Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

Rozbresk

tady na osobnostech jeste rozbresk neni co :D :(
  • b.e.t.u.l.i

Re: sdg

se v tom nejako vyznas nemyslis....?? :D
  • myshpulka

Re: Re: ..

jo ahá! díky moc!!
  • film

ahojky lidi nemate nekdo stmivani v dobre kvalite obrazu..dik moc
  • SSUUPPEEEEEEEEEEEEEEEERRR

Miluju Robíka teda edwarda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • musicilans

twilight is best movie!!!

Twilight is the best movie! I love this film very much. *14* *14* *14* *14*
  • beast

sdg

skurvenej film se z toho mute posrat dementi v americe tahle manie trvala jenoom mesic a vy tady z toho delate sracky
  • ametkaa

Re: ..

4.díl je Rozbřesk, Midnight Sun je Stmívání z pohledu Edwarda
  • myshpulka

..

takže kolik dílů už vyšlo?? nejak se v tom nemužu orientovat. četla sem stmívání, nový měsíc a zatmění. a to midnight sun nebo co je jako 4. díl? díky za odp! ted si stahuju film a už sem úplně natěšená!! *3* *3*
  • All

čauki..pokud někdo něco sháníte ke stmívání tak pište na můj mail..mám všechny knížky, soundtrack k filmu, film..atd. tak jestli máte zájem tak pište *3* *3*
  • pickwick

upíři

http://world3.monstersgame.cz/?ac=v id&vid=300024513
  • b.e.t.u.l.i

:)

tak tohle je nejuzasnejsi film na svete *3* skvelej....
  • nej,nej,nej

jo ten film je bomba bomba a jeste jednou bomba ale nej z nich je edward a slyseli ste ze on robert opravdu miluje tu bellu(ted nevim jak se jeji jmeno napise normalne)a ona ho nechce ale ted sem nekde videla jak se sni liba tak nevim co je na tom pravdy:-)
  • MS

http://uloz.to/1384164/midnight-sun -cz-1.-12.-kapitola.doc
  • m.a.r.k.y

help!!! XD

cuzz vsichni!!mam takovej probleeem... nemate nekdo tu pisnicku jak hraje Edward Bellle na klavir stahnutou???ja jsem ji mela na mobilu,ae.. no dlouha historie... a stahovat mi diky meme debilnimu compu tky nejak nejde!!tk kdyby jste mi ji nekdo mohl poslat tk kdyztak napiste vzkaz!!diky predem!!! *1* *1* *1* *14*
  • Twilight: The Complete Illustrated Movie Companion

Holky, help!!!!!
    Nevite prosim kde se da koupit knizka Twilight: The Complete Illustrated Movie Companion ???
    Nasla jsem jen odkazy na americke nebo anglicke stranky.Na neoluxoru je to vyprodany...
    Nevite nekdo kde se to da koupit v CR???
    MOC DEKUJI!!!
    *14*
  • ferrerrka

Re: hudba

Let me sign-Rob Pattinson
  • buffys

hudba

ahoj, mela bych takovou otazecku. nevite jak se jmenuje pisnicka, ktera hraje kdyz Edward vysava Belle jed z ruky?
    predem diky *4* *4*
  • punk-erka

Re: Re: Re: film

ale kvalita u toho je taky dobra a je asi to vypalila a ma krasnej obraz *1*
  • Re: Re: film

dik mocc....jen tak kvalita obrazu *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit