Přejít na výpis diskuzí

Ulice

FILM 13.7.2007 
173 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Barča

ahoj Prosim vas jak se jmenuje ten herec(Dan) jak poradil jirkovi a mikymu ty testy jak si je kalina bere sebou. dekuju
    • Re: Barča

aoj prosim vas nevite jak jse menuje miky?
      • Re: Re: Barča

Odešla pan Maciuchová, pan Hrušínský se vyskytuje pouze sporadicky, seriál umřel. Slečna Terezka má kydy jako Anna Holubová ze seriálu Žena za pultem. Strašný.
      • miss-janule

vim to!!

jmenuje se mikulas *4*
  • Těšila,jsem se na nové díly,ale jsem zklamaná.Výlet na Moravu - katastrofa,herci hrůza a díl o ničem,jen samé pití,jako když se na Moravě nic jiného nedělá!Otrávená,jsem přepla jinam.
    • Tak to byl jeden díl že jo no *4*
  • Úplně nejhorší seriál, jako seriály mám docelaráda, ale tohle je moc!!!
    A vůbec nejhorší postava je Patricie Solaříková a ještě taky tam ten co hraje tohostarosty nebo co to je, fakt hrozny, o ničem!!!
  • Vadí mi, že z Digi udělali mámu dvou dětí. Ta herečka mámu vůbec hrát neumí, přímo z ní sálá, že děti nemá a vůbec to s nimi neumí. *6*
    • digi má dvě děti I ve skutečnosti.... *1*
  • Plytký seriál o ničem, který nemá žádné jádro, herci se nemusí snažit o žádný mistrovský výkon, protože v tomhle šrotu žádná geniální role ani vytvořit nelze. Pořád mám pocit, že v tomhle seriálu můžu hrát i já a moje sousedka a kvalita podívané by nijak neutrpěla. Ať se tvůrci tohohle podívají na herecké výkony třeba Jiřiny Štěpničkové nebo Adiny Mandlové....to byly hvězdy.
    • Se na to nedívejte a je to..;) ...a ne všichni herci hrají stejně, např. Hana Maciuchová je skvělá, paní Obermaierová též..Každý film, seriál..má své diváky, a v dnešní době si může vybrat každý to své..
  • Nveíte kde se natáčely prostory před školou??
  • miky se jmenuje VÁCLAV MATĚJOVSKÝ *5*
  • Odpad,hnus,bezcenna luza,plytky serial a.t.d.Jak tohle vsechno muzete vedet kdyz to nesledujete?Nelibi,nekoukam
    • Protože jsem pár dílů viděla, představte si to!!
      • co?
  • Luky1987
    Ulice je totální kravina seriál a nechápu, jak se může nekdo na to koukat !
    • Když se ti to nelíbí tak si polib p*del !!
    • A já zas nechápu tebe!
  • blbost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit