Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

HP

včera jsem se po dlouhé době dívala na HP a ohnivý pohár. sledovala jsem jenom Roba a přišlo mi, že je krásnější, než když jsem ho viděla v HP a ohnivý pohár poprvé. Je to prostě miláček.jen jsem byla naštvaná, že tam neměl víc výstupů. Neustále jsem ho hledala v tom davu a vlastně všude. obrečela jsem jeho smrt. jsem mimo.
  • bellunqa

Re: love

Jsem se asi nakazila ... začínám bejt do toho taky trošku blázen :) ...
  • bellunqa

Re: NEJLEPŠÍ

Já to viděla nedávno ... jojo máš naprostou pravdu, upe to bylo nejlepší ... :) ete to ci vidět, ae škoda, že už ne v kině :( prostě to bylo upe bomba! xD
  • erikaa

kniha

Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz
  • bellinka

Výzva

POZOR POZOR o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu!
  • antiks

NEJLEPŠÍ

HEJ TAK TOHLE JE FALT BOMBA VČERA JSEM NA TOM BYLA POPRVÉ A JSEM NAPROSTO UCHVÁCENÁ MYSLÍM SI ŽE SE MNOU BUDE KAŽDÝ SOUHLASIT UPLNĚ HO MILUJU JE TO TEN BEST FILM JAKÝ JSEM KDY VIDĚLA I LOVE TWILLING
  • mysak.kol

Re: mp3

ahoj, mám obě písničky, jestli je ještě chceš, ale ať se snažím, jak chci, nejde mi to odeslat. *9*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: přemýšleli jste o tom?

WOW, hele dík. to by mě nenapadlo. tak to je úžasný. musím si to napsat, abych to nezapomněla. díky díky díky *15* *15* *15*
  • petrushe

love

Miluju Twilight...přečetla jsme si to a jsem upe maniak do všech věcí okolo :) *14*
  • xxmajdaxx

mp3

nemáte někdo mp3
    Robert Pattinson - Let me sign
    Iron & Wine - Flightless bird, american mouth

dyžtak pošlete na Majda282@seznam.cz ... dík
  • xxmajdaxx

Re: Re: přemýšleli jste o tom?

stmívání
    Jablko na obálce zobrazuje "zakázané ovoce"

nový měsíc
    Tato obálka nebyla pod kontrolou Stephenie a ta sama přiznává, že ani moc neví, co symbolizuje. Zobrazuje vadnoucí květinu - takže Bellu.

zatmění
    Obálka symbolizuje Bellinu snahu odtrhnout se od svého života, což nakonec není tak snadné. Ona si myslí, že to bude jednoduché, ale není.

rozbřesk
    Anglická obálka je metaforou Bellina vývoje skrz celou ságu. Začala jako nejslabší (alespoň fyzicky, když ji přirovnáme k upírům a vlkodlakům) figurka: pěšec. A skončila jako nejsilnější: královna. Nakonec je to právě Bella, díky které Cullenovi vyhrají.
  • Re: přemýšleli jste o tom?

no to jsou ty....titulni strany knizek se sagy(obrazky,ale jenom ty knizky v aj)twilight
  • Re: Re: Re: rozbřesk

Díky moooc ... už tedka se na to strašně těším :) *4*
  • mysak.kol

Re: Dabing

mě ta jména nic moc neříkají, koho ten Maxián daboval? a ta Moučková? V tomhle jsem mimo *9*
  • mysak.kol

přemýšleli jste o tom?

hele já včera koukala na youtube a zaujalo mě tam pár videí, kde se objevovaly titulní stránky ságy. jelikož jsem to měla jen z netu, tak mi chyběly, ale jde mi o to, jestli jste někdy přemýšleli o tom, co znamenají? jablko v dlani, bílá kytka s rudým okrajem, stuha a šachy? ať dělám, co dělám, nemůžu si to zařadit. nevíte někdo víc? *8* *7*
  • b.e.t.u.l.i

Re: trička

jj taky bych rada *3* ale s edwardovou fotkou :) klidne i po netu ale z cech :)
  • Re: Re: rozbřesk

jj...tedka to teda čtu..a jakože...fakt dobrý..teda pro mě..jakože..je to dobrý jka všechny knížky..prostě..mě se to líbí..a jestli to vvyjde..tak to nwm..já to mám stažené z netu..ale líbí se mi to:)...myslím že se to bude i líbit ostatním..:)..nwm..uvidíte:)
  • justia

trička

Ahoj newí někdo,kde by swe dalo koupit to triko team Edward???Kromě po netu.to neumím.Byla bych vám vděčna za odpověď:-D *1*
  • Kino

jo a taky se tesim az bude v kinech Rozbresk... joooo to si jeste par roku pockame :D nO bude to zadlouho :D ale tesim se pac chci videt Bellu jak bude vypadat jako upirka..:D no urcite vsechny dily budou i jako natoceny dobry :)) verim v to :))
  • Re: rozbřesk

ja teprv Rozbresk ctu a je to fakt napinavy, uz jsem na to dlouho cekala a dockala jsem se.. Bella je upirka :D Jeste jsem to nedocetla ale je to fakt skvely, napinavy, korat me drobet mrzi ze ten Rozbresk je i z pohledu Jacoba. Jinak Jacob je taky fajn.. ale tam se to moc nehodi, podle me by kdyztak mela byt zvlast knizka z Jacobova pohledu a ne to byt v Rozbresku.. holt kazdej mame svuj nazor ze :))))) Fakt prijemny pocteni :)) A jake je to pulnocni slunce? cetl jste nekdo aspon kousek? je to dobry? stoji to za to? a vyjde to vubec? diky a zatim se mejte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit