Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Knihy

AHOJ,nemáte někdo knihu Stmívání ve wordu? A knihy do mobilu, nejlépe do Sony Ericson W880i? Pokud ano, pošlete mi to někdo prosím na email you.are.creep@seznam.cz. Předem moc děkuji!!
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: ...

Jo to jo!:).. *15* ja uz se nemuzu ani dockat *15*
    Hele ja si taky myslim ze je t uplne normalni clovek ale jak rikam lidi si raci reknou Edward Cullen nez Robert Pattinson!.. *3* *3*
  • Re: Re: Re: ...

ano to máš pravdu, ať už je alespoň listopad - snad to tady bude co nejdřív - já to teda stahuju, tak snad to na netu bude co nejdřív *1* jinak on Edward je prostě pojem, ale Robert skutečnost a podle rozhovorů pro mtv atd je to dost zajímavý a příjemný člověk. takový "obyčejný" ne jak ho všichni vidí
  • Re: jo!!

*13* kdyby byl česky, neměla by jsi z toho takový zážitek, protože dabované filmy jsou většinou dost odfláknuté a hlavně vlastně ani nevíš jaký hlas má který herec. sice je blbý číst titulky, ale je lepší že slyšíš jaké hlasy skutečně mají, než to co předvádějí naši dabéři - tomu se umění říkat nedá. *16*
  • jo!!

*14* *14* miluju tento film..ale jediné co mi vádí je to,že není česky!! *10*
  • vím sem to nepatří

Ahoj...Hele vím že tohle sem vůbec nepatří ale na týhle stránce to žije a tam ne....zkrátka nemáte někdo v compíku brisingra? 3.díl eragona? vím že to sem opravdu nepatří ale na stránkách o eragonovi už dlouho nikdo nebyl...tak pls ozvěte se lidičky...nemáte? jak díky moc *4* *4*
  • bellinka

Re: Re: ...

Jo a jeste my vime ze New Moon tady v kinech nebude 20.11. 2009 nebo aspon myslim ze to ady nikdo nerika aele myslim uze jsem nekde cetla ze by to MELO BYT 26-27.11 2009 nwm ale kazdopadne at uz je listopad! *15* *15*
  • bellinka

Re: ...

Ja si myslim ze ldii tu hlavne rikaji miluju Edwarda Cullena protze jim to prijde lepsi nez rikad Roberta Pattinsona ja taky sme ze zacatka porad rikala Edward... ted uz jsem zvykla ze rikam Robert ale ze zacatku mit o taky delalo problem a ze ho miluji ja nwm mno je to mozny ale teoreticky se to da rict o cemkoliv nebo o komkoliv!..Ja sice nerika ze ho miluju jenom ho pste mam strasne rada!:) *15* neprekonatelne rada *15*
  • ...

Za 1. 20.11.2009 bude premiéra New moon v Americe ne tu. Tady ten film bude podle toho jak se tady budou lidi činit a pustěji to do kin.
    a za 2. Nevim ale přijde mi dost ujetý říkat - miluju Edwarda Cullena - vždyť to neni živá bytost - to je jen filmová postava *7* . Spíš kdyby ste nemilovali Edwarda ale Roberta - to už bych pochopila - on je živá bytost ne jen nějaká vymyšlená postava. Podle jeho rozhovorů byste pochopili, že on není Edward, ale někdo jiný, někdo o koho stojí zajímat se víc, ne jen jako o Edwarda Cullena.
  • bellinka

Re: Re: Re: tak to je konec

Joo ja viim hele ja to na polose sice nemam ale jiank to mam fakt vsude nejdirv jsme teda nevedela co mam delat jestli to mam dat pryc nebo co ale pak jsem si zvykla v cera jsme dokonce predelavala co mam ramecek na skriny takovej velkej a tam jsme dala asi 10 fotek vsech z Caullenu a tak!:)..Uz mi to nedela problemy!:)
  • bellinka

Re: baseball

Jo je to najlepsi scena a je dost dobre udelana co se tyce techniky nekdo by si mohl myslelt ze je to skutecnost!
    a Bourku potrebuju protoze tim jak do toho daval silu do ty rany tak to potom vyda docela dost hlasitou strelu tak chapes bourka dela ramus tak proto!:)..ale bud v poho plno lidi to taky nepochopili a ja kdyz jsmto videla poprvy tak jsme to prvnich asi 3min taky nechapala ale pak mi to doslo!=D *15* *15*
    No ted jsme te ale zase trochu nepochopila ja vzdyt tam jde vsechno po sobe!.. *7* *15*
  • nymph

baseball

líbí se mi scéna kdy hrají baseball ale nevíte proč potřebují k hraní bouřku? To sem moc nepobrala... a všimla sem si jak pan Collins odpaluje tak v tom samým záběru Edward už běží ale hned v dalším záběru ( ukázán z blízka) ještě stojí a až pak se rozeběhně.... ale to jen taková malá chybička, jinak film ani herci nemají chybu. Myslím že celá upíří rodinka byla vybrána suprově :-) :-*
  • Re: Re: tak to je konec

mno tak snad přežiji... *3* ale mám stmívání na ploše....jjá prostě nemám to srdce to dát pryč.... nejde to....prostě to nejde *9* *9*
  • bellinka

sraz..

Ahoooj lidiscky jak se vam libi Twilight sraz v Praze?... *3* *15* *7*
  • bellinka

Re: škoda...

Teda me se libi i film a cela saga me natchla az moc!.. *15*
  • darkdragonfly

škoda...

viděla sem film totálně mě natchnul, ale knížka mě dost zklamala.... *9* *9*
  • bellinka

Re: tak to je konec

Takhle presne jsme se citila ja kdyz sjem to vsechno docetla taky nwm co mam delat uz 3 tydny jsme bez cely segy!:(..sice se o da rezit ale porad na to myslim!
    A me tech slz taky dost ukaplo hlavne v New Moon tam jich ukaplo nejvic!..
    Ale pretzijes to neboj hlavne si nekam schovej ty knizky at nane nekoukas protoze pak to dela dcl dost velky deprese!!! *3* *9* *5*
  • tak to je konec

Tak včera jsem dočetla půlnoční slunce a je mi z toho smutno.....konec stmívání konec celé ságy..... já úpěnlivě doufám že meyerová to dopíše ale co to do té doby budud dělat?? na celé sáze jsem úplně závislá a neumím si představit den bez ní........ jsem v depresi....jsem závislák....dokonce i pár slz mi ukáplo....co pár, docela dost.....jak jsem si to uvědomila-> konec stmívání, konec EDWARDA *9* *9* *8* *16* , konec belly, konec alice,rosalie,emmetta,jaspera,carlisle,esme...konec jacoba....bez RENESMEE *9* *9* a spoustu dalších *9* *9* *9* *9* *9* *9* vím že to skončilo dobře, ale....mno chápete né? co budu dělat...jak to přežiju? chjo *9* *9*
  • b.e.t.u.l.i

sraz.. :)

tak se ptam znova nechtel by tu nekdo usporadat twilight srat v hradci kralove?? *7*
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: znova a znova:D

jn jasny *15* sem to zkousela hend jak sem mela 2 *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit