Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Baseba

řekla bych že kvůli těm bleskům a hromům, ona je totiž mezi něma určitá doba a podle toho asi určovali ten čas, ale fakt nevim jestli je to tak. I pro mě je to celkem záhada *3*
  • kyra123

Re: Odkaz

no a hlavně když odpálí míček tak je to jak hrom *1*
  • sheepgirl

Re: Re: Re: Baseba

jn.. asi tak *4*
  • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Re: Jak to dopadne

Není vůbec za co a no jestli bys chtěla tak já ji mám ale jako jen na pc protože knižně ještě nevyšla u nás. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Jak to dopadne

Moc díky,já totiž nemůžu sehnat tu knížku,,tak se zatím ptám jak to bude.
  • debussygirl

Re: Re: Baseba

JJ já si to taky myslím protože přece jak Emmett a Edward do sebe narazí tak je to jako hrom ... *3*
  • sheepgirl

Re: Baseba

Ahoj.. (mam takovy dojem ze..)hraji pri bource ptze jsou silni a kdyby hrali v normal pocasi tak by je kazdy slysel *4*
  • sheepgirl

Re: Re: pffff

*je zbytecne xD
  • sheepgirl

Re: pffff

Hej decka ja myslim ze nervovat se neni zbytecne.. tim lip pro nej,kdyz vas nastve..Ja to beru jako vec nazoru,ale myslim ze u me by byla vyhoda to ze,kdyby mi se neco nelibilo co mu jo,tak bych neudelala to co on..
  • heatcliff

Odkaz

Dobrý den všem, pokud se zajímáte o svět filmu a herece, zajděte na stránky http://coment.iplace.cz/ Můžete hlasovat i v anketě Oscar Internetu 2009! Díky *4*
  • sheepgirl

Věc názoru kámo.. nemyslíš?..pokud tohle chceš někomu cpát tak na anti stránky,tady to máš zbytečné... *8*
  • zanesskaaaa

Baseba

ahojec nivíte prosím někdo proč hráli te baseball při bouřce?? děaneec *5*
  • debussygirl

Re: Re: Re: Jak to dopadne

Dojdou tam Vultariovi, protže si budou myslet že Nessie je nesmrtelný dítě, což ona ale není a budou chtít bojovat ale Alice to uvidí ve svojí vizi a tak Cullenovi shromáždí taky vojsko nebo spíš svědky že Nessie není upír ale jen polo upír.
  • b.e.t.u.l.i

musis nam vsem kazit naladu.... ?? *7* kdyz se ti nelibi tak sem nelez...
  • Re: pffff

přesně vypadni tohle je něco jako fun club jestli ti něco vadí vem si to do hrobu a neodsuzuj to nwm co by si dokázal ty...ale tak jako sklidni muselo to dát zabrat to natočit newíš co to obnáší a když tomu nerozumíš nekomentuj too..
  • Re: podívejte se pls :)

jasně že se na to podívám a zanechám koment *3*
  • Re: pffff

tak se na to nečum a drž hubu!!!!!!nazdar... spis sbohem *15*
  • beast

pffff

tohle je opravdu priserny film *15* *15* *15* *15* kdyz sem videl scenu jak tam litaj *1* uplne o nicem film je to pro slaboduchy blbouny co na tom tak vidite je ten buzno herec pattinson jinak dej je uplne o nicem je nudny a cely film je spracovany tak ze si pripadam ze to natacely v zeleny stoce
  • podívejte se pls :)

ahojky... prosím podívejte se sem > http://nessie-cullen.blog.cz/ je to můj nově založenej blog a dávám tam svoje FanFiction... tak se podívejte a nechejte prosím nějakej koment... děkuju moc :) *3*
  • hannahmiley

Noo tak OK

Nooooo tak se milovali oba jak Eddie Tak Bell.Byl to moc hezkej film.Nejdřív Bell oslovil Eddie(Edward a bell je Bella) a pak se do něj Bell zamilovala.a měli románek a jejim rodičům to nevadilo tak se měli rádi nato že on byl upír a ona jenom obyč holka ale eddie jí mockrát zachránil život.Moc good film. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit