Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

Re: Re: znova a znova:D

ty knížky mám stáhnuté z netu. nebude tě to nic stát, jestli máš zájem. písni mi *3* *15*
  • lidus5

Re: znova a znova:D

No to nás tu pěkně provokuješ!!! *9* *1* Já dnes viděla knížky v obchodě...Chci je doma!! *14* *14* Jsem přemýšlela, jestli by se dali nějak propašovat přes pokldnu... *9* Nepůjčí mi někdo 1500kč?? *3*
  • Re: Re: Re: konečně

Jo...na netu je....třeba na koukej.xkat.cz tam máš hodně filmů aleněkterý nejsou v zas tak dobrý kvalitě....ale dá se na to koukat *3* *3*
  • znova a znova:D

tak lidičky..dneska už sem to nevydržela a začala číst twilight ságu znovu..sice sem teprve na začátku ale upa super..jako kdybych to četla poprvé..bomba!
  • lidus5

Re: Re: konečně

Nj, mě to dala kámoška *1* *1* Ale tak třeba na netu někde to je...
  • mysak.kol

Re: konečně

jáááá chciiiiiiiii takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *8* *8* *9* *9* *9* *9* *9* *8*
  • lidus5

konečně

Tak už jsem se podívala!!! *14* *14* *14* Je to fakt úplně jiný v té super kvalitě!! Teď mám takové nutkání přečíst si twilight sagu znovu.... ale nemůžu, musím vydržet... ta maturita, sakra, vůbec se mi teď nehodí... *1* *1* Jinak jsou nějaké novinky?? *14*
  • Re: Re: i love twilight

já jsem na tom podobně. Už jsem dočetla Rozbřesk a když tam byl na konci velký nápis KONEC fakt jsem to dlouho rozdejchávala. Teď se na to snažím nemyslet. Taky jsem si našla jednu hodně tlustou knížku , kterou čtu ,, místo'' toho. Docela to pomáhá tak to taky zkus *3*
  • Re: www.erotic-edward.estranky.cz

pěkný příběh....os psala ty?? pěkný...určitě pokračuj dál....budu tvůj věrný čtenář *1* *1*
  • roxanda

Re: DVD

ahojky, nevim presne, ale na netu to ma vyjit kolem 7.cervna... jukni se na net a urco to najdeds... mej se :-))♥ *15* *1*
  • teweska

Re: ...

a ještě se zaptam na tu písničku když hrajou ten basetball
  • teweska

Re: Re: ...teweska

díky
  • mysak.kol

Re: i love twilight

máš velký pud sebezáchovy. já včera viděla film dvakrát po sobě. *15* *15* *4*
  • anca.trhla.anca

Jukni

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
  • lidus5

i love twilight

Tak jsem si dnes koupila šedé tričko...už se nemůžu dočkat až si tam napíšu zásadní myšlenky stmívání a vyjdu v něm na ulici!!! *1* *1* Zatím jsem shlédnutí filmu odolala...to bude asi tou blížící se maturitou, že odolávám... Ale zásadní scény jsem si prostě pustit musela!!! Nechápu jak jsme něco takového mohla propásnout v kině... *9* *9* Ale ještě mám naději, že to bude u nás v letním kině, snad... *14* *14*
  • Rafi

www.erotic-edward.estranky.cz *4*
  • www.erotic-edward.estranky.cz

Ahoj lidi, podělte se svou lechtivou tvorbou *3*
  • mysak.kol

Re: Re: i love twilight

poddej se tomu a nebraň se *15* *15* nemá to cenu *15* stejně bys prohrála *15* *15* nebo se zkus přivázat k posteli na pár dní, ale nevím, jak to dopadne. *15* *15*
  • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: i love twilight

nemusíš se bát. jsi ve stmívání, kde jsou všichni blázni do ságy a pokud můžu mluvit za sebe, jsem na to pyšná. miluju ten film, miluju Roba, miluju ostatní. Jsem milující fanoušek. vítej v klubu *15* *15* *15* *15* *15*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: i love twilight

tak to se mnou počítej ju *15* udělame si menší vylet *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit