-
ulice
nevite nekdo jaka herecka hrala adrianu?? *7* -
-
Re: ulice
Ahoj hrála jí Dominika Kadlčková.
-
-
ulice
Jak se jmenuje ta herečka co řekla na Gábinu jejímu tátovi s kým má to dítě? -
-
Kristýnu Macháčkovou hraje Kristina Pavelková.
-
-
ulice
newite kdo hral gabinu?? *7* *7* *7* -
-
Jmenuje se Anetka Krejčíková
-
-
ahooooojjjjjjjjjjkkkkkkkyyyyy
ahojky no nevím gdo hrál gábinu ale tet jse du okamžitě dívat ulici! -
-
Re: ahooooojjjjjjjjjjkkkkkkkyyyyy
Gábinu hraje Aneta Krejčíková *4*
-
-
nevite..
chtela sem se zeptat bude hrat v serialu jeste nekdy stepan zda se mi ze terka je uz dlouho sama bude mit jeste nejaky vzah napr.s vojtou dekuji za odpoved *7* -
Pravda
Příšerný seriál na příšerné televizi. Nechápu, jak to vůbec můžete sledovat. -
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
to neni přišerni serial. stanice nova neni přišerna.....§§§pozor..
*12* *12* *12* *12* *12* *16*
-
-
pisnicka
Ahoj chtela sem se zeptat jestli neznáte jmenem pisnicku ktera znela pri reklame na prvni celovecerni film ulice v roce2006 myslim dekuji moc za odpoved strasne dlouho tu pisnicku hledám a jeste sem ji nenasla napis te mi na mail dekuji moc predem -
....
je to o životě přesně takhle se děti chovaj akorat po ranu se hned usmívaj nejsou zmatený jako já *7* *3* *3* -
Dobrý den.
Každý má právo vyjádřit svůj názor tak ho vyjádřím i já na tento seriál jsem se dříve dívala i na ordinaci,dřív to ještě šlo ale teď? na to se opravdu nedá koukat je to čím dál horší,měli by to už ukončit...Každý seriál jednou končí,aby něco nového mohlo začít....Ale budiž dívejte se na to když vás to baví,protože kdyby to zrušily tak vy by jste ani nevěděli co s tím volným časem dělat :-) -
-
Sama sto tam napsala že se namají lidé vyjádřovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Prosim
Ahojky..Jakuba Farskyho hraje Richard Zevel..joo a nevite nekdo nahodou kdo hraje Jirku..??(jak se libal s Janou Krausovou)..??dekuju za odpoved *3* -
-
Re: Prosim
Syna místostarosty Hložánka Jirku hraje Ondřej Havel. *3*
-