Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ¨....

tak je patek a ja nemam co delat tak se jdu divat na stmivanii asi už po 50
  • deniska-l

stahuj...

nevíte plsky někdo kde bych mohla stahnout Stmívání s českýma titulkama *3* všude kde sem to zkoušela to bylo jen anglicky *9* tak dííííky *4*
  • deniska-l

Re: Re: Let me sign

jéé plsky poslala by si mi tu písničku taky: D.en.A@seznam.cz ... *3* díky moc
  • deniska-l

Re: Jééé

jj toe!!! a jedno jestli se opakuješ pač je to prostě pravda a ¨ja už se nemůžu dočkat New Moon!!! *3* *14* *14* *14*
  • kiangelka

Re: DVD

A newite teda jestli to vyjde na DVDčku wubec někdy ?? *1*
  • kiangelka

Re: Re: Re: Re: DVD

Jj naprosto :) ten hlas je ^-^ *14*
  • kiangelka

Jééé

Asi se budu opakowat .. ae to jinak nejde je to totiž ten nejlepší a fáákt dost luxus filmek co jsem kdy wubec widěla *14*
  • Re: woow

Bezkonkureční film......miluju ho *14* jeden z nejlepších co sem viděla možná nejlepší *15* *14* *14*
  • kamik21

Re: woow

jj přesně to souhlasím *3* *4*
  • verunkaa

woow

bezkonkurencne nejlepsi film jaky sem kdy videla... *14*
  • aojky:)

aojky..chodí sme někdo kdo je z okolí KM?jestli jo a ještě ste neviděli stmívání v kině..tak mám pro vás dobrou zprávu..od 9.4 do 12.4 je to v KM v kině.tak sse upa těším..konečně!to jim taky trvalo!..a už se nemůžu dočkat až si přečtu rozbřesk.už sem ho začala číst na netu..ale už se těším an knížku.a. můžu vám říct..že co sem zatím četla kousek tak je to bomba:-*..... *3*
  • Re: Re: Let me sign

Ahá.....mno ono ted nějak blbne....mai l mám úplně prázdný tak nevím...hele tak tady máš icq 389054860 a pošli mi to pls na icq...dík mocík *3*
  • Re: Re: Let me sign

Ahojky poslala bys mi tu písničku Let me sign na email:avril.repova@seznam.cz
  • ametkaa

Re: Let me sign

Ahoj..zkoušela jsem ti to poslat ale máš plnej email..prostě to nejde doručit..
  • adi

I loveee Twilight *14* *14* *14*
  • Let me sign

Ahojky lidi....zoufale hledám jednu písničku z tohodle filmíku : let me sign od roba pattinsona.....na netu jsem našla ale bylo v jiným formátu....všude! takže prosím pokud ji někdo má....pošlete ji mi pls na mailík luherra@seznam.cz
    jinak díky vám všem moc...a prosím ozvěte se díky *3*
  • lucik200

Jáááá A film

ten film je biží.....jsem do něj přímo zamilovaná
  • aliuse

dokonaly film

*14* Byla sem v kině sice s titulkama ale nádhera *14* *14* *14* *14* prej je dabing na hovno a edeard tam mluví jak buzerant takže.. ale stejně líp to vipada když je to anglicky, sice s titulkama ale je to podle mě super *15* *5* Robert Pattinson je chudak kerej hleda pořad holku *15* *14* Miluju ten film *14*
  • Re: Re: Re: Re: DVD

byl ste někdo v kině?a bylo to česky?
  • beast

pro debussy girl

hele nikomu to tu necpu precti si neco zdrivjejska a bud v obraze nejaka tvoje kamoska z fanklubu mi napsala ze kdyz se mi nelibi film tak sem zdegenerovanej a druha mi napsala at se neseru do funclubu a pokud umis anlicky tak si uz odhalila chybu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit