-
Deník upíra
Jo druhá řada myslim že bude, protoze na netu se pise ze prvni rada ma 22 dílu, kdyby nebyla druha rada tak tam nepisou prvni řada ae ze ma seriál 22 dílu no ne? *7* -
love
bude i 2.řada????doufam že jo!! *7* *7* *14* -
11. díl
Ten seriál áá já ho upe žerů :-D
Nejlepsi je prostě,
Héj lidi neznate nejakou stranku kde už maji 11 dil??? pls, nemuzu se dockat *3* *14* *7* -
-
Re: 11. díl
http://denikyonline.pise.cz/
-
-
????
Prosim vás kdo hraje tu stephanovu kamarádku Lexi ??? -
-
Re: ????
Arielle Kebbel :)
-
-
cože?
to jako fakt má být další díl až 14.ledna? kde ste to vzali?? dík *8* -
-
Re: cože?
mrkni se sem :)) http://vampire-diaries.filmografie.cz/ ukazuje ti to tam čas :))
-
-
10 díl
Už ste někdo viděl 10 díl? Já sem se právě dodívala a je zatím nejlepší ze všech *14* Jen co mě trochu překvapilo nemile že dálší díl má být až 14 ledna *5* -
-
Re: 10 díl
viděli :)) 10.díl je úplně luxusní , ale s tím koncem to teda uuuplne po*rali....jako fakt , kdo má čekat přes měsíc na další??!!! -
Re: 10 díl
10. díl byl naprosto luxusní, ale s tím čekáním mě též pěkně naštvali, kdo to má jako vydržet a ještě to skončilo tak pitomě *16* *8* -
-
Re: Re: 10 díl
Že? upe moje reč :-D ale upe se tesim na jedenacty dil
-
-
-
Nádherný!!
Je to nádherný!!! ale docela se to chvilkama podobá stmívání! nemůžu se dočkat až budu mít doma knížky xD -
-
Re: Nádherný!!
nevíte náhodou kdo ty knížky napsal, nebo jestli se ty knížky jmenujou stejně jako seriál? -
-
Re: Re: Nádherný!!
Knížky se jmenují stejně a napsala je L.J. Smith *3* -
-
Re: Re: Re: Nádherný!!
Jo xD ale jsou úplně jiný narozdíl od filmu xD jo třeba něco okopčila xD -
-
Re: Re: Re: Re: Nádherný!!
1.díl Probuzení
2.díl Souboj
3.díl Zášť
4.díl Temné shledání
a dalsí dva nwim ... a ani jsem je jeste necetla *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nádherný!!
5. Návrat
6. Soumrak
A tím to končí nadobro
-
-
-
-
-
Re: Nádherný!!
souhlasim, je to skvělý!! ale bylo to napsaný mnohem dřív než stmívání, takže spíš stmívání se podobá tomuhle *1*
-
-
Dost dobrý :)
Tenhle seriál mě docela dost baví... Holt CW má dost dobrý seriály... Po Gossip Girl a Smallville je tohle další úžasný seriál :) -
Vampire Diaries
Tak tenhle seriál mě opravdu chytil. Po Twilight, True Blood a Moonlight je to další malá závislost. Ústřední dvojice je podle mě skvěle zahraná a zlotřilý bratříček ještě lepší - občas sice vypadá jako parádní psychopat. Ale co po 145 letech můžete čekat. Těším se na další díly ;o) Mimochodem i knížky jsou perfektní, i když se od seriálnu dost liší -
-
Re: Vampire Diaries
Jo viděla jsem 4 díly ale nemůžu sehnat další..Ty jsi četla i knížky? *4* -
-
Re: Re: Vampire Diaries
ne knížky jsem nečetla,ale už je mám objednaný *3* a jestli jsi neviděla další díly,tak se podívej na iserial.sk tam se dívám já(každý týden tam přidávájí 1 novej díl *1* -
-
Re: Re: Re: Vampire Diaries
na zkoukni to.cz je celá první série !
-
-
-