: Ahojky
presne a pak se este ocucava s Bellou.... a Edward trpi *9* -
Re: Re: Ahojky
Jo bude to až v lednu 2010 a taky mě celkem štve že tam moc není Edward ale pořád ten debilní Jacob kterého nesnáším si myslí že má na Edwarda. *4* -
Re: Ahojky
jj ja taky a moc... ale Rob tam moc nebude a to me stve :( ale este vic me stve ze to bude asi az v lednu 2010 *7* *9* -
Ahojky
Stmívání je úplně úžasný film a už se těším na Nový měsíc *4* -
jaka fotka?? -
Re: Re: NEW PHOTO
jj podle me je to ona... -
Re: NEW PHOTO
to snad neee -
....
ted jsme videla fotky jak kristen dava prst do huby robertovi a to melo byt jak ve stmivani??:D