-
Rozbresk
tady na osobnostech jeste rozbresk neni co :D :( -
Re: sdg
se v tom nejako vyznas nemyslis....?? :D -
Re: Re: ..
jo ahá! díky moc!! -
film
ahojky lidi nemate nekdo stmivani v dobre kvalite obrazu..dik moc -
SSUUPPEEEEEEEEEEEEEEEERRR
Miluju Robíka teda edwarda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
twilight is best movie!!!
Twilight is the best movie! I love this film very much. *14* *14* *14* *14* -
sdg
skurvenej film se z toho mute posrat dementi v americe tahle manie trvala jenoom mesic a vy tady z toho delate sracky -
Re: ..
4.díl je Rozbřesk, Midnight Sun je Stmívání z pohledu Edwarda -
..
takže kolik dílů už vyšlo?? nejak se v tom nemužu orientovat. četla sem stmívání, nový měsíc a zatmění. a to midnight sun nebo co je jako 4. díl? díky za odp! ted si stahuju film a už sem úplně natěšená!! *3* *3* -
All
čauki..pokud někdo něco sháníte ke stmívání tak pište na můj mail..mám všechny knížky, soundtrack k filmu, film..atd. tak jestli máte zájem tak pište *3* *3* -
upíři
http://world3.monstersgame.cz/?ac=v id&vid=300024513 -
:)
tak tohle je nejuzasnejsi film na svete *3* skvelej.... -
nej,nej,nej
jo ten film je bomba bomba a jeste jednou bomba ale nej z nich je edward a slyseli ste ze on robert opravdu miluje tu bellu(ted nevim jak se jeji jmeno napise normalne)a ona ho nechce ale ted sem nekde videla jak se sni liba tak nevim co je na tom pravdy:-) -
MS
http://uloz.to/1384164/midnight-sun -cz-1.-12.-kapitola.doc -
help!!! XD
cuzz vsichni!!mam takovej probleeem... nemate nekdo tu pisnicku jak hraje Edward Bellle na klavir stahnutou???ja jsem ji mela na mobilu,ae.. no dlouha historie... a stahovat mi diky meme debilnimu compu tky nejak nejde!!tk kdyby jste mi ji nekdo mohl poslat tk kdyztak napiste vzkaz!!diky predem!!! *1* *1* *1* *14* -
Twilight: The Complete Illustrated Movie Companion
Holky, help!!!!!
Nevite prosim kde se da koupit knizka Twilight: The Complete Illustrated Movie Companion ???
Nasla jsem jen odkazy na americke nebo anglicke stranky.Na neoluxoru je to vyprodany...
Nevite nekdo kde se to da koupit v CR???
MOC DEKUJI!!!
*14* -
Re: hudba
Let me sign-Rob Pattinson -
hudba
ahoj, mela bych takovou otazecku. nevite jak se jmenuje pisnicka, ktera hraje kdyz Edward vysava Belle jed z ruky?
predem diky *4* *4* -
Re: Re: Re: film
ale kvalita u toho je taky dobra a je asi to vypalila a ma krasnej obraz *1* -
Re: Re: film
dik mocc....jen tak kvalita obrazu *16*