Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

Ja Emmeta uplne zeru!..na prvni miste mam ale dva Bellu a Edwarda! *15* *15* na druhym Alici a Emmeta,na tretim Carlisle a Jasper, a na ctvrtym Esme a Rose!=D *15* *15* *15* Takze jako ja fakt nwm komu mam rikad ze je bestovej kdyz me tam prijdou bestovy vsichni a achby nezapomela vlastne na prvnim mam 3=D..Jacob..Bella..Edward *15* *15* *15*
  • Re: Re: rozbresk

Jo...já si myslím že rozbřesk je nejlepší...je to tam fakt hustý...svatba, líbánky, Renesmee....to je fakt bomba *1* *1*
  • Re: rozbresk

me osobne třeba ten posledni dil moc nezaujal....jo byli tam nejaké dobré části ale podle me nic moc
  • roxanda

Re: tak to je konec

ahojky... ja to mam nejak podobne s tou depresi... a kde si sehnala to pulnocni slunce??? *14*
  • roxanda

rozbresk

posledni dil je fakt uplna bomba... nejlepsi je, jak bella s emettem hrali tu paku a bella vyhrala *1* ... posledni dil je uplne nejlepsi...
  • kniha stmívání

ahoj prosím hlasujte pro knihu stmívání na této stránce www.knihasrdce.cz
  • fAMKLUB

Achojikyy!!:-D
    Si velkej Fanda stmívání a podobně??
    Tak se přihlaš do mích fanklubůůů ve kterých máš mnoho víhid....atd
    Více na http://twilghtsagastmivani.blog.cz/rubrika/fankluby
    Dikec budou založeny i dalšíí fankluby:-d
  • lidus5

Hlasujte!

Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3*
  • debussygirl

Re: válela jsem po zemi

Tak to je fakt dobrý *1* *1* Prej musel sem vysvětlovat že nejsem homosexuál ale policista. *1* *1*
  • lucypotter

Re: Re: ulozto.cz

ametkaa:děkuju :)
  • ametkaa

Re: ulozto.cz

Ahoj, tady na tom odkazu je film http://ulozto.cz/1421703/twilight-2 008-dvdrip-axxo.avi ..s tady titulky http://ulozto.cz/1421794/twilight-t itulky-axxo-.srt
  • lucypotter

ulozto.cz

ahojky,chtěla bych se zeptat,když dám na ulozto.czvyhledat twillight.tak mi toho vyjede spousta,tak který je ten film??a ještě který jsou titulky?
  • Re: válela jsem po zemi

Ahoj snažila jsem se najít ten článek u kterého jsi se tak smála ale bohužel se mi to nepovedlo nemohla bys mi poslat na mail odkaz protože přes ten co je tady se na to nemůžu dostat dík
  • válela jsem po zemi

Čau lidi! narazila na jeden hustej příběh od jedný holky z pozadí zatmění...tady:
    http://stmivani. pise.cz/109997-vsadis-se-bells-jedn orazovka-doporucuji-precist.html

fakt doporučuju přečíst...válela jsem se u to smíchy po zemi..fakt jsem z toho nemohla...mno přečtětě si a uvidíte...je to fakt bomba *1* *1* *1*
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

jj ono to prostě nemá chybu.. Emmett nejvííc *14* *15*
  • Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

no To je fakt něco.....jak furt jacob ty vtipy o blondýkách a jak vona dělá chytrou že je už všechny slyšela *1* *1* a to bylo něco jak na tom ostrově bella prej jestli se od ní očekává jestli přijde nahá nebo oblečená....ty woe.....a v její kůži bych asi taky nevěděla.... *1* *1* *8* *14* *14* *14* njn...edward je edward *14* *14*
  • jesseynka

Re: Re: Re: jo!!

bo jako já, film jsem viděla víc, než 100x a každou knížu z sagy jsem četla už 4x ted zacinam po páté stmívání...hrozně tě to vtáhne do dějě, pak ti je jedno, žes to už četla...mno upeee bezva!!! *14* *14* *14*
  • deppimpact

Re: Prosim odpovíte?,

Nn poslední díl Rozbřesk *14*
  • deppimpact

Re: Re: Prosim odpovíte?,

Je to fakt mrtě a v tom prádle nebo jak si dělá jacob prdel z Rosalie taky prdel
  • deppimpact

Re: Re: Re: jo!!

přesnšě ČESKY to je humáč je to odpor anglicky je boží

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit