-
Re: Re: znova a znova:D
ty knížky mám stáhnuté z netu. nebude tě to nic stát, jestli máš zájem. písni mi *3* *15* -
Re: znova a znova:D
No to nás tu pěkně provokuješ!!! *9* *1* Já dnes viděla knížky v obchodě...Chci je doma!! *14* *14* Jsem přemýšlela, jestli by se dali nějak propašovat přes pokldnu... *9* Nepůjčí mi někdo 1500kč?? *3* -
Re: Re: Re: konečně
Jo...na netu je....třeba na koukej.xkat.cz tam máš hodně filmů aleněkterý nejsou v zas tak dobrý kvalitě....ale dá se na to koukat *3* *3* -
znova a znova:D
tak lidičky..dneska už sem to nevydržela a začala číst twilight ságu znovu..sice sem teprve na začátku ale upa super..jako kdybych to četla poprvé..bomba! -
Re: Re: konečně
Nj, mě to dala kámoška *1* *1* Ale tak třeba na netu někde to je... -
Re: konečně
jáááá chciiiiiiiii takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *8* *8* *9* *9* *9* *9* *9* *8* -
konečně
Tak už jsem se podívala!!! *14* *14* *14* Je to fakt úplně jiný v té super kvalitě!! Teď mám takové nutkání přečíst si twilight sagu znovu.... ale nemůžu, musím vydržet... ta maturita, sakra, vůbec se mi teď nehodí... *1* *1* Jinak jsou nějaké novinky?? *14* -
Re: Re: i love twilight
já jsem na tom podobně. Už jsem dočetla Rozbřesk a když tam byl na konci velký nápis KONEC fakt jsem to dlouho rozdejchávala. Teď se na to snažím nemyslet. Taky jsem si našla jednu hodně tlustou knížku , kterou čtu ,, místo'' toho. Docela to pomáhá tak to taky zkus *3* -
Re: www.erotic-edward.estranky.cz
pěkný příběh....os psala ty?? pěkný...určitě pokračuj dál....budu tvůj věrný čtenář *1* *1* -
Re: DVD
ahojky, nevim presne, ale na netu to ma vyjit kolem 7.cervna... jukni se na net a urco to najdeds... mej se :-))♥ *15* *1* -
Re: ...
a ještě se zaptam na tu písničku když hrajou ten basetball -
Re: Re: ...teweska
díky -
Re: i love twilight
máš velký pud sebezáchovy. já včera viděla film dvakrát po sobě. *15* *15* *4* -
Jukni
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/ -
i love twilight
Tak jsem si dnes koupila šedé tričko...už se nemůžu dočkat až si tam napíšu zásadní myšlenky stmívání a vyjdu v něm na ulici!!! *1* *1* Zatím jsem shlédnutí filmu odolala...to bude asi tou blížící se maturitou, že odolávám... Ale zásadní scény jsem si prostě pustit musela!!! Nechápu jak jsme něco takového mohla propásnout v kině... *9* *9* Ale ještě mám naději, že to bude u nás v letním kině, snad... *14* *14* -
Rafi
www.erotic-edward.estranky.cz *4* -
www.erotic-edward.estranky.cz
Ahoj lidi, podělte se svou lechtivou tvorbou *3* -
Re: Re: i love twilight
poddej se tomu a nebraň se *15* *15* nemá to cenu *15* stejně bys prohrála *15* *15* nebo se zkus přivázat k posteli na pár dní, ale nevím, jak to dopadne. *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: i love twilight
nemusíš se bát. jsi ve stmívání, kde jsou všichni blázni do ságy a pokud můžu mluvit za sebe, jsem na to pyšná. miluju ten film, miluju Roba, miluju ostatní. Jsem milující fanoušek. vítej v klubu *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: i love twilight
tak to se mnou počítej ju *15* udělame si menší vylet *15* *15*