-
Re: Re: Re: Jina verze?
ajo, na tu jsem úplně zapomněla. tu tam nemám. Je to škoda. a taky tu z toho lesa bych chtěla vidět. třeba to bude v těch bonusech, jak říkáš. počkáme a uvidíme, ne? *3* -
Re: Re: česká verze
Já našla tohle. prý je to už oficiální, ale nevím. no uvidíme. hlavní je, že víme, že Lucka V. nebude Bella, co? * Edward Cullen (Robert Pattinson) - Jan Maxián
* Bella Swanová (Kristen Stewart) - Nikola Votočková
* Alice Cullenová (Ashley Greene) - Jitka Moučková
* Charlie Swan (Billy Burke) - Lukáš Hlavica ;Jaromír Meduna
* Dr. Carlisle Cullen (Peter Facinelli) - Antonín Navrátil
* Reneé Dwyer (Sarah Clarke) - Simona Postlerová *3* -
Hledám...
Ahojky nevíte někdo jak se jmenuje herec který hraje jednoho z kamarádu Jacoba kteří s ním přijdou na tu pláž v La Push??Ve stmívání(nemyslím Sama,myslím toho druhého).dííky moc...... *9* *1* -
Re: Re: Re: Půlnoční slunce
ok, ale je to ve wordu *3* -
Re: Re: Půlnoční slunce
muzes mi to prosim poslat taky? -
Re: Re: Jina verze?
Jo to mam taky s touto scenou,ale je tam treba vystrizene kus sceny predtim,nez ji Edward zachrani na tom parkovisti a ve vsech trailerech tato scena je...tak jedine,ze by to bylo treba na dvd v bonusech nebo neco -
Twilight
Ahojky,mohl by mi prosím někdo poslat přímej odkaz ke stažění??Mě se pořád stahujou samý blbosti *9* *14* *14* předem díky -
Re: Půlnoční slunce
ok, posílám. *3* *3* *3* -
Půlnoční slunce
Ahooojky Lidičky mooooc Vás prosíím nemáte někdo Půlnoční slunce 12.kapitol jestli jo prosííím pošlete mi je na mail ni.kus@seznam.cz .... předem mooooooc mooooooc děkujuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* -
Re: česká verze
Já jsem četla že oficiálně má česká verze na DVD vyjít v červnu 2009 a Bellu bude mluvit Jitka Moučková (dabovala Piper v seriálu čarodějky) a Edwarda bude mluvit Jan Maxián (daboval Cedrika Diggoryho(kterého hrál robert pattinson náš edward *14* )v Harry Pottera a ohnivý pohár, nebo taky Willa Scarletta (Harry Loyd) z Robina Hood)
mě osobně se hlas maxiána líbí a myslím že se edwarda líbí (mno jako k cedrikovy ten hlas šel) ale nevím nevím s moučkovou.....podle mě je její hlas na Bellu až příliš hluboký (né že by zněla jako chlap to v žádném případě, ale nevím..Bella mi připadá spíš jako taková kuňkalka) chápete,mné co chci říct? *3* -
Re: Jina verze?
je to u všech filmů. Oni to natočí a pak to sestříhají. je tam jedna úplně odstraněná scéna z lesa a jedna asi dvě zkrácené, Edward s Bellou u Edwarda v pokoji a pak jak se Bella v noci probudí a vidí Edwarda v pokoji.
jinak o tom nic nevím. musíš být trochu přesnější. Já mám doma dost dobrou verzi, kde je celá líbací scéna. *3* -
Re: BÉÉÉSTOVNÍ FILM
Prosimtě kde se tam hlasuje ja to nemůžu najit. *9* -
česká verze
v červnu 2009 by se mělo objevit stmívání v češtině. já to teda nikde nečetla, ale kamarádka mi o tom říkala. Prý to ona někde četla. neví už však kde. no jsem zvědavá. Mluví se prý něco o Lucii Vondráčkové, jako o Belle. tak nevím. Lucku mám ráda, ale k Belle se mi absolutně nehodí. *15* *15* *15* *15* -
Jina verze?
Ahoj.Nevite nekdo neco o tom,ze by byla jeste jedna verze Twilight nejaka min sestrihana?na netu obcas natazim na nejaky novy zabery ocividne patrici do filmu,ale ve filmu chybi.nevite jak to s tim je?diky -
Re: Re: Re: Re: rozbresk
jo mate pravda.je skvelej.vubec jsem se s nim nechtela loucit -
BÉÉÉSTOVNÍ FILM
Kromě toho, že stmívání je ten nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej NEJLEPŠÍ film na světě jsem vás fanoušky TWILIGHT chtěla poprosit aby ste hlásli pro stmívání jako pro knihu mého srdce (www.knihasrdce.cz) já si udělala i další mail abych mohla hlasovat víckrát (kamí si udělala asi 4 maily) Já knížku teda nečetla protože mě číst moc nebaví, ale stmívání je prostě nejlepší takže jsem hlásla, tak prosííím prosííím jako že jste fanoušci twilight sagy HLÁSNĚTĚ. Bylo by dobrý kdyby se brobojovala dopředu. *14* *14* *4* *4* PROSÍÍÍM *4* -
krasny
Je to ten nejkrasnejsi film kterej sem kdy videla... Hlavne ten Robert Pattison (Edward) je úúúúúúpppllne KRASNEJ...!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ZBOZNUJU HO..!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* :-* :-* :-* :-* -
Můj názor
Můj názor je ten, že Stmívání a Rozbřesk byli velice zajímavé knížky, ale Zatmění a Nový Měsíc no.... taky to nebylo špatné, ale bylo to o ničem nic pořádnýho se tam nedělo....ale je to věc názoru....Upřímně ve knížce Nový Měsíc sem dokonce přeskakovala stránky jak to bylo nudné, ale do kina na 100% půjdu *3* *3* *3* *1* *1* -
Re: Re: Re: rozbresk
taky si myslim... uz je to takovyho neco jineho..., ze??? *1* *1* *14* -
Re: Re: Re: nevíte???
to ja se tky mooc tesim... uz skoro odpocitavam dny... *1* ,a le nejlepsi mi prijde rozbresk... new moon byl strasne nudny, kdyztam nebyl edward *1* *1* *16*